ioannis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Προσθέτω ραδιφωνικούς σταθμούς στο Rhythmbox και όταν πατάω να τους ακούσω, παίρνω τα παρακάτω μηνύμα: Couldn't start playback. Παρακαλώ για τα φώτα σας. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πως ειναι το url ενος απο τους σταθμους που βαζεις? Προφανως, το hττp://mitsos.com δεν ειναι κατι που μπορει να το παιξει, γιαυτο λεει στο σφαλμα No packages with the requested plugins found The requested plugins are: text/html decoder Δοκιμασε αρχικα με ενα σωστο url, πχ αυτο του blasphemy radio που σε http http://s6.viastreaming.net:7440/ ή με του sfera που ειναι σε mms mms://sfera.live24.gr/sfera4132 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioannis Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2010 Πως ειναι το url ενος απο τους σταθμους που βαζεις?Προφανως, το hττp://mitsos.com δεν ειναι κατι που μπορει να το παιξει, γιαυτο λεει στο σφαλμα No packages with the requested plugins found The requested plugins are: text/html decoder Δοκιμασε αρχικα με ενα σωστο url, πχ αυτο του blasphemy radio που σε http http://s6.viastreaming.net:7440/ ή με του sfera που ειναι σε mms mms://sfera.live24.gr/sfera4132 Ευχαριστώ jim_p Με τα url που έδωσες έπαιξε. Τώρα σε παρακαλώ να μου πεις, πως να ξαναβάλω το sound που χάθηκε από το panel και απο το system-preferences. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Προσφατα κατεβασα audacious (μου θυμιζει ρωμαιο dj στο asterix αλλα τεσπα...) υπαρχει καποιος τροπος να κανω τα mp3 να ανοιγουν με αυτο αντι για το mplayer? Δοκιμασα με δεξι κλκ open with other application, τικαρισα και το remember this application, αλλα μαλλον εχει παθει αμνησια...και συνεχιζει με το mplayer... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 δοκίμασε δεξί κλικ-->ιδιότητες---->άνοιγμα με btw μ'αρέσει πολύ ο audacious αλλά πρόσφατα χρησιμοποιώ τον DeaDBeeF στο Ubuntu. Πολύ ωραίος και αυτός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Αυτο εκανα και του ειπα να "θυμαται το προγραμα για τα αρχεια mp3" αλλα δεν θελω να το κανω ολη την ωρα αυτο... να ανοιγω δηλαδη καθε mp3 με δεξι κλικ.. θελω να κανω διπλο αριστερο και να ανοιγει το audacious... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 α οκ. Νόμιζα ότι το είχες κάνει μόνο από το "open with other application". Άν το έκανες από το "properties" και δεν πιάνει, κάτι περίεργο παίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bandura Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Μπραβο ρε Τwiner, εισαι αστερι, το εφτιαξα και δουλευει για ολα τα mp3, να σαι καλα σε ευχαριστω. Αλλα γιατι δεν πιανει με το δεξι κλικ και κλικαρισμενο το να θυμαται το προγραμμα που του δηλωνω? Δεν πειραζει, επασε το plan b . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2010 Ρε παίδες, έχω ένα θεματάκι, έγκατέστησα το 10.04 (έχω 32" LG 32lc56 lcd monitor), παίζω με το nvidia x αλλά τα περιθώρια πάνω-κάτω είναι εντελώς εκτός οθόνης.. Στο σπόϊλερ έχω 2 φωτογραφίες η μια έχει κάτι artifacts που τα παρουσίασε μια φορά μετά την εγκατάσταση, μετά ούτε που τα ξαναέβγαλε. Και στην 1η το τι φαίνεται στην κορυφή του μόνιτορ. Ότι ανάλυση και να βάλω το περιθώριο μένει το ίδιο, α και παρεμπιπτόντως έχω σε SLI 2 8600GT. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2010 Ρε παίδες, έχω ένα θεματάκι, έγκατέστησα το 10.04 (έχω 32" LG 32lc56 lcd monitor), παίζω με το nvidia x αλλά τα περιθώρια πάνω-κάτω είναι εντελώς εκτός οθόνης.. δεν έχει η οθόνη σου κουμπάκι AUTO που να προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα; Άν ναι δοκίμασε το. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 δεν έχει η οθόνη σου κουμπάκι AUTO που να προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα; Άν ναι δοκίμασε το. Ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα, συγγνώμη αλλά ξέχασα να σας αναφέρω ότι το είχα συνδεδεμένο με dvi to hdmi. Ενώ με DVI- Vga είναι όλα νορμάλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pkoutsias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Ήταν το πρώτο πράγμα που δοκίμασα, συγγνώμη αλλά ξέχασα να σας αναφέρω ότι το είχα συνδεδεμένο με dvi to hdmi. Ενώ με DVI- Vga είναι όλα νορμάλ! Δοκίμασε να το ρυθμίσεις μέσω NVIDIA Control Panel. Νομίζω έχει κάποια ρύθμιση για εξωτερικές οθόνες σε HDMI. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
status Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2010 Δοκίμασε να το ρυθμίσεις μέσω NVIDIA Control Panel. Νομίζω έχει κάποια ρύθμιση για εξωτερικές οθόνες σε HDMI. Δεν πρόσεξα αν έχει κάτι σχετικό, όταν πάω σπίτι θα σου πω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Το είδα στο ubuntu-gr αυτό ένα φοβερό έλληνικό blog για το ubuntu με διάφορα tip και πληροφορίες. Κάτι σαν omg ubuntu στα ελληνικά http://kigka.blogspot.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Droidlock Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2010 Χρησιμο Blog chek2fire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.