Προς το περιεχόμενο

Αγορά Full PC 650 Ευρώ

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε την AMD σύνθεση με χίλια.....

Καλά ρε σείς τι καλές κοπέλες έχετε όλοι:-);η θκιά μ αν πατήσει κάτι όπως πχ μια ταινία και δεν πάιξει στο 1 δισεκατομυριοστό του δευτερολέπτου απ την στιγμή που το πάτησε το ξαναπατάει και το ξαναπατάει και ξανά,ξανά,ξανά εκεί κολλάει το πισί ανοίγουν 15 gom players ταυτόχρονα πανικός!Θέλω να την χαστουκίσω :cry:

Α κι όλα αυτά χωρίς να ξέρει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ απο υπολογιστές...έχει κι απαιτήσεις κατάλαβες;;:P

Δημοσ.

Τελικά έκανα AMD σύνθεση, αλλά μείωσα αρκετά το κόστος, ώστε να βάλω στη τιμή UPS και WebCamera.

Δεν θα πάρουμε οθόνη τελικά και ηχεία, αφού θα κρατήσουμε τα παλιά.

TelikoPCIon.jpg

Δημοσ.

Μπα όχι, μια χαρά είναι. Και εγώ στο PC, έχω μία πολύ απλή.

Πήγα στο Πλαίσιο Αγία Παρασκευής και το παράγγειλα. Δεν πιάνονται φίλοι πάντως.

Αρχικά ήθελε να με χρεώσει με τιμή καταστήματος, κάτι που ανέβαζε αρκετά το κόστος. Ευτυχώς δεν το έκανε.

Έχω ψωνίζει το τελευταίο χρόνο μαζί με το PC αυτό, 4 PC, + ότι άλλο περιφερειακό πάω και αγοράζω. Μαζί με μία καρέκλα γραφείου 110 Ευρώ που μου ήρθε σήμερα και με ιστορικό ακριβών παραγγελιών με λίγα λόγια είμαι πελάτης.

Όταν πήρα πριν λίγους μήνες τα δύο PC μαζί, μου έκαναν 24 άτοκες αντί να μου κάνουν καλύτερη τιμή. Καλά ήταν!

Τώρα δεν μου έκαναν καλύτερη τιμή και μάλιστα μου είπαν ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα και ούτε αυτοί που δουλεύουν έχουν διευκολύνσεις.

Δεν πειράζει όμως, ξέρω και εγώ να είμαι σαν και αυτούς...

Θα τους ταράξω στο RMA!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...