Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Isspro

Θα σου πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσεις τις διαφορές με τα win αλλά αξίζει τον κόπο. Εμένα με έχει βολέψει και πλέων μπαίνω win μόνο για κάνα game. Επιπλέον αν έχεις απορίες, γι' αυτό υπάρχουν τα forum :)

• Απαντ. 252
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Nα κάνω upgrade ή download και clean install?

Θα παίξει κανα error με upgrade?Επισης θα χω τπτ κολλήματα μετα απο upgrade?

(ειχα βαλει την beta 1 και μου γινανε 400 μ@λ@κιούλες και εκανα clean install,οπότε βαριέμαι πάλι :-()

Δημοσ.

Με την πρωτομαγιά μας έκατσε καλά... δεν θα δουλέψουμε και θα έχουμε χρόνο να το περάσουμε να το δούμε κανονικά γιατί δοκίμασα μόνο κάποια beta σε vb

Δημοσ.
Και το MS office με wine το βαζεις και παίζει χαλαρά!

Εμένα πάντως δεν παίζει χαλαρά το office 2007 μέσω wine. Ανοίγει μεν αλλά είναι σαν να το βλέπω σε 256 χρώματα, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δουλέψω.

Κατα τ'άλλα άψογο το linux. Εχώ χρησιμοποιώ linux mint 8 64bit, το οποίο είναι στην ουσία ubuntu, μόνο που δουλεύουν όλα από την αρχή, όπως και τα mp3. Και είναι και πιο όμορφο κατά τη γνώμη μου. Αυτό που θεωρώ την απόλυτη καγκουριά είναι το KDE.

Δημοσ.
Ωπα...εχασα κατι..?Που ειναι το νεο περιβαλλον..?Εγω gnome βλεπω..

το gnome3 στην επομενη εκδοση

Δημοσ.
Εμένα πάντως δεν παίζει χαλαρά το office 2007 μέσω wine. Ανοίγει μεν αλλά είναι σαν να το βλέπω σε 256 χρώματα, με αποτέλεσμα να μη μπορώ να δουλέψω.

Κατα τ'άλλα άψογο το linux. Εχώ χρησιμοποιώ linux mint 8 64bit, το οποίο είναι στην ουσία ubuntu, μόνο που δουλεύουν όλα από την αρχή, όπως και τα mp3. Και είναι και πιο όμορφο κατά τη γνώμη μου. Αυτό που θεωρώ την απόλυτη καγκουριά είναι το KDE.

Ένα πάρα πολύ καλό PLUGIN για το wine, ( σου επιτρέπει την εγκατάσταση πολλών windows εφαρμογών) είναι το crossover... αν θέλεις λινκ PM

Δημοσ.
Ένα πάρα πολύ καλό PLUGIN για το wine, ( σου επιτρέπει την εγκατάσταση πολλών windows εφαρμογών) είναι το crossover... αν θέλεις λινκ PM

Το Crossover δεν είναι plugin και είναι και εμπορικό, όχι free. Δοκίμασε PlayOnLinux για τη διαχείρηση του Wine, κάνει παπάδες.

Δημοσ.

Δεν είναι plugin? Τότε γιατί χρειάζεται εγκατεστιμένο το WINE για να τρέξει?

Any way... Βάζω ένα screenshot να δει ο φίλος το office 2003 GR.

Για να παίξουν σωστά τα greeks και όχι παραμορφομένα, πήρα τα fonts απο το c:\windows\fonts (απο τα κανονικά μου XP) και τα έριξα στο home>dimitris>.cxoffice>win2000>drive_c>windows>fonts (αυτό για το crossover)

για το wine ρίχνεις τα fonts: home>dimitri>.wine>drive_c>windows>fonts

Προσωπικά προτειμώ το CrossOver, τα έχω δοκιμάσει όλα που κάνουν αυτή την δουλειά, και το crossover ειναι το πιο συμβατό... Γιαυτό και το πληρώνεις... :)

EDIT: το CrossOver είναι Extension KAI οχι plugin.

post-24461-129063083918_thumb.png

• Moderators
Δημοσ.
όχι... γιατί επιστροφή εκει;

ο μόνος λόγος που έχω το CrossOver είναι το Adobe Photoshop...

Mαλλον για την καρτα του μιλαει ο ανθρωπος,μια και εβαλε και το αντιστοιχο link.

Δημοσ.
Το Crossover δεν είναι plugin και είναι και εμπορικό, όχι free. Δοκίμασε PlayOnLinux για τη διαχείρηση του Wine, κάνει παπάδες.

Το οποίο πώς το εγκαθιστώ; Αν είναι να μπλέξω με scripts και τέτοια, τότε δεν με εξυπηρετεί γιατί είμαι παντελώς άσχετος και δεν έχω και το χρόνο να το μάθω.

Δημοσ.
ερωτηση ασχετου για ubuntu.

αντε και το περναω στο pc, τι μου προσφερει σε σχεση με τα windows πχ? γιατι να το διαλλεξω? επαναλαμβανω δεν εχω ιδεα, μονο ακουστα το εχω. ουτε ειμαι προκατειλημενος. απο εφαρμογες και παιχνιδια τι γινεται? μπορω να τα εγκαταστησω με καποιο emulator? απο ιους εχουμε θεμα?

1)Στο Ubuntu δεν υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις ιο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον ιοί για linux. Δεν κατεβάζεις κανένα antivirus λοιπόν.

2)Kαι να κάνεις format στο linux δεν κινδυνεύεις να χάσεις τίποτα και ας μην το έχεις αποθηκεύσει (υπάρχει το αρχείο /home).

3)Υπάρχουν εφαρμογές που δεν υπάρχουν στα windows.

4)Kαλύτερο γραφικό περιβάλλον.

5)Και το σπουδαιότερο μεγαλύτερη ταχύτητα σε όλα ειδικά αν τρέχεις στα 64bit.

• Moderators
Δημοσ.
1)Στο Ubuntu δεν υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις ιο γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν ακόμη τουλάχιστον ιοί για linux. Δεν κατεβάζεις κανένα antivirus λοιπόν.

Υπαρχουν ιοι και γενικα malware για linux αλλα δεν εχουν καμια σχεση με την διαδοδη που εχουν στα windows,χαρη στη φιλοσοφια του linux(normal user αντι για root κλπ)

http://en.wikipedia.org/wiki/Linux_malware#Viruses

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...