lef50 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2010 κατι πειραξε η κορη μου στην 10.04 και δεν εχω ηχο τσεκαρω ξανατσεκαρω τιποτα στην 8.04 ολα κανονικα (dual boot) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Για τρέξε σε κονσόλα alsamixer και δες αν οι πρώτες βασικές μπάρες είναι όλες ανεβασμένες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lef50 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2010 ok τοφτιαξα στο προτιμησεις ηχου>υλικο ειχε βαλει την επιλογη analog stereo input και δεν επαιζε να εισαι καλα ευχαριστω πληρωνω την επαφη της εξαχρονης κορης μου με το linux! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 εχω φερει το συστημα εκει που το θελω και θελω να φτιαξω ενα live cd ας το πουμε, το οποιο να μπορω να το εγκαταστησω σε οποιοδηποτε μηχανημα και να σεταρεται η 10.04 ακριβως ετσι. Πώς γινεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Πολύ εύκολα μέσω του remastersys. http://linuxmint-gr.forumn.net/forum-f10/topic-t57.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Η LTS δεν έχω καταλάβει τί είναι; Είπαμε στην σχολή να βάλουμε τα linux και ανέλαβα να τα κατεβάσω,αλλά ποιά έκδοση να βάλω την lts η την άλλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markelos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Η LTS δεν έχω καταλάβει τί είναι; Είπαμε στην σχολή να βάλουμε τα linux και ανέλαβα να τα κατεβάσω,αλλά ποιά έκδοση να βάλω την lts η την άλλη; Long Term Support Υποστηρίζεται με updates για περισσότερα χρόνια (5; ) από ότι η κλασική έκδοση. Δηλαδή να μένεις στην ίδια έκδοση χωρίς να κάνεις upgrade στις επόμενες και να έχεις υποστήριξη για bug fixes κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliaskr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Η LTS δεν έχω καταλάβει τί είναι; Είπαμε στην σχολή να βάλουμε τα linux και ανέλαβα να τα κατεβάσω,αλλά ποιά έκδοση να βάλω την lts η την άλλη; LTS=Long Term Support,δηλαδή ότι θα υποστηρίζεται με ενημερώσεις για περισσότερα χρόνια σε σχέση με τις άλλες. Προσωπικά θα έβαζα την πιο καινούργια έκδοση(10.10),γιατί είναι σαφώς καλύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Brisingr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά έχω βάλει στο netbook μου ubuntu 10.10 (desktop edition), και σήμερα αγόρασα αυτά εδώ : http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Speakers-Headsets-Microphones/Headphones/Creative-Headset-Hs-390-51MZ0305AA005.htm Το πρόβλημα μου είναι ό,τι και να βάλω να παίξει ακούγεται πολύυυυυυ χαμηλά.. (λες και είμαι στα 40 μέτρα ένα πράγμα...) τί μπορεί να φταίει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Το πρόβλημα μου είναι ό,τι και να βάλω να παίξει ακούγεται πολύυυυυυ χαμηλά.. (λες και είμαι στα 40 μέτρα ένα πράγμα...) τί μπορεί να φταίει; η ένταση των ίδιων των ακουστικών μπορεί να είναι χαμηλωμένη: ρυθμίζεται απ'το πραγματάκι που χει πάνω στο καλώδιο. (από κει που ανοιγοκλείνεις το mic) το άλλο που μπορεί να φταίει: Σύστημα --> Προτιμήσεις --> Ήχος --> Έξοδος,και βρίσκεις τα Headphones για να τα ρυθμίσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ο chromium καθε ποτε κανει ενημερωσεις; Ειδα οτι εχει φτασει στην εκδοση 9 αλλα τον περασα τωρα στην 10.04 και εχει περασμενη την 7... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 ο chromium καθε ποτε κανει ενημερωσεις; Ειδα οτι εχει φτασει στην εκδοση 9 αλλα τον περασα τωρα στην 10.04 και εχει περασμενη την 7... Αντώνη εξαρτάται από την έκδοση (stable, beta, dev) δες το επόμενο link. http://dev.chromium.org/getting-involved/dev-channel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anthony_88 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Προφανως τοτε ειμαι στην stable... Εκδοση 7 κατι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.