tritonas00 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Δεν εχεις κι αδικο Τριτωνα εδω που τα λεμε... αλλα πως κανω image? Με ποιο προγραμμα? Για livecd -->remastersys Για στεγνο backup-->tar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Χθές μας ήρθε και ένα update του choqok για να μπορείς να κάνεις πλέον authorise από το twitter. Το θέμα είναι ότι το choqok πλέον κρασάρει με το που πάει να ανοίξει. Πάντως το kubuntu έχει ένα εργαλείο για bug report στο kde που σχεδόν τα κάνει όλα μόνο του. Σου κάνει εγκατάσταση τα πακέτα που θέλει για το debug και στέλνει και την αναφορά μόνο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spor_os Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Έχω αυτή τη στιγμή στο pc μου την έκδοση 10.04 Μέχρι στιγμής δε μου έχει βγει να κάνω αναβάθμιση στη 10.10 Μήπως πρέπει να κάνω κάτι??? Έχω που αναβαθμίζω από την έκδοση 7.04, και είναι πρώτη φορά που κάνει τόσο καιρό να μου βγάλει την αναβάθμιση στον update manager. Δοκίμασα και τον main server και όλους τους ελληνικούς. Παρακαλώ για τις συμβουλές σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=1592196 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Μπορεί να έχεις στις ρυθμίσεις του synaptic να σου εμφανίζει μόνο τις LTS έκδόσεις. Πήγαινε στο μενού του και από εκεί στα repositories και στην τρίτη καρτέλα στο παράθυρο που θα ανοίξει θα βρεις την επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spor_os Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Ναι, ναι έχετε δίκιο. Παράλειψη μου. Οπότε αναβαθμίστηκε το σύστημα επιτυχώς στην έκδοση 10.10 Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2010 Τελικά κατάφερα να να βάλω τους 260 και όλα οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Επανερχομαι πισω στο remastersys... οκ εκανα ενα backup κι ενα dist, οποτε γραφω σε ενα dvd το dist και αντι για το ubuntu 10.04 βαζω αυτο, σωστα? Αν ειναι ετσι, το backup ειναι να περασεις το official ubuntu 10.04 και μετα να βαλεις αυτο και να σου επαναφερει το pc οπως ειναι στο backup, σωστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2010 Επανερχομαι πισω στο remastersys... οκ εκανα ενα backup κι ενα dist, οποτε γραφω σε ενα dvd το dist και αντι για το ubuntu 10.04 βαζω αυτο, σωστα? Αν ειναι ετσι, το backup ειναι να περασεις το official ubuntu 10.04 και μετα να βαλεις αυτο και να σου επαναφερει το pc οπως ειναι στο backup, σωστα? οχι το dist. backup κανε δηλαδη ενα iso ποτ θα ειναι ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ η εγκατασταση στον σκληρο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 έβαλα την 10.04.1 αλλά σε σχέση με την 10.10 εκτός του καινούργιου πυρήνα και του btrfs δεν είδα καθόλου διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2010 έβαλα την 10.04.1 αλλά σε σχέση με την 10.10 εκτός του καινούργιου πυρήνα και του btrfs δεν είδα καθόλου διαφορά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 έβαλα την 10.04.1 αλλά σε σχέση με την 10.10 εκτός του καινούργιου πυρήνα και του btrfs δεν είδα καθόλου διαφορά Στην ουσία νέο και βελτιωμένο software center / volume indicator με rhythmbox support http://digitizor.com/2010/10/10/ubuntu-10-10-whats-new-screenshots/ Και το gnome 2.30+ άρα θα δεις και πολλές μικροαλλαγές σε προγράμματα που έρχονται με το ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 έβαλα την 10.04.1 αλλά σε σχέση με την 10.10 εκτός του καινούργιου πυρήνα και του btrfs δεν είδα καθόλου διαφορά Στην ουσία νέο και βελτιωμένο software center / volume indicator με rhythmbox support http://digitizor.com/2010/10/10/ubuntu-10-10-whats-new-screenshots/ Και το gnome 2.30+ άρα θα δεις και πολλές μικροαλλαγές σε προγράμματα που έρχονται με το ubuntu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και σε laptop, netbook θα δείς μεγάλη διαφορά στην διαχείριση της μπαταρίας λόγο νεώτερου kernel αν και το πρόβλημα νομίζω παραμένει αν το συγκρίνεις με windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Και σε laptop, netbook θα δείς μεγάλη διαφορά στην διαχείριση της μπαταρίας λόγο νεώτερου kernel αν και το πρόβλημα νομίζω παραμένει αν το συγκρίνεις με windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.