Sordnaxela Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Άντε βρε Ubuntistas... σας έφτιαξα... http://www.my-guides.net/en/guides/linux/193-ubuntu-lucid-lynx-1004-post-installation-guide Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radical239 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αν και είναι τέλειο πραγματικά αυτο το distro και το κατeχαριστή8ηκα έχω σοβαρό πρόβλημα παιδια! Δεν συνδέεται με τίποτα στο wifi n router μου. Ακόμα κι άν συνδεθεί μετά απο λίγο είτε αποσυνδέεται και πάααλι απο την αρχή, είτε μου ξαναζητάει το password 5-6 φορές. ¨οσο κι άν έψαξα στα ubuntu forums και τριγύρο δεν βρήκα τίποτα by the way και με το προηγούμενο ubuntu γινόταν αυτό αλλα σε μικρότερο βαθμό. Δοκίμασα διάφορες ρυθμήσεις όπως να το γυρήσω σε b/g, άλλα wifi στικάκια κλπ κλπ, δεν γίνεται τίποτα (καλά που το εγκατέστησα με wubi...) Netgear wifi N router, kai netgrear wifi n usb (συμπεριλαμβανόταν στο πακέτο) Έχει κανεις κάπια λύση PLEASE? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δοκίμασε να εγκαταστήσεις το wicd αντί του network manager που έχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Katsalaki Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Το πρόβλημα λύθηκε!Ευχαριστώ για την άμμεση βοήθεια!Καλή συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Αν και είναι τέλειο πραγματικά αυτο το distro και το κατeχαριστή8ηκα έχω σοβαρό πρόβλημα παιδια! Δεν συνδέεται με τίποτα στο wifi n router μου. Ακόμα κι άν συνδεθεί μετά απο λίγο είτε αποσυνδέεται και πάααλι απο την αρχή, είτε μου ξαναζητάει το password 5-6 φορές. ¨οσο κι άν έψαξα στα ubuntu forums και τριγύρο δεν βρήκα τίποτα by the way και με το προηγούμενο ubuntu γινόταν αυτό αλλα σε μικρότερο βαθμό. Δοκίμασα διάφορες ρυθμήσεις όπως να το γυρήσω σε b/g, άλλα wifi στικάκια κλπ κλπ, δεν γίνεται τίποτα (καλά που το εγκατέστησα με wubi...) Netgear wifi N router, kai netgrear wifi n usb (συμπεριλαμβανόταν στο πακέτο) Έχει κανεις κάπια λύση PLEASE? Αν το ίδιο πρόβλημα δεν εμφανίζεται και σε άλλα λειτουργικά (πχ windows) και δεν μπορείς να βρεις άλλους πιο σταθερούς οδηγούς (πες μας πιο συγκεκριμένα τα συγκεκριμένα μοντέλα και εκδόσεις τους) τότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις τους οδηγούς των windows μέσω του Ndiswrapper. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μιας και κανεις δεν ρωτησε το αυτονοητο, ποια ασυρματη καρτα εχεις? Βαζω στοιχημα οτι φοραει τσιπακι της broadcom... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radical239 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 το router ειναι το netgear DGN2000 (wifi N) και η usb καρτα netgear WN111 (επισεις wifi N η οποια είρθε μαζι με το router) εχω όμως δοκιμάσει και μια άλλη κάρτα usb( MSI US 100ex lite) με τα ίδια αποτελέσματα... το εγκαθηστω ξανα για να δοκιμάσω οτι μου είπατε... (ααα το wubi δεν παίζει κανένα ρόλο και με clean install πάλι τα ίδια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Συμφωνα με τον πινακα εδω, η καρτα σου φοραει ενα τσιπακι της marvel, για το οποιο δεν υπαρχει καν driver! http://linux-wless.passys.nl/query_part.php?brandname=Netgear Και αν κανω λαθος? http://wireless.kernel.org/en/users/Devices/USB Ποσταρε αν θες και το lsusb σου (L μικρο ειναι αυτο στην αρχη), και παω να δω για την καρτα της msi... Ομοιως και για την καρτα της msi, μιας και δεν τη βλεπω στη λιστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 https://help.ubuntu.com/community/HardwareSupportComponentsWirelessNetworkCardsNetgear Εξαρτάται από την έκδοση που έλεγα παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radical239 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 μισο να κσαναεγκαταστήσω το ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Γιατι τι ειχε και το εκανες απεγκατασταση/φορματ?! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
radical239 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Γιατι τι ειχε και το εκανες απεγκατασταση/φορματ?! το εγκατέστησα με wubi μεσα απο windows και αφού μου την έσπασε απλά έκανα απεγκατάσταση χωρις να αλλάξει τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chex Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Τρέχεις compiz σε τόσο αδύναμο hardware? Νομίζω ότι καλύτερα να το βγάλεις τελείως καθώς μόνο πόρους θα τρως από το σύστημα σου και δεν θα σου προσφέρει και πολλά. το εβγαλα αλλα δεν αλλαξε τιποτα. μηπως λειπει καποιο πακετο? Μερικές γενικές παρατηρήσεις για την netbook remix έκδοση. Εχώ δοκιμάσει και άλλες παρόμοιες εκδόσεις αλλά νομίζω ότι αυτή που έχει στήσει η canonical είναι πάρα πολυ λειτουρική για τις μικρές οθόνες των netbook. σημειοτεων δεν χρεισιμοποιώ τη remix εκδοση. Είναι εμφανής ο περιορισμός στις μικρές οθόνες. Ακόμα και οι broswer δεν είναι προσαρμοσμένοι για τέτοια περιορισμένα περιβάλλον εργασίας. Νομίζω αυτές οι εκδόσεις θα έπρεπε να έχουν κάποια mobile broswer και γενικά τα προγράμματα τους να ακολουθούσαν τα αντίστοιχα των mobile. Συμφωνω σε ολα αυτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yayawoot Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Καλησπέρα linux-ακηδες!! Πρόκειται να εγκαταστήσω το Ubuntu για πρώτη φορά στον υπολογιστή μου και έχω κάποιες βασικές απορίες..Προορίζεται για dual boot με win7.Έχω γράψει το .ISO σε cd και είμαι έτοιμος. 1)Πρέπει να κάνω κάποιες συγκεκριμένες ενέργειες για να γίνει το dual boot η απλά κάνω boot from cd για να εγκαταστήσω? 2)Υπάρχει κίνδυνος να χάσω δεδομένα και να χάσω και τα win μου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Boot from cd, ενα partition 15GB το πολυ και εισαι ετοιμος. @radical239 Κανενα νεοτερο για τις καρτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.