Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε βεβαια δεν νομίζω να ακούστηκε περισσότερο απο το ipad οπου και να διαβάσεις ipad θα σου λενε κλπ.

Ασε που θα ηταν και λιγο δύσκολο να υλοποιηθεί το παραπάνω project και απο θεμα χρημάτων και απο θέμα αυτονομίας κλπ.

Μαλλον γιαυτό και θα το απόρριψε προσωρινά ισως να τους ηρθε κατι άλλο στο μυαλο..

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν πάντως υπήρχε (όχι σαν concept μόνο) και το ακύρωσε για να βγάλει ένα κάτι σαν ipad, με windows mobile Seven εγώ πολύ θα τους μουτζώσω...

Δεν είναι πρωτοπορία αυτό το είδος συσκευών για μένα και εγώ δεν θέλω μία τέτοια.

Δημοσ.

ή απλά παρουσίασε μια συσκευή που είναι "ανώτερη" και πιο "έξυπνη"¨από το ipad, με σκοπό να δείξει στο κοινό πως το ipad δεν είναι και τόσο σπουδαίο και πως υπάρχουν καλύτερες υλοποιήσεις. Του στύλ αν το έκανα εγώ, έτσι θα το έκανα. Πετυχημένο μάρκετινγκ το λέω εγώ....

Δημοσ.

Ναι, εντυπωσιαζόμαστε από το marketing όταν μας δείχνουν το courier ή κάποιος χάνει ντεμέκ το νέο iphone αλλά η ουσία είναι τι έρχεται τελικά στα χέρια μας...

• Super Moderators
Δημοσ.
ή απλά παρουσίασε μια συσκευή που είναι "ανώτερη" και πιο "έξυπνη"¨από το ipad, με σκοπό να δείξει στο κοινό πως το ipad δεν είναι και τόσο σπουδαίο και πως υπάρχουν καλύτερες υλοποιήσεις. Του στύλ αν το έκανα εγώ, έτσι θα το έκανα. Πετυχημένο μάρκετινγκ το λέω εγώ....

Εγώ πάλι το λέω ...πατάτα!

Στα χαρτιά σου παρουσιάζω πολύ εύκολα την super duper συσκευή!

B)

Δημοσ.

Θυμάστε εκείνο το το Tablet PC με Windows 7 της HP που παρουσίασε ο Steve Balmer περήφανος, λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση του iPad;

Πριν από λίγες ώρες, η HP ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα το κυκλοφορήσει.

Φαντάζομαι πως τώρα που εξαγόρασαν την Palm, θα προσανατολιστούν σε κάτι νέο που θα τρέχει Palm Web OS.

• Super Moderators
Δημοσ.
Θυμάστε εκείνο το το Tablet PC με Windows 7 της HP που παρουσίασε ο Steve Balmer περήφανος, λίγες μέρες πριν την ανακοίνωση του iPad;

Πριν από λίγες ώρες, η HP ανακοίνωσε πως τελικά δεν θα το κυκλοφορήσει.

Φαντάζομαι πως τώρα που εξαγόρασαν την Palm, θα προσανατολιστούν σε κάτι νέο που θα τρέχει Palm Web OS.

Χα, σε πρόλαβα! :P :-D

Δημοσ.

Το ενδεχόμενο βρε παιδιά απλά το τμήμα που είχε αναλάβει την παραγωγή της συγκεκριμένης συσκευής να καθυστερούσε και να μην μπορούσε να παραδώσει μια έτοιμη συσκευή μέσα στα χρονοδιαγράμματα, δεν το σκέφτεστε? Αμα καθυστερούσε παραπάνω από ό,τι υπολόγιζαν θα έχαναν λόγω του ανταγωνισμού που θα είχε προχωρήσει.. Για τώρα μπορεί να σας φαίνεται καλή συσκευή το courier, αλλά στα μέσα του 2011 είμαι σίγουρος ότι θα φαίνεται παρωχημένη!!!

• Super Moderators
Δημοσ.

Aναρωτιέμαι κάτω από ποιά πέτρα θα κρυφτούν τώρα όσοι έγραφαν σε τούτο εδώ το forum ότι το περιβόητο Courier είναι έτη φωτός μπροστά από το ipad και ότι το παραμυθάκι της Apple φτάνει στο τέλος του;

Αναρωτιέμαι... :P

Δημοσ.

Δεν ειναι και λιγο λογικο?

Η apple πετυχε σε πωλησεις του iPad που ειναι τοσο ακριβο συν οτι πολοι λιγοι το χρειαζονται πραγματικα για τις δουλιες τους...

Οποτε ποιος εμενε να παρει το tablet της Ms αμα εβγαινε?

Δημοσ.
Aναρωτιέμαι κάτω από ποιά πέτρα θα κρυφτούν τώρα όσοι έγραφαν σε τούτο εδώ το forum ότι το περιβόητο Courier είναι έτη φωτός μπροστά από το ipad και ότι το παραμυθάκι της Apple φτάνει στο τέλος του;

Αναρωτιέμαι... :P

Γιατι να κρυφτούν;

Ετη φωτος δεν λες τίποτα να μη πούμε εκατομμύρια ετη φωτός μπροστά ηταν αλλα φαίνεται λυπήθηκε η ms τους πελάτες της πράγμα που δεν έκανε η apple γιαυτο θα τα πουλάνε σε λιγο οσο οσο :devil:

Ακου εκει δεν εχει flash :lol:

Δηλαδή no internet ,no video κλπ πραγματικά άχρηστο μηχάνημα και να μου το χάριζαν δηλαδή σιγουρα θα το πέταγα :o

• Super Moderators
Δημοσ.
Γιατι να κρυφτούν;

Ετη φωτος δεν λες τίποτα να μη πούμε εκατομμύρια ετη φωτός μπροστά ηταν αλλα φαίνεται λυπήθηκε η ms τους πελάτες της πράγμα που δεν έκανε η apple γιαυτο θα τα πουλάνε σε λιγο οσο οσο :devil:

Ακου εκει δεν εχει flash :lol:

Δηλαδή no internet ,no video κλπ πραγματικά άχρηστο μηχάνημα και να μου το χάριζαν δηλαδή σιγουρα θα το πέταγα :o

Λέμε και καμιά #$$%#$#@ για να περάσει η ώρα εν μέσω κρίσης?

B)

Δημοσ.

Να ρίξω και εγώ λίγο το επίπεδο μιας και έχω αυπνίες! Πολύ μά****α αυτό το ipad, δεν παίρνει δισκέτες, αίσχος, μάλλον το κάνει η apple για να μην μπορούμε να βάλουμε το original monkey island που έχουμε σε δισκέτες για να το αγοράζουμε από το app store. Και πάλι αίσχος!

Χαβαλέ κάνω παιδιά μην παρεξηγήστε! Είστε και παρεξηγιάρηδες!

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...