@_zerocool Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Καλησπέρα, Έχω ένα κουτί κλειστό με πόρτα από μπροστα και τρύπες από πίσω που έχω δυο pc μέσα. Θέλω να ανοίκσω μια τρύπα στην πόρτα και να βάλω έναν ή δυο ανεμηστήρες για να φέρνουν φρέσκο αέρα. Μπορώ να το κάνω να παίρνει ρεύμα από κάποια μπρίζα και να έχει διακόπτει on off καθώς και κάποια ένωση στο καλώδιο πιθανόν με βύσμα σε περίπτωση που βγάζω την πόρτα να γίνεται χωρίς να με ενοχλεί το καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsadler Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 ερωτηση κανεις η ανακοινωση? βεβαια και μπορεις με τους εξης τροπους: αγοραζεις 12βολτα ανεμηστηρια και μετασχηματιστη απο καταστημα με ενισχυτες, ηλεκτρονικα κτλ , διασταση διαλεξε εσυ ,οποια σε βολευει, διακοπτη θα βρεις παλι σε καταστημα ηλεκτρονικων ( ενδεικτικα πλατεια βαθης), και καποια φισα. 2.αγοραζεις ανεμηστηρια 230βολτ και τα συνδεεις κατευθειαν στο ρευμα χωρις μετασχηματιστη, με καλωδιο με διακοπτη απο καποιο φωτιστικο γραφειου( χωρις μετασχηματιστη) αν εχεις. βυσματακια υπαρχουν αρκετα δεν νομιζω να δυσκολευτεις να βρεις το θεμα ειναι οτι καθε φορα που αναβεις το πσ πρπει να πατας και τον διακοπτη των ανεμηστηρων. το καλυτερο θα ηταν για μενα να πας να παρεις δυο ανεμηστηρακια για υπολογιστη και να ξεμπερδευεις. δεν μπορω να καταλαβω γιατι θες να μπλεξεις με μπριζες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Καμια φωτογραφία του κουτιού θα βοηθούσε πολύ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@_zerocool Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Χαχα ερώτηση κάνω, χονδρικα εγω θέλω ανεμηστήρες για υπολογιστή αλλά δεν γίνεται να τους συνδεσω σε κάποιον υπολογιστή, πρεπει να πέρνουν ρεύμα από κάποια μπρίζα προφανώς. Τα pc δουλέυουν 24/7 και τους ανεμηστήρες τους χρειάζομαι μόνο για το καλοκαίρι. Όποτε παω στην λύση με τα 230βόλτ. ΥΓ: Φωτογραφία θα βάλω σε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.