RcManiac Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Παιζω σε ενα on-line παιχνιδι , και μου εκαναν ενα ban σημερα . Το οποιο ηταν στοιμενω , ηθελα να ποσταρω εδω αυτο το αρχειο για να δειτε οτι οι Ελληνες admin κανουν το παιχνιδι που.... . Το θεμα δεν εχει λυξη ακομα , το αρχειο θα παει στα κεντικα και θα εξεταστη απο τους υπευθηνους . Σας εχει τυχη παρομιο θεμα ? RcManiac 2010-04-29 15:37:52 Μπορειτε να μου πειτε το λογο που εχω αποκλεισμο ? 2010-04-29 15:58:44 Γεια σας RcManiac, Εχετε αποκλειστεί από το παιχνίδι γιατί παραβιάζατε τον Κανονισμό 1 παρ.2 περί κοινοχρησίας κωδικών. Συγκεκριμένα γνωρίαζατε εξίσου τους κωδικούς με τους λογαριασμούς ??????? και κάνατε παράνομες εισόδους αντίστοιχα. --- Παρακαλούμε να ΜΗΝ απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα αν το αίτημα σας έχει απαντηθεί! Διαχειριστής RcManiac 2010-04-29 16:01:38 Ο κωδικος ειναι ο ιδιος για προσοπικους λογους . Με τον λογαριασμο Darkdudes εχω μοιρασμενοι συνδεση .Παρανομες συνδεσης τι ενοειτε ? 2010-04-29 16:08:35 Οι κανόνες είναι σαφέστατοι, το να παίζετε με κοινό κωδικό και κοινη σύνδεση, όπως επίσης και με συνεχείς καταγεγραμμένες διαδοχικές συνδέσεις αποτελεί παράβαση προς τους συμπαίκτες σας. Αν πρέπει να συνεργαστείτε με τον αδερφό σας μπορείτε κάλιστα να το κάνετε με έναν μόνο λογαριασμό. Αν και εφ' όσον επιθυμείτε να παίξετε με δύο τότε θα πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες που ακολουθούν και οι συμπαίκτες σας. --- Παρακαλούμε να ΜΗΝ απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα αν το αίτημα σας έχει απαντηθεί! Διαχειριστής RcManiac 2010-04-29 16:31:04 Μπορεις να μου πεις ωρες και συνδεσεις ? Θελω να δω αν ισχειη το συνεχείς RcManiac 2010-04-29 17:33:18 Αν σου ειναι ευκολο απαντησε μου . 2010-04-29 18:52:37 Ο κανόνας που παραβιάσατε είναι περί κοινοχρησίας κωδικών. Η ποινή δεν μπορεί να αλλάξει. Έχει δοθεί όμως η δυνατότητα επανεκκίνησης ενός λογαριασμού ή η αφαίρεση των μισών χωριών σας, ώστε να συνεχίσετε να μετέχετε στο παιχνίδι. --- Παρακαλούμε να ΜΗΝ απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα αν το αίτημα σας έχει απαντηθεί! Διαχειριστής RcManiac 2010-04-29 18:54:32 Γιατι δεν απαντας στην ερωτηση μου και μου λες μ@λ@κιες ? Η αίτηση έχει κλείσει. Δεν μπορείς να απαντήσεις.
nickarmy Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 μάλλον λες για τις φυλετικές μάχες αν κατάλαβα καλά κοίτα και αυτοί απο τη μεριά τους έχουν δίκιο, που να ξέρουν οτι εσύ έχεις ή δεν έχεις δύο λογαριασμούς
RcManiac Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 μάλλον λες για τις φυλετικές μάχες αν κατάλαβα καλά κοίτα και αυτοί απο τη μεριά τους έχουν δίκιο, που να ξέρουν οτι εσύ έχεις ή δεν έχεις δύο λογαριασμούς Εχω 2 λογαριασμους αλλα διαχειριζομαι τον ενα , τους ανεφερα οτι εχω μοιρασμενη συνδεση με τον παικτη .
Dimitris1948 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 στημένο γιατί?? γιατί να θέλουν να σου βάλουν ban χωρίς λόγο? Εχω 2 λογαριασμους αλλα διαχειριζομαι τον ενα , τους ανεφερα οτι εχω μοιρασμενη συνδεση με τον παικτη . ντάξει και ότι το ανάφερες δεν αποδεικνύει τίποτα...
RcManiac Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Σε περιπτωση που μπαινεις απο το ιδιο PC με 2 λογαργιασμους υπηρχει η επιλογη μοιρασμενης συνδεσης . Αυτοι μπορον να το δουν ...
skanjos Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 χωρίς παρατυπία δύσκολα να σε κάνουν μπαν,μάλλον θα είδαν πονηρές συναλλαγές ανάμεσα στα 2 ακαουντ και σε έκαναν. προφανώς δεν μιλάμε για console game πάντως.
washcloud Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ...το λέει και το τραγούδι : "το κόλπο είναι στιμμένο και στα μέτρα σας..." ...γενικά, είναι να μη σου τοίχοι ...κακός διαχοιριστής
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.