tequillaki Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Λοιπόν, ψάχνω μια ταινία, μάλλον παλιά. Δεν θυμάμαι όμως τίτλο. Το όλο θέμα με την ταινία έχει να κάνει με την καταστροφή της γης από την ραδιενέργεια. Μια σκηνή που μου είχε κάνει εντύπωση, και αν την έχει δει κάποιος θα την θυμάται, είναι ότι ένας είχε βρει σε ένα κρεβάτι μια οικογένεια πεθαμένη και όλοι τους ήταν σαν απανθρακωμένοι από την ραδιενέργεια. Την έχει δείξει πολλές φορές η τηλεόραση αλλά καμία φορά δεν είδα πως λέγεται η ταινία. Ξέρει κανείς πως λέγεται αυτή η ταινία και αν μπορώ να βρω κάπου να την κατεβάσω; θενξ εκ των πρωτέρων...
tequillaki Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δυστυχώς δεν θυμάμαι πολλά από αυτήν την ταινία. Νομίζω ότι ήταν κάποιοι που έπειδη κατά λάθος βρησκόταν σε κάτι σαν καταφύγιο δεν τους σκότωσε η ραδιενέργεια, αλλά ο περισσότερος κόσμος στον πλανήτη είχε πεθάνει. Ένας από αυτούς που επέζησαν, απ ότι θυμάμαι, επειδή δεν άντεξε άλλο, πήγε στο τόπο που έμενε (που ήταν κατεστραμένος από τη ραδιενέργεια) και εκεί μετά από λίγες μέρες πέθανε. Νομίζω ότι το τέλος δεν ήταν αίσιο και όλος ο κόσμος τελικά πέθανε... Είναι τα μόνα που θυμάμαι από την ταινία... Την ψάχνω εδώ και κάτι χρόνια και δεν έχω βγάλει ακόμα άκρη... Ένα ακόμα στοιχείο, αλλά με πολύ επιφύλαξη, είναι ότι ο πρωταγωνιστής της ταινίας αυτής έπαιζε σε μία άλλη ταινία και έκανε τον μπάρμαν. Ο μόνος που ξέρω είναι ο Τομ Κρουζ στο κοκτέιλ αλλά στην φιλμογραφία του δεν βρήκα τίποτα. Πάντως μην βασιστείς σε αυτό που είπα για τον ηθοποιό, γιατί μου το είπε ο πατέρας μου και δεν ξέρω αν ισχύει... :/
buzzad Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μου γ*μησ*ς την ψυχολογία βραδιάτικα...Συν ότι με μπέρδεψες ακόμη περισσότερο...Τι το' θελα το extra info...!!
NickTG Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Έχει μερικές εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_nuclear_holocaust_fiction Ίσως τη βρεις. Η περιγραφή της σκηνής πάντως μου θυμίζει κάποια ταινία με ιό και όχι ραδιενέργεια...
tequillaki Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 buzzad Τι να κάνω μπρο..Σκηνές θυμάμαι μόνο από την ταινία... NickTG Θα το τσεκάρω και θα δω...
kwstas_pap Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 νομίζω ξέρω ποια λες.. πρόκειται για μια αυστραλιανή παραγωγή που είχε δείξει πριν 3-4 χρόνια ο ΣΚΑΙ ή ο ALPHA.. Είναι από τις ταινίες που κανονικά είναι 2 επεισόδια και συνηθιζόταν (και ακόμα αλλά ποιο σπάνια) να τα παίζουν συνεχόμενα.. ηταν 4 ώρες!!! αν μιλάμε για την ίδια ταινία είναι αυτή που ενώ πεθαίνει όλος ο κόσμος σε όλο τον πλανήτη, κάποιοι της κυβέρνησης μαζί με επιστήμονες πιστεύουν ότι βρήκαν σημεία ζωής σε κάποιο ημισφαίριο που θεωρούσαν νεκρό. Τελικά πάνε εκεί και βλέπουν ότι τίποτα δεν ειναι ζωντανό.. μια συσκευή που λειτουργούσε με ηλιακή ενέργεια έστελνε μηνύματα "ζωής" αυτόματα (ο χειριστής είχε πεθάνει).. νομίζω τελειώνει πεθαίνοντας ΟΛΟΙ!.. δεν υπάρχει σωτηρία (πάρτε το χαμπάρι! :-P )
tequillaki Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 kwstas_pap θυμάσαι πως λέγεται; Αυτή που λες πρέπει να είναι
alexx20 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μηπως ειναι η Επομενη Μερα με τον Στηβ Γκουτενμπεργκ?...
fearwhatnow Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 H ταινια που ψαχνεις ειναι το On The Beach του 2000 με τον Armand Assante.Ηταν τηλεοπτικη παραγωγη και remake της ομωνυμης ταινιας του 1959 με Gregory Peck,Ava Gardner και Fred Astaire.Και οι 2 ταινιες ειναι παρα πολυ καλες με το remake να ειναι περισσοτερο καταθλιπτικο.Αξιζουν και οι 2.
tequillaki Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 fearwhatnow φίλε αυτή πρέπει να είναι.. θενξ ε λοτ μαν
NickTG Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 H ταινια που ψαχνεις ειναι το On The Beach του 2000 με τον Armand Assante.Ηταν τηλεοπτικη παραγωγη και remake της ομωνυμης ταινιας του 1959 με Gregory Peck,Ava Gardner και Fred Astaire.Και οι 2 ταινιες ειναι παρα πολυ καλες με το remake να ειναι περισσοτερο καταθλιπτικο.Αξιζουν και οι 2. Αυτή εννοούσα και εγώ. Τελικά ήταν με ραδιενέργεια και όχι με ιό όπως θυμόμουν.
tequillaki Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 θενξ για το χρόνο σας γκάιζ =] ---------- Προσθήκη στις 16:54 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ---------- Και κάτι που είναι εντελώς οφ τόπικ αλλά καλύτερα να μην ανοίξω καινούριο θρεντ για να το ρωτήσω.. Έβαλα κατά λάθος το mobile style και τώρα δεν μπορώ να το αλλάξω.. Πατάω Normal style και απλά κάνει ριφρές την σελίδα.. Ξέρει κανένας πως μπορώ να το γυρίσω στο αρχικό style;
adi32 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Εγω ψαχνω μια ταινια που ειχα δει πριν 8-9 χρονια περιπου στο φιλμνετ και εδειχνε εναν πατερα με ενα παιδι που χαθηκαν στο δρομο και βγηκαν σε μια μυστηρια πολη που ειχε μια θαυματουργη λιμνη οπου εμπαιναν οσοι ηταν αρρωστοι και γινονταν καλα Επισης ολοι οι κατοικοι λογω του νερου ηταν αθανατοι και μολις εφταναν σε καποια ηλικια επρεπε να τους πνιξουν στο νερο για να πεθανουν
tequillaki Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ω φίλε, κάτι μου λέει άγρια το στόρι της ταινία αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως την λένε.. Θα ψάξω και θα πω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.