Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Aν ειχες παλια filters , ισως μερικα μπορει να ετρεχαν σε rosetta.

Ομως το photoshop ηταν εκτος rosetta.

Οσο για τον καφε και το τοστακι, ε ο iMac δεν ειναι και απο τα πιο δυνατα μηχανηματα, ουτε φυσικα το startup time (που εχει να κανει κυριως με τον δισκο) ειναι ενδειξη ταχυτητας μιας εφαρμογης.

Εκτος αν νομιζεις οτι οταν λεμε οτι ο Mac pro ή ενα φθηνο pc ειναι πχ πιο γρηγορο απο εναν iMac στο photoshop, εννοουμε οτι απλα το ανοιγει πιο γρηγορα!!

Οπως και να εχει, μιλαμε για την καλυτερη μακραν εφαρμογη για photo editing!

Τα αλλα δεν πιανουν τιποτα μπροστα του και για αυτο το προτιμουν ολοι σχεδον οι γραφιστες...

Προφανώς και για το Photoshop λέω τα καλύτερα! Από τη στιγμή όμως που δεν είχα τόσες καθυστερήσεις στο μηχάνημά μου με άλλες εφαρμογές, δεν μπορώ πως ήμουν και ευτυχισμένος (τη δουλειά μου την έκανα btw).

Περιμένω να δω το CS5 μπας και χαρώ!

• Απαντ. 102
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Περιμένω να δω το CS5 μπας και χαρώ!

Ε , σε cocoa και σε 64bit native, φανταζομαι θα ειναι ακομα πιο γρηγορο.

Δημοσ.

Μετά από μια αποτυχημένη επαφή λίγων μηνών με smartphone τα οποία είχαν windows mobile καταφερα να ξεπεράσω τους όποιους ενδοιασμούς και να αποκτησω iPhone.οι διάφορες είναι τεράστιες.μετά το πρώτο update τα wm απλά έκαναν το κινητό αργό σαν σαλιγγαρι.το iPhone os μετά από άπειρα updates είναι όσο γρήγορο ήταν την πρώτη μέρα.την ποιότητα της οθόνης στο iPhone απλά δεν την φτάνει κανένα touch τηλέφωνο.εμένα δεν μου λείπει καθόλου το flash και ακόμη και να μου είχαν επιλογή ΟΧΙ θα έλεγα...προτιμώ αυτό το απλό στη χρήση iPhone,το οποίο μέσω του AppStore φερνεις το τηλέφωνο στα μέτρα σου.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Super Moderators
Δημοσ.
Ε , σε cocoa και σε 64bit native, φανταζομαι θα ειναι ακομα πιο γρηγορο.

Μόλις βγήκε διαθέσιμο το trial Photoshop cs5 για mac! 1.1GB.

B)

Δημοσ.

Καλά πλάκα μας κάνει ο τύπος.... "το Flash είναι ένα κλειστό σύστημα στο οποίο η Adobe έχει τον πλήρη έλεγχο" ενώ η Apple είναι open???? τους την λεέι κιολας ο τύπος.... ahahahahhaaha

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά πλάκα μας κάνει ο τύπος.... "το Flash είναι ένα κλειστό σύστημα στο οποίο η Adobe έχει τον πλήρη έλεγχο" ενώ η Apple είναι open???? τους την λεέι κιολας ο τύπος.... ahahahahhaaha

Διάβασέ το όλο το ρημάδι το κείμενο!

B)

Δημοσ.
Εργαλεία: Ως τον πιο σημαντικό λόγο, ο Jobs αναφέρει την πολιτική της Adobe να δημιουργεί εργαλεία για ανάπτυξη εφαρμογών που θα τρέχουν σε διαφορετικές πλατφόρμες με τον ίδιο κώδικα. Προσθέτει μάλιστα ότι δεν είναι σκοπός της Adobe να δημιουργεί τις καλύτερες εφαρμογές για το iPhone/iPod/iPad, αλλά εφαρμογές που θα τρέχουν παντού.

αν κατάλαβα καλά,φταίει η adobe που δεν παροτρύνει να αναπτύζονται εφαρμογές αποκλειστικά και ειδικά για το ipad,και αφήνει όλες τις εφαρμογές να τρέχουν παντού?

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα περιμένω να ακούσω τις σκέψεις του για την δυνατότητα που θα έχουν οι συσκευές της εταιρίας του να τρέχουν android και μέσω αυτού και flash, γιατί για τα υπόλοιπα έχουν ήδη γραφτεί αρκετά στις τελευταίες ειδήσεις που αφορούν τις εν λόγω εταιρίες και δεν το βρίσκω χρήσιμο να τα επαναλάβω. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ πάντως θα περιμένω να ακούσω τις σκέψεις του για την δυνατότητα που θα έχουν οι συσκευές της εταιρίας του να τρέχουν android και μέσω αυτού και flash, γιατί για τα υπόλοιπα έχουν ήδη γραφτεί αρκετά στις τελευταίες ειδήσεις που αφορούν τις εν λόγω εταιρίες και δεν το βρίσκω χρήσιμο να τα επαναλάβω. :-)

Εγώ πάλι περιμένω να δω πρώτα πως θα τρέχει το flash στο Android πριν πω οτιδήποτε!

B)

Δημοσ.
Εγώ πάλι περιμένω να δω πρώτα πως θα τρέχει το flash στο Android πριν πω οτιδήποτε!

B)

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3301915&postcount=18

Είπα ότι δεν θα αρχίσω να τα ξαναγράφω, αλλά να δεις που σε επόμενο ποστ κάποιος θα αναφέρει το πρόβλημα ελέγχου των flash σε touchscreen... :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.
http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3301915&postcount=18

Είπα ότι δεν θα αρχίσω να τα ξαναγράφω, αλλά να δεις που σε επόμενο ποστ κάποιος θα αναφέρει το πρόβλημα ελέγχου των flash σε touchscreen... :lol:

Κοίτα ας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας! Μέχρι τώρα όσες φορητές συσκευές με flash δοκίμασα ήταν ...τραγικές ως προς την υλοποίηση και τη συμπερισφορά! Εκτός και αν κάποιος χαίρεται με το να διαβάζει απλά στα specs της συσκευής του ότι υποστηρίζει flash!

Γι'αυτό και είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός μέχρι να το δω και στο Nexus μου! Αν όλα είναι super να είσαι σίγουρος πως θα το αναφέρω παντού!

B)

Δημοσ.
Κοίτα ας μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας! Μέχρι τώρα όσες φορητές συσκευές με flash δοκίμασα ήταν ...τραγικές ως προς την υλοποίηση και τη συμπερισφορά! Εκτός και αν κάποιος χαίρεται με το να διαβάζει απλά στα specs της συσκευής του ότι υποστηρίζει flash!

Γι'αυτό και είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός μέχρι να το δω και στο Nexus μου! Αν όλα είναι super να είσαι σίγουρος πως θα το αναφέρω παντού!

B)

http://news.cnet.com/8301-30685_3-20003617-264.html

Κοντός ψαλμός, αλληλούια. :-)

Αλλά το τι λέμε εμείς λίγο μετράει μπροστά στις σκέψεις του Steve, για αυτό επιμένω στο ότι μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε όταν υποστηρίζουμε ότι το πρόβλημα είναι η υλοποίηση του flash και όχι οι επιλογές του κόσμου που πλέον δεν περιορίζονται σε κλειστά μαγαζάκια. (Το υποκοριστικό λόγω της ιδιότητας)

Σε πρώτη φάση ας σχολιάσει την δυνατότητα να τρέχουν οι κάτοχοι των συσκευών της εταιρίας του android και βλέπουμε και σε δεύτερη φάση και την υλοποίηση του flash. :-)

Δημοσ.

Αρχικά να πω οτι είμαι κάτοχος iPhone...

Στο θέμα μας....

Εμένα μου λείπει το flash και θα θέλα πολύ να βλέπω τα site σε κανονική μορφή κ όχι με κυβακια Lego...

Απο την άλλη δεν μπορεί ρε συ να δίνεις 500 ευρώ για μια συσκευή που μπορεί να κάνει τα πάντα εκτός από το πιο απλό κάτι που έκανα με νοκια 6630....

Οκ σεβαστες οι απόψεις σου Steve αλλά δώσε στο λαό κ flash...

Αν εγώ φάω την μπαταρία μου σε 2 λεπτά δικό μου θέμα...

Όπως κ να χει η κίνηση της Apple είναι λάθος για μένα...

Από τα 90 εκατ συσκευές iPhone iPod touch ipad αν ρωτήσεις τους κατόχους τους τι θα ήθελαν θα έλεγαν το 90% flash ...

Δημοσ.

Διάβασα με προσοχή τις απόψεις του Jobs.

Έχει απόλυτο δίκιο!

Φαντάζομαι ότι σύντομα θα ανακοινώσει ότι το flash κόβεται και από το OS X για τους ίδιους ακριβώς λόγους (είναι κλειστό, έχει προβλήματα κλπ)!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...