Grobath Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Σήμερα έκανα format και έβαλα τα Win 7. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω καθόλου ήχο. Έκανα install πολλές φορές τους drivers αλλά δεν βρήκα κάποια λύση. Στις ρυθμίσεις του ήχου δείχνει ότι παίζει ήχος αλλά δεν ακούγεται τπτ. Για δώστε καμιά λύση γιατί αν και προσπάθησα πολύ δεν βρήκα κάτι. Η κάρτα ήχου μου είναι on board 7.1 CH HD Audio (VIA® VT1708S Audio Codec with QSound). H μητρική είναι η P55M pro
plpapadopoulos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 VIA chipset σε μητρική με P55 μου ακούγεται κάπως περίεργο, διόλου όμως απίθανο με τις κινεζικές γραμμές παραγωγής που κατακλύζουν την αγορά... Επι της ουσίας, μπες στο viaarena.com και κατέβασε τον τελευταίο και σίγουρα έναν προτελευταίο (ή κατά μερικά revisions παλαιότερο) driver ήχου για την κάρτα και το OS σου (υπάρχουν φορές που ο τελευταίος δε δουλεύει πάντα σωστά με όλα τα μοντέλα, βγάζοντας το σφάλμα που μόλις ανέφερες ή και μπλε οθόνες ανα περιπτώσεις). Επίσης πρωτού προβείς σε αυτή την ενέργεια, καλό θα ήταν να κατεβάσεις και (αφού έχεις ξηλώσει τους παλιούς drivers κι έχεις κάνει τα απαιτούμενα reboots), να εγκαταστήσεις τελευταίο chipset driver και να κάνεις Βios Flash (αν μπορείς).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.