nik16v Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Έχω τα Win 7 64 bit και ενώ είχα κάνει εγκατάσταση το vivedeco της βιβεχρώμ και δεν έτρεχε και μου έβγαζε πρόβλημα με macromedia flash player μετά από μία επανεκίνηση έχασα ότι είχα στην επιφάνεια εργασίας και τα θέματα για φόντο + ότι στο μενού δεν εμφανίζει τίποτα στα προγράμματα και δείχνει ότι λείπουν. Δεν τρέχει Firefox, thunderbird, ναρκαλιευτή τίποτα. Κάνω επαναφορά και μου λέει πως ενα αρχείο δεν ανοίγει και να κλείσω το antivirus. Το κλείνω πάλι τα ίδια. Αν πάω στην κατάργηση προγραμμάτων τα εμφανίζει κανονικά. Από το Program Files λείπουν όμως. Αν πάω από τον υπολογιστή μου και πατήσω στο firefox μου γράφει couldn't read application ini
sotos81 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Καλο θα ηταν φιλε μου (και στο λεω εντελως φιλικα)να προσεχουμε τι κατεβαζουμε και απο που.Τωρα για το προβλημα σου κατι μου βρωμαει.Για κανε κανενα scan να δουμε αν σου βρει τιποτα γιατι πολυ περιεργο μου ακουγετε αυτο που λες.
nik16v Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Παιδιά είναι RC έκδοση και γι' αυτό μου το έκανε αυτό. Τώρα απενεργοποίησα το αυτόματο Restart και κάθε 2 ώρες μου εμφανίζει BSOD "END OF WINDOWS NT EVALUATION PERIOD". Από 1/6/2010 σταματάει τελείως να λειτουργεί αυτή η έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.