arxaggelos Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Παιδιά ένα πρόβλημα και μια ερώτηση για ιντερνετ στο Omnia II. Πρώτα το πρόβλημα όπως το έθεσα και σε άλλη ιντερνετική παρέα αλλά παρά τη μεγάλη βοήθεια που παρέχεται εκεί δεν λύθηκε: -Με τον Opera Mobile 10, όταν μπαίνω σε κάποιο φορουμ και κάνω σύνδεση, μου βγάζει τη σελίδα "συνδεθήκατε επιτυχώς" κλπ κλπ, αλλά είτε πατήσω στο "πατήστε εδω αν ο browser δεν σας προωθήσει κλπ κλπ", είτε το αφήσω να κάνει redirect μόνο του, είμαι πάλι logged out. Στα email δεν συμβαίνει αυτό, και με άλλους browser μπαίνω κανονικά (Skyfire, Οπερα μαμίσιος και Οπερα Μινι 5 μπήκε κανονικά σε φορουμ, και για τον ΙΕ καλύτερα να μη μιλήσω). Δοκίμασα ξήλωμα-ξαναπέρασμα, κατθάρισμα μνήμης, cookies, κλπ κλπ και επιμένει. Τι μπορεί να φταίει; και η ερώτηση -Οι κάρτες ιντερνετ της Vodafone που είναι για 10 μέρες είναι sim; Δηλαδή αν πάρω μια των 10 ημερών και την βάλω στο O2 θα παίξει, ή χρειάζεται το 3g Usb Modem (στικάκι) της Vodafone ή κάποιο αντίστοιχο;
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Βασικα αυτο που λες για τον οπερα μου κανει για bug της συγκεκριμενης εκδοσης που εχεις εγκαταστησει. Ειναι η τελευταια? Αν οχι βρες την τελευταια στους xda καλυτερα, αν εχει τετοιο προβλημα θα το εχουν λυσει. Αν εχεις ηδη την τελευταια, δοκιμασε να περασεις την προηγουμενη. Εγω ειμαι με μια custom rom που βγηκε στις 23 Απριλιου (αρα εχει την τελευταια εκδοση του οπερα λογικα, και δεν εχω τετοιο προβλημα). Παλιοτερα το ειχα ομως με μια εκδοση του μινι 5 που ειχα βαλει, αλλα αποδειχθηκε bug. Δεν ξερω αν εχεις την επιλογη turbo ενεργοποιημενη, αλλα δοκιμασε να την απενεργοποιησεις και δες μηπως αλλαξει κατι. Για το αλλο που ρωτας δεν εχω ιδεα (δεν ξερω καν που αναφερεσαι, υπαρχει καποιο λινκ για να δω τι ειναι αυτο των 10 ημερων που λες?)
arxaggelos Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ναι ήταν η τελευταία, η 10. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι παίχτηκε επειδή έβαλα την "φτιαγμένη" που παίζει και flash, αλλά έβαλα και την κανονική από το site της Opera και πάλι το ίδιο γινόταν. Τελικά, όπως είπες, έφταιγε το turbo, μόλις το έκλεισα έστρωσε. Αλλά η μαμακία είναι ότι τη συμπίεση που κάνει το turbo την χρειάζομαι όταν σερφάρω με f2g και όχι με wifi, γιατί εξοικονομεί αρκετά mb (ως 80% ισχυρίζονται στον Opera). Αν βρω κανένα tweek να παίζει ο Opera Mini σε landscape θα κρατήσω εκείνον. Όσο για τις κάρτες της Voda, έλεγα για το προπληρωμένο internet, όπως αυτό που δίνει στην προσφορά του pcworld, αλλά χωρίς αγορά του stick.
Moderators stormrain Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ναι ήταν η τελευταία, η 10. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι παίχτηκε επειδή έβαλα την "φτιαγμένη" που παίζει και flash, αλλά έβαλα και την κανονική από το site της Opera και πάλι το ίδιο γινόταν. Τελικά, όπως είπες, έφταιγε το turbo, μόλις το έκλεισα έστρωσε. Αλλά η μαμακία είναι ότι τη συμπίεση που κάνει το turbo την χρειάζομαι όταν σερφάρω με f2g και όχι με wifi, γιατί εξοικονομεί αρκετά mb (ως 80% ισχυρίζονται στον Opera). Αν βρω κανένα tweek να παίζει ο Opera Mini σε landscape θα κρατήσω εκείνον.Όσο για τις κάρτες της Voda, έλεγα για το προπληρωμένο internet, όπως αυτό που δίνει στην προσφορά του pcworld, αλλά χωρίς αγορά του stick. Χμμμμ εχουν βγει πολλες εκδοσεις της 10 ομως. Εχω την εντυπωση (μπορει να κανω λαθος) πως η τελευταια ειναι η 10.3. Το κακο ειναι πως οταν παω να δω την εκδοση της δικης μου εκδοσης δεν μου γραφει αναλυτικα ποια ειναι για να σε παραπεμψω. Παντως γενικα η turbo επιλογη με βαση τα οσα εχω ακουσει, εχει προβληματα ακομα. Γιατι δεν σου δουλευει σε landscape ο μινι? Εχω την εντυπωση πως υπαρχει η επιλογη αυτη στις ρυθμισεις. Αυτοματα θελεις να γινεται? Αν ναι, ψαξε για το gyrator. Eναλλακτικα υπαρχει καποιο αλλο προγραμματακι που δεν μου ερχεται με τιποτα το ονομα του, με το οποιο θετεις καποιο κουμπι να κανει ακριβως αυτο οταν το πατας. Θα το ψαξω το θεμα και θα σου πω (πιθανοτατα οχι σημερα ομως γιατι θα ειμαι εκτος, και απο το κινητο που ειμαι τωρα δεν μπορω να το ψαξω οπως θελω ). Προσωπικη αποψη: ο οπερα μινι 5 δεν με βολεψε καθολου, ολο κατι προβληματα μου εβγαζε. Τον αφαιρεσα οπως ηταν, και τωρα εχω την παλια καλη εκδοση 4.2 η οποια θεωρω πως ειναι αυτη με τα λιγοτερα προβληματα. Μην ειμαι απολυτος ομως.
Moderators stormrain Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 arxaggelos για δοκιμασε αυτες τις εκδοσεις. Εχουν επιβεβαιωθει να λειτουργουν σωστα. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5892646&postcount=1638 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=5618575&postcount=1458
arxaggelos Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ευχαριστώ stormrain θα τις δοκιμάσω και βλέπουμε. Πάντως όταν μπαίνω με το 1.5g της wind μαπίνω με τον Opera Mini γιατί κάνει φοβερή συμπίεση, αλλά με wifi προτιμώ τον 10. Όσο για το landscape στον Μινι, νομίζω ότι γίνεται μόνο με tweak, αλλά δεν το έψαξα και εξονυχιστικά
dhmak Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Δημοσ. 22 Απριλίου 2011 Γειά χαρά παίδες, έχω το κινητό (Samsung Omnia II) με Windows Mobile 6.5 και θέλω να ρωτήσω άν υπάρχει/ξέρεται κάποιον δυνατό internet browser εκτός του προεγκατεστημένου και ελεεινού IE 6 και του αδύναμου Opera. (Άρε .αμημένη Microsoft δέν μπορούσες να βγάλεος αναβάθμιση.)
manost Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Γειά χαρά παίδες, έχω το κινητό (Samsung Omnia II) με Windows Mobile 6.5 και θέλω να ρωτήσω άν υπάρχει/ξέρεται κάποιον δυνατό internet browser εκτός του προεγκατεστημένου και ελεεινού IE 6 και του αδύναμου Opera. (Άρε .αμημένη Microsoft δέν μπορούσες να βγάλεος αναβάθμιση.) Δοκίμασε τον Skyfire. Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk
Tenshi Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δοκίμασε τον Skyfire. Swyped from my GingerSensed Desire using Tapatalk Θυμάμαι οτι εδώ και ένα χρόνο έχει κόψει την υποστήριξη για κάποιες χώρες...και επειδή το Greece ειναι μέσα σε αυτές,πετάει και το ανάλογο μήνυμα στο startup της εφαρμογής. Κρίμα και ήταν αξιόλογος browser.
manost Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Θυμάμαι οτι εδώ και ένα χρόνο έχει κόψει την υποστήριξη για κάποιες χώρες...και επειδή το Greece ειναι μέσα σε αυτές,πετάει και το ανάλογο μήνυμα στο startup της εφαρμογής. Κρίμα και ήταν αξιόλογος browser. Μέχρι και αρχές του περασμένου Οκτώβρη που πήρα το Desire και πούλησα το Omnia II, ο Skyfire λειτουργούσε χωρίς κανένα πρόβλημα και κανένα απολύτως μήνυμα !!!!!!
Tenshi Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Και τώρα δέν το βλέπω καθόλου διαθέσιμο για WM6~6.5 Iphone-Ipad-Android only. Σχετικά με την υποστήριξη,μπορείς να διαβάσεις το πλήρες άρθρο εδώ: "Skyfire 1.X will no longer be supported outside of North America and Western Europe effective July 1st, 2010."
manost Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Και τώρα δέν το βλέπω καθόλου διαθέσιμο για WM6~6.5 Iphone-Ipad-Android only. Σχετικά με την υποστήριξη,μπορείς να διαβάσεις το πλήρες άρθρο εδώ: "Skyfire 1.X will no longer be supported outside of North America and Western Europe effective July 1st, 2010." Το διάβασα, αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί εγώ το δούλευα μέχρι και που πούλησα τη συσκευή. Λες να είχα καμία περίεργη ρύθμιση (πέραν του αγγλικού μενού) και να φαινόμουν ότι βρίσκομαι Βόρεια Αμερική ή σε χώρα της Δυτικής Ευρώπης; Αν δε σου κάνει κόπο και έχεις χρόνο να ασχοληθείς, μπορείς να ελέγξεις την τελευταία έκδοση που είχα εγκατεστημένη στο δικό μου Omnia II. link ή link.
Tenshi Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η ROM του κινητού.Αν μιλάμε για "cooked",κατα 99.9% οφείλεται σε αυτό.
manost Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Δημοσ. 25 Απριλίου 2011 Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι η ROM του κινητού.Αν μιλάμε για "cooked",κατα 99.9% οφείλεται σε αυτό. Όχι απλά cooked, ποιο cooked δε γινόταν. Φορούσα μία Sense ported, από HTC HD2 Ίσως έτσι να βγαίνει νόημα.
Kopelaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Αγόρια και κορίτσια βοήθεια.... τοσο καιρω κανω reload it και παιρνω τα δωρεαν ΜΒ για το ιντερνετ κι ολα μελι γαλα... τωρα που εστειλα για τα 60ΜΒ(που απο την προσφορα γινονται 120ΜΒ) μου ζητησε κατι για κωδικο που εχω εγκαταστησει στο κινητο για να επιτρεψω στην Cosmote να κανει αμεσως τις ρυθμισεις της... εγω στο κινητο ουδεποτε εβαλα κωδικο... κι εκτος αυτου μου βγαζει ενα μικρο σαν εικονιδιο "Φορτωση"(λιγο περιεργο αλλα τεσπα) και μετα οταν μπαινω στο Facebook μ λεει οτι δεν μου επιτρεπετε να μπω να δω τις ειδοποιησεις μου... πρεπει να παταω περιπου 7-10 φορες τον συνδεσμο πρεπει μετα να μπω στο προφιλ του αλλου για να ψαξω την ειδοποιηση και δεν ξερω κι εγω τι αλλο... εχει καταντησει εκνευριστικο και θα ηθελα βοηθεια... εαν δν την βρω εδω θα παρω τηλεφωνο στην Cosmote απλα δν εχω πολυ ορεξη να προσπαθω να καταλαβω τι θελουν να μου πουν απο το τηλεφωνο... Οποια βοηθεια εν ευπροσδεκτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.