teras-bite Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Το συγκεκριμενο προβλημα (της εγκαταστασης) λυθηκε μετα απο πολλη προσπαθεια. εν ολιγοις απεγκατεστησα το CCC και το .ΝΕΤ frameworks που μου δημιουργησε προβλημα, απενεργοποιησα το antivirus, ετρεξα παλι το setup σαν administrator και επελεξα γλωσσα εγκαταστασης τα αγγλικα. Δεν εχω εγκατεστημενους drivers της οθονης, τους εβγαλα γιατι μου δημιουργουσαν προβλημα με το photoshop. Καλιμπραρισμα στην οθονη εκανα απο τοτε που την πηρα, οντως χρειαζοταν. Παιζοντας αρκετη ωρα με τις ρυθμισεις και δοκιμαζοντας διαφορους συνδυασμους, εφτασα ε ενα ικανοποιητικο επιπεδο ποιοτητας της εικονας, αν και ειναι καπως σκοτεινη... Αν αυξησω τη φωτεινοτητα ή το κοντραστ ή ενεργοποιησω το gamma, χαλαει παλι και φαινονται ατελειες, πιξελιαζει κλπ... Θα συνεχισω τις δοκιμες!
Nik.K Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δοκιμασε τον προτελευταιο... Εχεις κανει Windows Update ? Ισως σου λειπει καποιο βασικο προγραμμα οπως το Visual Basic πχ η κατι αλλο.
teras-bite Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ε ρε γλεντια! Ωραια, αλλο προβλημα τωρα! Προσπαθωντας να ανοιξω ενα αρχειο μεσα απο ενα προγραμμα επεξεργασιας ηχου, η οθονη παγωσε για 6-7 δευτερολεπτα. αυτο ξαναεγινε οταν προσπαθησα να κλεισω το προγραμμα, και ξανα οταν πηγα να ανοιξω ενα αλλο. μετα απο αυτο μου εμφανιστηκε μια ολομαυρη οθονη και εβλεπα μονο τον κερσορα του ποντικιου οποτε αναγκαστηκα να κανω reset απο το κουμπι στο κουτι. Ειναι η λεγομεη black screen of death? Και τι στο καλο συνεβη? Φταινε οι τελευταιοι Drivers της καρτας αραγε, ή τα windows? Με βλεπω να πηγαινω για δευτερο format μεσα σε 3 μερες.. Ακομα δεν δοκιμασα τους προηγουμενους drivers της καρτας, θα το κανω τωρα
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Ε ρε γλεντια!Ωραια, αλλο προβλημα τωρα! Προσπαθωντας να ανοιξω ενα αρχειο μεσα απο ενα προγραμμα επεξεργασιας ηχου, η οθονη παγωσε για 6-7 δευτερολεπτα. αυτο ξαναεγινε οταν προσπαθησα να κλεισω το προγραμμα, και ξανα οταν πηγα να ανοιξω ενα αλλο. μετα απο αυτο μου εμφανιστηκε μια ολομαυρη οθονη και εβλεπα μονο τον κερσορα του ποντικιου οποτε αναγκαστηκα να κανω reset απο το κουμπι στο κουτι. Ειναι η λεγομεη black screen of death? Και τι στο καλο συνεβη? Φταινε οι τελευταιοι Drivers της καρτας αραγε, ή τα windows? Με βλεπω να πηγαινω για δευτερο format μεσα σε 3 μερες.. Ακομα δεν δοκιμασα τους προηγουμενους drivers της καρτας, θα το κανω τωρα Τα windows προφανως ειναι απο τον "θειο" ε? Μηπως ειναι καμια πειραγμενη περιεργη εκδοση? Και το netframework που απεγκατεστησες ειναι απαραιτητο για τα windows. Το προβλημα που λες με τα χρωματα κτλ το ειχα και εγω με την δικια μου καρτα...Αλλα δεν 8υμαμαι πως το ελυσα.Κατι ειχα κανει απο το nvidia panel (ναι το πα8αινουν και οι nvidia....που δεν εχουν χαλια drivers.). Κατι με τα codecs νομιζω ειχα κανει...στο wmp επαιζαν οπως τα λες αλλα στο classic κανονικα...κατι τετοιο.Αλλα σε windows vista ολα αυτα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Αλλο μικροθεματα και αλλο αυτο που εχει ο φιλος που μονο μικρο δεν το λες. Φυσικα και οι 2 εχουν θεματα πολλες φορες αλλα η ΑΤΙ οταν εχει θεμα με τους οδηγους της συνηθως ειναι αρκετα βαρβατο. Κανενα προβλημα ομως δεν ειναι πιο βαρβατο απο τους 196.78 της nVidia
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 ενταξει πεταξα και γω την μπηχτη μου αλλα αν ερ8ει και ο soz γιναμε παλι ΑΤΙ vs NVIDIA !
sozz Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 οκ ειμαι πρως την nvidia μερια αλλα δεν εχω πει ποτε τιποτα κακο για την ατι και αν θελετε βρειτε μου ενα μηνυμα ψαξτε πρωτα τον εαυτο σας για το ποιος ειναι εδω μεσα fanboy γιατι καθε φορα που γραφει καποιος εδω περα για προβλημα με ατι γεμιζει 1000 σελιδες
PaokToTheBone Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Sozz,σε πηραν χαμπαρι γιατι και συ πισω πας ε?Μονος του τα λεει ο soz ε? εχω διαβασει αρκετα threads με σας...μεχρι και αντρογυνο σας ειχαν πει αν 8υμαμαι καλα...
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 γιατι και συ πισω πας ε?Μονος του τα λεει ο soz ε? εχω διαβασει αρκετα threads με σας...μεχρι και αντρογυνο σας ειχαν πει αν 8υμαμαι καλα... Με μπερδεψες με τον d3m0n
sozz Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 γιατι και συ πισω πας ε?Μονος του τα λεει ο soz ε? εχω διαβασει αρκετα threads με σας...μεχρι και αντρογυνο σας ειχαν πει αν 8υμαμαι καλα... εχω μια απορια συνεχεια τα μηνυματα μου διαβαζεις?? και τα βλεπεις και λαθος δεν ηταν αυτος ηταν ο αλλος λογαριασμος μου ΥΓ κοψε το off topic (πως σκ@τα λεγεται)
teras-bite Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Τα windows προφανως ειναι απο τον "θειο" ε? Μηπως ειναι καμια πειραγμενη περιεργη εκδοση? Και το netframework που απεγκατεστησες ειναι απαραιτητο για τα windows. Το προβλημα που λες με τα χρωματα κτλ το ειχα και εγω με την δικια μου καρτα...Αλλα δεν 8υμαμαι πως το ελυσα.Κατι ειχα κανει απο το nvidia panel (ναι το πα8αινουν και οι nvidia....που δεν εχουν χαλια drivers.). Κατι με τα codecs νομιζω ειχα κανει...στο wmp επαιζαν οπως τα λες αλλα στο classic κανονικα...κατι τετοιο.Αλλα σε windows vista ολα αυτα. Ναι, windows απο τον θειο πρωτη φορα (τετοιους χαλεπους καιρους). Δεν ειναι πειραγμενη εκδοση. Παντως ηδη δεν τα βλεπω καλα τα νευρα μου. Οσο για το netframework διαβασα οτι δεν χρειαζονται εγκατασταση παλι στα 7 γιατι ειναι build in. κατι τετοιο. το λεει εδω: http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/26494-Radeon-MOM-CCC-implementation.aspx αλλωστε οπως βλεπω το εχω ακομα: απο codecs εχω εγκαταστησει το klite (standard).. μαλλον θα προβω σε εγκατασταση της προηγουμενης εκδοσης drivers και θα επανελθω για ενημερωση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.