Προς το περιεχόμενο

Αγορά Full PC 650 Ευρώ

Heatspreader

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορά PC 650 Ευρώ

Κάνω και εγώ ένα τέτοιο θέμα επιτέλους μετά από χρόνια... :lol:

Η φίλη μου θέλει να πάρει ένα PC με 650Ευρώ max! Το πολύ πολύ να πάει 700, αλλά με πολύ ζόρι. Αν αξίζει τόσο πολύ κάτι που να ξεφύγουμε αρκετά τα βάζω εγώ τα χρήματα, αλλά δεν νομίζω να χρειαστεί. :o

Το Computer πρέπει να είναι Full! Από πύργο, οθόνη, πληκτρολόγιο + ποντίκι, ηχεία.

Πριν είχε έναν P4 της κακιάς ώρας, αλλά θα τον δώσει.

Προορίζεται για χρήστη Internet άντε και για καμιά ταινία HD 720p 1080p και στο μέλλον αν πάρει κάνα Blu ray Drive, να βλέπει καμιά Blu ray ταινία.

Οθόνη 24" οπωσδήποτε!

Δεν πρόκειται να παίξει ποτέ μα ποτέ παιχνίδια.

Η σύνθεση που έκανα είναι η παρακάτω:

IonPC.jpg

Το CPU με αυτή τη μητρική δείνουν τη δυνατότητα κάρτας γραφικών.

Αν έχετε καλύτερες προτάσεις περιμένω.

Ευχαριστώ.:-)

Δημοσ.

Πρέπει αποκλειστικά να πάς σε Intel?

Όσον αφορά το premier psu, απλά ξέχνα το.

P.S:Βάζεις 163 ευρά διπύρηνο επεξεργαστή (τσάμπα κατ εμέ για το budjet) και άλλα 106 ευρώ για μνήμες (πάλι πολλά), ενώ θα μπορούσες να γλυτώσεις κάποια λεφτά για καλύτερο case, psu, σκληρό κλπ.

Αν πάς σε intel side o i3 δεν θα την χάλαγε με αυτή τη mobo.

Σε amd υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

Δημοσ.

Δεν γουστάρω ρε γαμώτι AMD CPU και γενικότερα AMD κάρτες γραφικών.

Για τα CPU απλά από φανμποισμό, από κάρτες γραφικών επειδή δεν είναι optimized με τα games και συμβατές...

Έχω μία απέχθεια δηλαδή με ότι έχει να κάνει με AMD.

Από εκεί και πέρα όμως αν μπορούμε να πάμε σε AMD δεν τραβάω και μεγάλο ζόρι, αν οι επιδόσεις θα είναι καλύτερες.

Περιμένω προτάσεις καλύτερες...

Δημοσ.

163 ευρώ για την σαβούρα GMA του Clarkdale εγώ δεν θα τα έδινα φιλάρακο. Μια κάρτα των 20-30 ευρώ είναι έτη φωτός καλύτερη απο την IPG του Clarkie.

Δημοσ.

Δεν συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά τους ΑMD και τις Ati γενικότερα.

Παρόλα αυτά δικαιωμά σου είναι να μην θέλεις και γιαυτό σου παραθέτω μια σύνθεση σε Intel.

Για την δουλειά που τον θέλει δεν χρειάζεται 4gb μνήμης. Τα 2gb θα την καλύψουν άνετα. Αργότερα αν θελήσει προσθέτει και άλλα δύο.

Εκτός και αν πέρα απο το αερφάρισμα και την προβολή video θέλει και τίποτα πιο βαρύ που χρειάζεται περισσότερη μνήμη. Αν κρίνω πάντως απο τη δικιά μου, αυτά είναι υπέραρκετά. :lol:

post-138197-129063083827_thumb.jpg

Δημοσ.
163 ευρώ για την σαβούρα GMA του Clarkdale εγώ δεν θα τα έδινα φιλάρακο. Μια κάρτα των 20-30 ευρώ είναι έτη φωτός καλύτερη απο την IPG του Clarkie.

Λες ε?

Να κοιτάξω λες σε P55 Chipset και ξεχωριστή κάρτα γραφικών?

Δεν συμφωνώ μαζί σου όσον αφορά τους ΑMD και τις Ati γενικότερα.

Στο δικό μου PC δεν τα θέλω. Από εκεί και πέρα αν είναι καλύτερο κάποιο CPU σε επιδόσεις της AMD από αυτό που διάλεξα εγώ με τα ίδια λεφτά, είμαι ανοιχτός.

Παρόλα αυτά δικαιωμά σου είναι να μην θέλεις και γιαυτό σου παραθέτω μια σύνθεση σε Intel.

Για την δουλειά που τον θέλει δεν χρειάζεται 4gb μνήμης. Τα 2gb θα την καλύψουν άνετα. Αργότερα αν θελήσει προσθέτει και άλλα δύο.

Εκτός και αν πέρα απο το αερφάρισμα και την προβολή video θέλει και τίποτα πιο βαρύ που χρειάζεται περισσότερη μνήμη. Αν κρίνω πάντως απο τη δικιά μου, αυτά είναι υπέραρκετά. :lol:

Θα ήθελα 4GB μνήμες. Έστω ότι βάλουμε 2GB, τουλάχιστον να είναι Dual Channel, αλλά καλύτερα 4GB.

Δημοσ.

Ένας Core i3 530 πληρεί όλες τις προυποθεσεις για την φίλη σου, Τα 63 ευρώ που εξοικονομεις τα δίνεις σε, ψήκτρα,25euro, για να καρφώσεις τον 530 γύρω στα 4.0ghz όμορφα ωραία και κρύα πετώντας στα σκουπίδια την άχρηστη ψήκτρα της Intel και τσοντάροντας τα υπόλοιπα όπου χρειάζεται, κουτί, psu, δίσκο.

Δημοσ.

Κοίτα και μια σύνθεση σε aMD που είναι η μέρα με τη νύχτα.

4πύρηνο cpu, 4gb μνήμης (αφού θές :P) και μητρική που έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών για αναπαραγωγή HD video 1080p.

Με τα ρέστα πάτε για clubbing. :lol:

(για καφέ μάλλον... :P)

post-138197-129063083832_thumb.jpg

Δημοσ.
Ένας Core i3 530 πληρεί όλες τις προυποθεσεις για την φίλη σου, Τα 63 ευρώ που εξοικονομεις τα δίνεις σε, ψήκτρα,25euro, για να καρφώσεις τον 530 γύρω στα 4.0ghz όμορφα ωραία και κρύα πετώντας στα σκουπίδια την άχρηστη ψήκτρα της Intel και τσοντάροντας τα υπόλοιπα όπου χρειάζεται, κουτί, psu, δίσκο.

Η αλήθεια είναι ότι είμαι μπερδεμένος. Να προτιμήσω τον i3 ή τον AMD του Λεοντόκαρδου? Ο AMD είναι Quad Core και με ψήνει...

Και ποια μητρική θα τον πάει στα 4GHZ? Και όταν λέμε στα 4GHZ λέμε Prime Stable??? 24/7 Stable?

4πύρηνο cpu, 4gb μνήμης (αφού θές :P) και μητρική που έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών για αναπαραγωγή HD video 1080p.

Καλύτερη από όλες μέχρι στιγμής νομίζω είναι αυτή.

Δημοσ.

+1000......

Δημοσ.
απλα πληροφοριακα, o 630 δεν παει και τοσο ευκολα στα 4GHz...

Πάει όμως εύκολα στα 3,6Ghz και πίστεψέ με αφενός τον είχα, αφετέρου στα 3,6 σκοτώνει για τα λεφτά του. Δεν χρειάζεσαι κάτι παραπάνω. Τα 3,3 - 3,4 τα έχει με στόκ ρεύματα αναλόγως το κομμάτι.

Επίσης το 4Ghz που αναφέρθηκε πήγαινε στον i3 530 όχι στον x4 630. ;)

(Tελικά απο ότι φαίνεται μόνο αυτό σας απασχολεί, ρολογάκια για όλα τα παιδάκια, όπως έλεγε και ο grimpr. :P)

Δημοσ.

προσωπικα δεν αχολουμαι ιδιαιτερα με o/c απλα καπου αναφερθηκε για 4GHz

οσο για το οτι ειναι αρκετος ο 630 ακομη και stock συμφωνω απολυτως...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...