Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν νομιζω να πηγε ασχημα για την κατηγορια χρηστων στην οποια αναφερεται...

Προσωπικα, το iPad δε με ενθουσιασε ενω το courier το υπολογιζα ως μια πιθανη αγορα...

Με την καθυστερηση του, ενας πιθανος αγοραστης ισως να σκεφτηκε πως και το iPad θα του κανει, με αποτελεσμα να χανει μεριδιο αγορας το courier. Και ολοι ξερουμε ποσο σημαντικο ειναι το μεριδιο αγορας! (π.χ. ΑΤΙ 5xxx,PS3 και δε συμμαζευεται...

;)

Αν πάντως υπήρχε (όχι σαν concept μόνο) και το ακύρωσε για να βγάλει ένα κάτι σαν ipad, με windows mobile Seven εγώ πολύ θα τους μουτζώσω...

Δεν είναι πρωτοπορία αυτό το είδος συσκευών για μένα και εγώ δεν θέλω μία τέτοια.

+1 και εγώ αυτά πιστεύω.

Θα 'θελα να 'ξερα τι καπνίζει ο Balmer και δε μας δίνει. Σοβαρά τώρα, δεν ακυρώνεις μια συσκευή που είχε συγκεντρώσει τόσο ενδιαφέρον πάνω της, ακόμα και concept να 'ναι. Είναι σαν να βγαίνεις στο δρόμο και να λες με μια ντουντούκα "είμαι μα***ας, κλωτσήστε με".

Και άμα ήταν τελείως αποτυχημένο το concept και βγάζανε κάτι για να γελάει όλος ο κόσμος μετά τι γινόταν;Θα τους λέγαμε μπράβο τουλάχιστον το βγάλανε;

Για να ακυρώθηκε κάποιος λόγος θα υπήρχε σοβαρός.Το θέμα είναι αυτό που λέει και ο alexzzz μην τυχόν και ακυρώθηκε για να βγει ένα ipadοειδές με win7..

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tι λετε ρε σιγα μη βγάλει ipanτοφλα.

Το συγκεκριμένο μηχάνημα πιστεύω οτι θα αρχίσει να μας απασχολήσει ξανα σε καμια 3ετια.

Λογο το οτι τα υλικά ειναι πολύ λεπτά με 2 οθόνες κλπ σκεφτείτε πόσο θα έκανε αν έβγαινε χαλαρά 900 ευρω.Ασε που με την σημερινή τεχνολογία δεν ξέρουμε τι θα γινόταν με την αυτονομία.

Στο άμεσο μέλλον πάντως πιστεύω οτι τέτοια βιβλιαράκια θα έχουν τα παιδιά στα σχολειά (δεν μιλαω για ελλαδα).

Τεσπα οπως και να εχει καλός ή κακός ακυρώθηκε.

@τ billdanos .

Δεν ειναι αναγκη να μπαίνεις σε καθε φόρουμ που εχει να κανει με την ms αφου δεν τη πας τι ασχολείσαι;

Αλλα μάλλον μπαίνεις για να κράξεις για να ικανοποιήσεις το εγω σου πράγμα που δεν το κάνεις με το μηχάνημα σου.

Ποσο είπαμε σου παίρνει για να ανοίξεις το photoshop;:o

• Super Moderators
Δημοσ.

@τ billdanos .

Δεν ειναι αναγκη να μπαίνεις σε καθε φόρουμ που εχει να κανει με την ms αφου δεν τη πας τι ασχολείσαι;

Αλλα μάλλον μπαίνεις για να κράξεις για να ικανοποιήσεις το εγω σου πράγμα που δεν το κάνεις με το μηχάνημα σου.

Ποσο είπαμε σου παίρνει για να ανοίξεις το photoshop;:o

Ναι γιατρέ μου ο,τι πείτε!

2 δευτερόλεπτα πλέον με το νέο CS5 σε full 64bit (ζήλεια - ψώρα) :P

B)

• Super Moderators
Δημοσ.
4πυρινο mac εχεις;

Όχι! Περίεργο ε? :P

Επίσης βρε κουτό, αφού με παρακολουθείς που με παρακολουθείς (μιας και είσαι φαν), τουλάχιστον διάβασε σωστά όσα γράφω! Δεν είμαι τόσο εχθρός της MS, της Adobe κλπ κλπ! Απλά σε μερικά πράγματα έχω "καλομάθει" και δεν κάνω συμβιβασμούς!

B)

Δημοσ.

Δεν σε παρακολουθώ καθόλου δεν ειμαι τέτοιος.

Θυμάμαι τι εχω διαβάσει και απο ποιους ομως πριν μια 2 μέρες ποσταρες.

Συμβιβασμός σε τι ηταν το μηχάνημα τις ms;

Περίεργο δεν λες τίποτα επίσημη ανακοίνωση λεει για 2 sec load απο 30 sec του cs4 σε full hi-end συστήματα.

Υ.Γ. Στο παρελθόν έχουμε συμφωνήσει αρκετές φορές αλλα σε ειδα εδω μεσα περίεργο λίγο.

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν σε παρακολουθώ καθόλου δεν ειμαι τέτοιος.

Θυμάμαι τι εχω διαβάσει και απο ποιους ομως πριν μια 2 μέρες ποσταρες.

Συμβιβασμός σε τι ηταν το μηχάνημα τις ms;

Περίεργο δεν λες τίποτα επίσημη ανακοίνωση λεει για 2 sec load απο 30 sec του cs4 σε full hi-end συστήματα.

Υ.Γ. Στο παρελθόν έχουμε συμφωνήσει αρκετές φορές αλλα σε ειδα εδω μεσα περίεργο λίγο.

Αφιερωμένο:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=uuIFDTNhq5E[/ame]

B)

Και αυτό με ένα ταπεινό macbook 13" με 2.4dual core και 4gb ram.

Δημοσ.
Είναι το "ταμπλέτα" δόκιμος όρος για τα tablet pc; Γιατί ταμπλέτα είναι το χάπι :-) Μήπως μεταφράζονται καλύτερα "επίπεδοι υπολογιστές" ή "πλακέ";

Δε μου κάθεται καλά η "ταμπλέτα".

Μπορούμε να τα αποκαλούμε πινακίδια. :-)

Πάντως για να πούμε και του στραβού το δίκιο, απαράδεκτη η αντιγραφή του marketing της Apple. Βγήκε ο Steve και ξέκοψε μαχαίρι το flash, βγήκαν και από την M$ και είπαν αυτός κόβει το flash εμείς είμαστε καλύτεροι και κόβουμε ολόκληρη την συσκευή... :lol:

Να δείτε που αύριο μπορεί να βγουν και να δικαιολογήσουν και την απόφασή τους αυτή... :lol: Ούτε ίχνος πρωτοτυπίας... ακόμα και τις μή διαθέσεις αντιγράφουν... :lol:

Δημοσ.
Αφιερωμένο:

http://www.youtube.com/watch?v=uuIFDTNhq5E

B)

Και αυτό με ένα ταπεινό macbook 13" με 2.4dual core και 4gb ram.

Αυτό που δεν υπάρχει canvas στο photoshop του mac πολύ με ενοχλεί... όπως και στο gimp... κατά τα άλλα... εντυπωσιακό

• Super Moderators
Δημοσ.
Αυτό που δεν υπάρχει canvas στο photoshop του mac πολύ με ενοχλεί... όπως και στο gimp... κατά τα άλλα... εντυπωσιακό

Δεν θα διαφωνήσω! Αλλά από την άλλη μόλις δεις οτι πλεον κάνει "παπάδες", ξεχνάς τις όποιες μικροελείψεις!

B)

Δημοσ.
Δεν θα διαφωνήσω! Αλλά από την άλλη μόλις δεις οτι πλεον κάνει "παπάδες", ξεχνάς τις όποιες μικροελείψεις!

B)

καλά οι παπάδες που κάνει το cs5 είναι γνωστοί... το περίμενα πως και πως. Και δεν είναι και έλλειψη ο canvas για να μη τον δουλεύεις (η 13άρα οθόνη είναι), απλά το είδα τώρα και το θυμήθηκα.

• Super Moderators
Δημοσ.
καλά οι παπάδες που κάνει το cs5 είναι γνωστοί... το περίμενα πως και πως. Και δεν είναι και έλλειψη ο canvas για να μη τον δουλεύεις (η 13άρα οθόνη είναι), απλά το είδα τώρα και το θυμήθηκα.

Εννοείται πως δεν το δουλεύω στο 13"! Έχω εξωτερική LED Cinema Display στο γραφείο!

B)

Δημοσ.

H ιδέα δεν είναι νέα και παλαιότερα υπήρχαν παρόμοια projects με ονομασία Codex και InkSeine.

http://www.engadget.com/2009/09/23/codex-and-inkseine-the-roots-of-microsofts-courier/

Η ιδέα της αναδίπλωσης είναι καλή και περιορίζει τις διαστάσεις της συσκευής, από εκεί και πέρα όμως η χρήση δυο οθονών με διαχωριστικό δεν είναι η καλύτερη λύση ειδικά όταν κάποιος θα θέλει να δει κάποιο video, οπότε ίσως σκέφτονται να χρησιμοποιήσουν μία οθόνη η οποία θα είναι ευλύγιστη και που θα βελτιστοποιεί τόσο ογκομετρικά την συσκευή όσο και λειτουργικά, με μία μεγάλη οθόνη η οποία θα χωρίζεται εικονικά και όχι φυσικά.

Αρκετά χρόνια δουλεύουν σε τέτοια project και δεν νομίζω να τα αφήσουν ανεκμετάλλευτα, απλά υποθέτω ότι αναζητούν το βέλτιστο σχεδιασμό ο οποίος θα εκμηδενίσει τον ανταγωνισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...