dk1210 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Έχει ένας κολλητός μου ένα iPhone 3G black 16gb με software version 3.1.3 Το πρόβλημά του είναι ότι δεν "πιάνει" wifi εκεί που άλλα iPhone 3G/ 3GS "πιάνουνε"... του έκανα reset, του τα έσβυσα όλα απο μέσα...αυτό τίποτα... Τι άλλο μπορώ να κάνω? Το έχει πάρει απο vodafone, έχει λήξει η εγγύηση, και λένε ΟΤΙ ΤΡΕΛΟ μπορεί να φανταστεί κανείς... Εν ολίγοις... Δεν "πιάνει" πουθενά και ποτέ wifi, και μου το λεχει δώσει μπας και του το φτιάξω... Any ideas?
DimAslan Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Από πολύ κοντά πιάνει; Έχεις τσεκάρει την απόσταση που αρχίζει να το χάνει; Και η Vodafone θα πρέπει να σου αποδείξει το αντίθετο για να μην το δεχθεί... Δηλαδή, "ορίστε κύριε, σε μας πιάνει κανονικά..." Υποθέτω το έχεις δοκιμάσει σε διάφορα wifi...
gs20309 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Έχει ένας κολλητός μου ένα iPhone 3G black 16gb με software version 3.1.3Το πρόβλημά του είναι ότι δεν "πιάνει" wifi εκεί που άλλα iPhone 3G/ 3GS "πιάνουνε"... του έκανα reset, του τα έσβυσα όλα απο μέσα...αυτό τίποτα... Τι άλλο μπορώ να κάνω? Το έχει πάρει απο vodafone, έχει λήξει η εγγύηση, και λένε ΟΤΙ ΤΡΕΛΟ μπορεί να φανταστεί κανείς... Εν ολίγοις... Δεν "πιάνει" πουθενά και ποτέ wifi, και μου το λεχει δώσει μπας και του το φτιάξω... Any ideas? εαν του έχεις περάσει κ τα τελευταία firmwire update κ δεν έχει στρώσει τότε μάλλον είναι θέμα hardware και δεν μπορείς να κάνεις πολλά..
dk1210 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Από πολύ κοντά πιάνει; Έχεις τσεκάρει την απόσταση που αρχίζει να το χάνει; Και η Vodafone θα πρέπει να σου αποδείξει το αντίθετο για να μην το δεχθεί... Δηλαδή, "ορίστε κύριε, σε μας πιάνει κανονικά..." Υποθέτω το έχεις δοκιμάσει σε διάφορα wifi... λοιπόν.. δεν "πιάνει" ΚΑΘΟΛΟΥ... και το έχω δοκιμάσει σε πάρα πολλά wifi spots... Εάν σου πώ το story με την vodafone θα φρίξεις...(μεγάλη ιστορία-άχρηστοι υπάλληλοι...) έλεγα μήπως δοκίμαζα jailbreak, pwnage, etc... Θα άξιζε τον κόπο?
cyberghoser1 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 δεν βλεπω πως ενα jailbreak θα βοηθησει αλλα μιας και εισαι ηδη στην "απελπησια για λυση" δεν χανεις και τιποτα δοκημαζοντας!
dk1210 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 ...έτσι ξαφνικά βρήκε το δικό μου wifi, του έβαλα το password, και μόλις πήγα να κάνω browsing, το είχε χάσει ήδη...ανοίγω και κλέινω το wifi option του iPhone συνεχόμενα εδώ και δέκα λεπτά και δεν το ξαναβρήκε...το αφήνω λίγο, και τσουπ το βρήκε για λίγο πάλι...Μπαίνω safari και το ξαναέχασε.. ---------- Προσθήκη στις 01:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:48 ---------- update... το βρίσκει που και που το wifi μου, αλλά μόλις πάω app store ή στο safari χάνει κατευθείαν το wifi...
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μου μυρίζει φάση ψυγείο...Σε ένα πρόχειρο GOOGLING που ειχα κάνει παλία λεγανέ να το βάλεις στο ψυγείο για λίγα λεπτά κ το πρόβλημα >προσωρινά< φτιάχνει εξηγούσαν και τι έφταιγε αλλα δεν θυμάμαι τώρα... (Για τους απανταχού κράχτες δείτε youtube και google και μετά σχολιάστε το post μου)
dk1210 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μου μυρίζει φάση ψυγείο...Σε ένα πρόχειρο GOOGLING που ειχα κάνει παλία λεγανέ να το βάλεις στο ψυγείο για λίγα λεπτά κ το πρόβλημα >προσωρινά< φτιάχνει εξηγούσαν και τι έφταιγε αλλα δεν θυμάμαι τώρα...(Για τους απανταχού κράχτες δείτε youtube και google και μετά σχολιάστε το post μου) Λίγο κουφό μου φαίνεται... (Εννοείται το έβαλα στο ψυγείο για δέκα λεπτά αλλά τίποτα...)
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 ligo koufo mou fainetai...(ennoeitai to evala sto psygeio ya 10 leptakia..alla pali tipota...) Θελω να πιστεβω οτι το έβαλες σε καμια σακουλα/πετσέτα ετσί? Ψαξε στο google ή στο youtube και θα δεις αναλυτικά τι λένε για αυτό... Πάντως...άμα έχει χαλάσει καλύτερα να το σπρώξει παρά να το πάει στο service της vodafone...θα τον χρεώσουν άσχημα για νέα συσκευή (γιατί standar θα βγαλουν το κινητό οτι εχει φαει μπουγελο και πρέπει να γίνει αντικατάσταση αντί για service...(μιλάω εκ πείρας που είχα τρεξίματα με την vodafone και το iphone)
dk1210 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Θελω να πιστεβω οτι το έβαλες σε καμια σακουλα/πετσέτα ετσί?Ψαξε στο google ή στο youtube και θα δεις αναλυτικά τι λένε για αυτό... Πάντως...άμα έχει χαλάσει καλύτερα να το σπρώξει παρά να το πάει στο service της vodafone...θα τον χρεώσουν άσχημα για νέα συσκευή (γιατί standar θα βγαλουν το κινητό οτι εχει φαει μπουγελο και πρέπει να γίνει αντικατάσταση αντί για service...(μιλάω εκ πείρας που είχα τρεξίματα με την vodafone και το iphone) το έβαλα σε πετσέτα με μικροϊνες. Δυστυχώς το vodafone service είναι ΤΡΑΓΙΚΟ... καμμία σχέση με το Αγγλικό αντίστοιχο...(εποχής 2002) Τί άλλο μπορώ να κάνω? ---------- Προσθήκη στις 04:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:19 ---------- ...δεν άντεξα...και το έβαλα για δέκα λεπτά στην κατάψυξη... οταν το έβγαλα δούλεψε το wifi του πάνω απο 3 λεπτά! τι κουλο ειναι αυτο...
dk1210 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει τίποτα με το wifi της συσκευής... Τι άλλο μπορώ να κάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.