ata1983 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Εμένα πάντως έγκαταστάθηκε η 64bit χωρίς πολλά πολλά και χωρίς προβλήματα. Αν είναι native δεν ξέρω αλλά τη δουλειά της την κάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Η εφαρμογη, το εκτελεσιμο του skype δηλαδη, δεν παυει να ειναι 32αρι εκτελεσιμο. Απο το control file του deb για το 32αρι >Package: skype Version: 2.1.0.81-1 Section: non-free/net Priority: extra Architecture: [u]i386[/u] Depends: libasound2 (>> 1.0.17), libc6 (>= 2.7-1), libgcc1 (>= 1:4.3), libqt4-dbus (>= 4.4.3), libqt4-network (>= 4.4.3), libqtcore4 (>= 4.4.3), libqtgui4 (>= 4.4.3), libstdc++6 (>= 4.3), libx11-6, libxext6, libxss1, libxv1 και απο το "64αρι" >Package: skype Version: 2.1.0.81-1 Section: non-free/net Priority: extra Architecture: [u]amd64[/u] Depends: lib[b]32[/b]stdc++6 (>= 4.1.1-21), lib[b]32[/b]asound2 (>> 1.0.14), ia[b]32[/b]-libs (>= 1.6), libc6-[b]i386[/b] (>= 2.7-1), lib[b]32[/b]gcc1 (>= 1:4.1.1-21+ia32.libs.1.19) Ολα τα παρελκομενα δηλαδη προκειμενου να ξεγελαστει η εφαρμογη και να νομιζει οτι τρεχει σε 32. Παραπερα δεν το εψαξα. Για άλλη μια φορά - ΜΠΡΑΒΟ στον jim_p !!!! Εμένα πάντως εγκαταστάθηκε η 64bit χωρίς πολλά πολλά και χωρίς προβλήματα. Αν είναι native δεν ξέρω αλλά τη δουλειά της την κάνει Αυτό λέω και εγώ! Παίζει!!! Αλλά τι και πως - δεν ξέρω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ελπιζω αυτο το μπραβο να μην το λες ειρωνικα... Επισης, δεν ειπα οτι δεν παιζει, αλλα το οτι δεν ειναι 64bitη εφαρμογη. Προφανως η αντιστοιχη συντομευση του skype θα κανει preloading των συγκεκριμενων libs για 32bit. @Jastonas Ποια εφαρμογη ειναι αυτη που θες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iant Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Ελπιζω αυτο το μπραβο να μην το λες ειρωνικα... Επισης, δεν ειπα οτι δεν παιζει, αλλα το οτι δεν ειναι 64bitη εφαρμογη. Προφανως η αντιστοιχη συντομευση του skype θα κανει preloading των συγκεκριμενων libs για 32bit. @Jastonas Ποια εφαρμογη ειναι αυτη που θες? Πλάκα κάνεις; Άκου "ειρωνικα"!!! Εσύ ΠΑΝΤΑ ψάχνεις στο βάθος, εμείς , άμα δουλεύει, δεν το πειράζουμε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Πως γίνεται να μην ενεργοποιείται το screensaver όταν παίζει σε fullscreen ο totem...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2010 Νομίζω ότι υπάρχει επιλογή κάπου από τις ρυθμίσεις του player. Στο vlc πάντως σίγουρα υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Έβαλα τα 7 και χάθηκε ο grub έκανα τα βήματα που λεει εδώ και ακολούθησα αυτά που λέει για το live cd αλλά επειδή είχα το super grub disk δεν έβαλα το live cd αλλά μπήκα κανονικά στα ubuntu και αφού έκανα τα βήματα και κάνω επανεκκίνηση μου πετάει grub rescue. Τι πρέπει να κάνω τώρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angmar Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μια φορά που χρειάστηκε να επαναφέρω το grun το έκανα με αυτόν τον τρόπο και δούλεψε. Αντί για δισκέτα bootαρε το live cd του ubuntu και συνέχισε τη διαδικασία στο terminal. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
devill0 Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Καλησπερα....Γινετε αν μπορω να αλλαξω το login screen στα 10.04?????..Εχω κοιταξει στο system-->administration-->login screen αλλα δε κανει κατι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pagratios Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Μια φορά που χρειάστηκε να επαναφέρω το grun το έκανα με αυτόν τον τρόπο και δούλεψε. Αντί για δισκέτα bootαρε το live cd του ubuntu και συνέχισε τη διαδικασία στο terminal. Έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν είναι για τον grub2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digekas Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Έχω την εντύπωση ότι αυτό δεν είναι για τον grub2 Δες τότε εδώ: http://ubuntuguide.net/how-to-restore-grub-2-after-reinstalling-windows-xpvistawin7 ή γενικότερα: http://www.google.gr/search?hl=el&source=hp&q=grub2+restore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Εδω τι κανουμε; Εχω pysdm αλλα δεν μου το διορθωνει... Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2010 Ξεχασα να κανω attach Sent from my iPhone using Insomnia.app Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grgz Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μπορείς μέσω του Ubuntu Tweak. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rearshooter Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 μαλλον δεν το επιλεγεις ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.