twiner Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 βασικά τι αποθετήρια χρειάζεσαι; Άν εγκαταστήσεις τα restricted extras, skype, chrome, google earth μπαίνουν από τα επίσημα sites.
parsifal Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Υπενθυμίζω ότι στην ενότητα Linux του φόρουμ υπάρχει ήδη θέμα για απορίες, troubleshooting κλπ. του Lucid Lynx.
linuxovios Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 βασικά τι αποθετήρια χρειάζεσαι; Άν εγκαταστήσεις τα restricted extras, skype, chrome, google earth μπαίνουν από τα επίσημα sites. Ακριβώς. Τα πάντα βρίσκονται έτοιμα στο ubuntu software center.
Bourdoulas Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Για όποιον θέλει να το δοκιμάσει το νέο λειτουργικό και δεν θέλει να χαλάσει τα partitions του, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Wubi. Η εγκατάσταση του είναι αποβλημάτιστη, αφού το Ubuntu εγκαθίστατε μέσα από τα Windows και δεν αλλειώνεται το partition table. Αν δεν σας κάνει, το κάνετε απλά uninstall και ούτε γάτα ούτε ζημιά.
metatron Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ακριβώς. Τα πάντα βρίσκονται έτοιμα στο ubuntu software center. στο karmic koala είχα περάσει μια ενημερωμένη λίστα με αποθετήρια που έβρισκες σε αυτά περισσότερο λογισμικό... πχ περισσότερα παιχνίδια από την κανονική λίστα...! (εδώ στο φόρουμ την είχα βρει τη λίστα αυτή)
twiner Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 πχ περισσότερα παιχνίδια από την κανονική λίστα...! (εδώ στο φόρουμ την είχα βρει τη λίστα αυτή) περισσότερα παιχνίδια εδώ: http://www.playdeb.net
danaos Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Το θέμα του topic είναι το ubuntu 10.04; Εντυπώσεις έχει να αναφέρει κανείς;
damastes Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 αναβάθμιση UNR σε ΑΟΑ 150 ολα δουλεύουν κανονικά. Μόνο παράπονο είναι οτι πείρε 4 ώρες η αναβάθμιση, οι εικόνες οταν ξεκινάει και κλείνει μου άρεσαν περισσότερο του 9.10. Τα minimize, close που πήγαν στα αριστέρα με βολεύουν αφάνταστα. Οντως η εκκίνηση είναι πιο γρήγορη, αλλά έχω την εντύπωση οτι το σύστημα αναταποκρίνεται ενα τικ πιο αργα.
linuxovios Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Το θέμα του topic είναι το ubuntu 10.04; Εντυπώσεις έχει να αναφέρει κανείς; Ναι. Πρόκειται για το πιο γρήγορο και πλήρες ubuntu ever! Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
danaos Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ωραία. Αυτό βλέπω κι εγώ από το livecd (τόσο σε ubuntu όσο και σε kubuntu) που δοκίμασα! Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια χρονική εκτίμηση σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει το αντίστοιχο mint;
twiner Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Ξέρουμε αν υπάρχει κάποια χρονική εκτίμηση σχετικά με το πότε θα κυκλοφορήσει το αντίστοιχο mint; βρίσκεται ήδη σε φάση RC. Το αργότερο τέλη Μαΐου θα κυκλοφορήσει.
kurkosdr Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 (επεξεργασμένο) Παρακαλω μονο μην τα λετε αποθετηρια... H λεξη θυμιζει στο κοσμο αποχωρητηρια ξερω τι σας λεω :lol: Αντε λοιπον με πεισατε, τωρα που εχω προγραμματισει ενα φορματάκι στο pc σε κανα δυο μηνες, θα τα βαλω (μονο και μονο για τo theme), αρκει στα αποχωρητηρια να υπαρχει ο νεος VLC και Firefox. Ελπιζω μονο να μην γινω παλι beta tester. Επεξ/σία 2 Μαΐου 2010 από kurkosdr
digekas Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Παρακαλω μονο μην τα λετε αποθετηρια... H λεξη θυμιζει στο κοσμο αποχωρητηρια ξερω τι σας λεω :lol: Αντε λοιπον με πεισατε, τωρα που εχω προγραμματισει ενα φορματάκι στο pc σε κανα δυο μηνες, θα τα βαλω (μονο και μονο για τo theme), αρκει στα αποχωρητηρια να υπαρχει ο νεος VLC και Firefox. Ελπιζω μονο να μην γινω παλι beta tester. Φαντάσου τώρα να κάνεις εγκατάσταση να είσαι και ευχαριστημένος σε βαθμό που να χρειάζεσαι και "αποχωρητήρια" και άνθρωπος να μην βρίσκεται να σε καθοδηγήσει... Οι παλαιότεροι έλεγαν, ό,τι σπείρεις, θα θερίσεις, για αυτό για καλό και για κακό κράτα μερικές επιφυλάξεις γιατί ανάγκες είναι αυτές και δεν ξέρεις πότε και που θα σου 'ρθουν.
lef50 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Παρακαλω μονο μην τα λετε αποθετηρια... H λεξη θυμιζει στο κοσμο αποχωρητηρια ξερω τι σας λεω :lol: Αντε λοιπον με πεισατε, τωρα που εχω προγραμματισει ενα φορματάκι στο pc σε κανα δυο μηνες, θα τα βαλω (μονο και μονο για τo theme), αρκει στα αποχωρητηρια να υπαρχει ο νεος VLC και Firefox. Ελπιζω μονο να μην γινω παλι beta tester. Eιχε δικιο το μελος hasodikis στην εκτιμιση του για σενα. ΡΕ παιδιά ο άνθρωπος πάσχει απο τρικυμία εν κρανίω... μόνο την υπογραφή του δέστε και θα καταλάβετε. Ασυνάρτητος είναι σε αυτά που έχει ποστάρει, αδαής και κολλημένος. Για ποιο λόγο χάνετε χρόνο να του απαντήσετε δεν το καταλαβαίνω.
Bourdoulas Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Παρακαλω μονο μην τα λετε αποθετηρια... H λεξη θυμιζει στο κοσμο αποχωρητηρια ξερω τι σας λεω :lol: Αντε λοιπον με πεισατε, τωρα που εχω προγραμματισει ενα φορματάκι στο pc σε κανα δυο μηνες, θα τα βαλω (μονο και μονο για τo theme), αρκει στα αποχωρητηρια να υπαρχει ο νεος VLC και Firefox. Ελπιζω μονο να μην γινω παλι beta tester. Γιατί τόσα χρόνια με τα Windows τι νομίζεις ότι είσαι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα