Kapws Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Καλησπέρα, Κάνοντας ένα check in στην αποθήκη μου , βρήκα παραπεταμένο το παλιό μου PS2. Ήθελα λοιπόν να παίξω , αλλά δυστυχώς μετά από ένα πρόχειρο search στο net δεν κατάφερα να βρω κάτι που να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Αυτό που ζητάω λοιπόν είναι να μου πείτε καμία ιδέα για παιχνίδι. Ψάχνω κάτι σε action με ήρωα που να έχει κάποιου είδους δύναμη (όχι τπτ έξαλα πράματα, spiderman,superman κτλ). Ένα παράδειγμα παιχνιδιού που θα ήθελα πολύ να παίξω αν υπήρχε στο PS2 είναι το "infamous". Κάτι αντίστοιχο αν μπορεί να βρεθεί θα ήταν super, γιατί το έπαιξα σε PS3 φίλου και ξετρελάθηκα Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Το 2 είναι καλύτερο... Metal Gear... 2 και 3 Prince of Persia... Resident Evil 4 Grand Theft Auto Αυτά μου έρχονται τώρα...
Kapws Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Το 2 είναι καλύτερο... Metal Gear... 2 και 3 Prince of Persia... Resident Evil 4 Grand Theft Auto Αυτά μου έρχονται τώρα... Τα Metal gear solid δεν τα μπορώ γτ παραέχουν "αργό" gameplay για την πάρτι μου. Το prince of persia ακούγεται μία πολύ καλή λυση, θα το τσεκάρω λίαν συντόμως. Το resident evil απορρίπτεται γιατί δεν μπορώ τα horror games.Δεν μπορώ να είμαι στην τσίτα συνέχεια και ένα παιχνίδι Και όσον αφορά τα GTA έχω παίξει σχεδόν όλη τη σειρά τόσο στο PS όσο και στο Pc. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ πάντως για τις προτάσεις και τις γρήγορες απαντήσεις σου.
Heatspreader Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Παρακαλώ... Ξέχασα να αναφέρω και τα Onimusha... Ρίξε μια ματιά! Τα έχω τελειώσει όλα και είναι πραγματικά φοβερά!
Xristaras12 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 onimusha υπεροχο επισης δες και για κανενα tomb raider!!Τα εχω τελειωσει ολα!εχουν λιγο χαλια gameplay απο κινησεις χαρακτηρα αλλα ειναι σπαζοκεφαλιες τυπου πως θα περασω εκει κλπ.Αν εχεις υπομονη σε κραταει για ωρες ατελειωτες μεχρι να το τερματισεις
Kapws Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Όοοοοχι άλλα tomb raider Αρκετές ανθρωποώρες σπατάλησα στο PS1. Τελικά σκέφτηκα να δοκιμάσω το god of war 2 που από ότι είδα σε videos στο youtube, είναι πιο κοντά στα θέλω μου. Αction game δλδ με ήρωa που έχει "sci-fi" ικανότητες. (Ζήτάω πολλά? )
Xristaras12 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 τσεκαρε το the suffering...Μετραει! πολυ μπιστολιδι πολλα τερατακια,τρελη-απιστευτη ιστορια!
Kapws Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ouch...με πόνεσε αυτό που είπες! Οκ να πάρω , αλλά τη δόση του αυτοκινήτου ποιος την πληρώνει? Η Sony? Edit: Thnx για την μεταφορά στο σωστό section.
jason_rethymno Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Indiana Jones and the staff of kings .Όπωσδήποτε!!!
v0rtex Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 onimusha 3 ειναι αυτο με τον jean reno ? αυτο βρες ..ειναι must ! δε θυμαμαι να'χω παιξει παιχνιδι με πιο απολαυστικο counter-attack.
kitsakis Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 genji στο στυλ του onimusha, okami, ico, bkack, δες τα και πες μου την γνωμη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.