BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 1500 ευρω? Αν εξαιρεσουμε τα διδακτρα του Πανεπιστημιου (που θα τα δωσει το δανειο απο το Κρατος) καπου 600-800 λιρες το μηνα θα χαλαω εγω το μηνα (τσεκαρισμενο).
insomniaK Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ξεκινήσαμε ήδη τις εκπτώσεις. O πρώτος κατά 35% από τα 1500 ευρά κι ο δεύτερος κατά 50% σχεδόν. Συνέλθετε, 1500 ευρά είναι οικονομική αιμορραγία για δύο μισθωτούς. Μην έχετε απίστευτες απαιτήσεις από αυτούς που ξέρετε πως σας έχουν αδυναμία.
evabb Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 evabb εχοντας σπουδασει εκτος της πολης μου σε ελληνικη επαρχια και στο Λονδινο μπορω σιγουρα να πω οτι τα ποσα που λες (1000-2000 ευρω παραπανω το μηνα) ειναι εντελως λανθασμενα. επισης , δεν ξερω γιατι, αλλα το υφος σου ειναι ανεξηγητα επιθετικο την χρονια λεω κανα δυο χιλιαρικα παραπανω hellooo οχι το μηνα! δεν εχω παντως την προθεση να επιτεθω σε κανενα απλα κανο τον δικηγορο του διαβολου γτ ωραια ειναι να λες παω να σπουδασω εξω στο υπεργαματο πανδυσκολο πανεπιστημιο, αλλα υπαρχουν πολλα που δεν τα σκεφτεσαι πριν φυγεις ---------- Προσθήκη στις 16:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:48 ---------- Γιατί είναι άσχετη και έχει μεγάλο στόμα. Αμφιβάλλω αν έχει βγει ποτέ εξωτερικό. εχεις την εντυπωση οτι εισαι ο μονος ελληνας που μενει στο εξωτερικο σε αυτο το φορουμ; προφανως εσυ εχεις μεγαλυτερο στομα απο μενα ---------- Προσθήκη στις 16:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:49 ---------- Τι λέτε ρε παιδιά;;; 1500 ευρώ το μήνα; Κατανοείτε για τι ποσά μιλάτε; και ποιος θα είναι το ουτανάκι σας να σας σκάει το νταβαντζιλίκι; με καλυπτεις απολυτα. ακομα και 1000 το μηνα ειναι δυσκολα για μια οικογενεια, εκτος αν εχουν τοσο πολλα λεφτα οι γονεις που δεν τους νοιαζει
Blondeamon Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Είπες 2 βλακείες, σου την είπαμε 2 άτομα. Τώρα quotάρεις με αεριτζηλίκια και ο άλλος που δεν ξέρει παίζει και να σε πάρει και στα σοβαρά. Anyways, όλες οι πληροφορίες είναι εκεί έξω ο καθένας ας πιστέψει οτι θέλει.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Συνέλθετε, 1500 ευρά είναι οικονομική αιμορραγία για δύο μισθωτούς. Μην έχετε απίστευτες απαιτήσεις από αυτούς που ξέρετε πως σας έχουν αδυναμία. Και σου ξαναλεω ομως πως δεν ειναι 1500 ευρω. Και εγω δεν θα εχω καμια απαιτηση απο κανεναν απο την στιγμη που θα δουλευω για να την βγαζω τον μηνα (οπως εκανα και με το foundation). Αρα, δεν ξερω τι μου τσαμπουνας απογευματιατικα. Ασε που θα πηγαινε και καπως ετσι (που αν δεν ψαξω/βρω για καποιο λογο δουλεια, μαλλον σιγουρα το πρωτο ετος, θα πηγαινει ετσι). 300-400 οι γονεις μου, 300 η γιαγια και αλλα 300-400 ο θειος μου. Αρα, για ποιες απιστευτες απαιτησεις μιλας? Ποσο μαλλον οταν αυτο που θελω να σπουδασω στην Ελλαδα δεν υπαρχει σε κανενα σοβαρο πανεπιστημιο. Αλλη λυση καλως η κακως δεν υπαρχει.
katsiferis Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Παιδια νιωθω ενοχος θα κλαψω.....Μπουχουχου.Μαλλον εκανα λαθος να το γενικευσω.Εννοω πως ργω θα περνω γυρω στα 1500 ευρω το μηνα..αν και μου φαινονται πολλα.Το καλο ειναι οτι εχω καταθεσεις στην τραπεζα και μπορει να παρω αν χρειαστω.Αλλα γυρω στα 800-1000 ευρω το βλεπω.Να ρωτησω σε παιρνουν και με michigan proficiency εκει?Νομιζω στο herriot watt ναι.
evabb Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Είπες 2 βλακείες, σου την είπαμε 2 άτομα. Τώρα quotάρεις με αεριτζηλίκια και ο άλλος που δεν ξέρει παίζει και να σε πάρει και στα σοβαρά. Anyways, όλες οι πληροφορίες είναι εκεί έξω ο καθένας ας πιστέψει οτι θέλει. το οτι ρωτησα αν ειναι αναγνωρισμενο (ερωτηση οχι δηλωση) ειναι δλδ βλακεια; δεν υπαρχουν ποσες και ποσες σχολες στην αγγλια που δεν ειναι αναγωρισμενες στην ελλαδα η και σε αλλες χωρες και θελουν δικατσα και ιστοριες; μηπως εχεις νευρακια τελικα και ξεσπας σε οποιον βρεις;
nickarmy Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 οφφ τοπικ όντως αν δεις και το πόστ στο θέμα με τις ειδήσεις
insomniaK Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Και σου ξαναλεω ομως πως δεν ειναι 1500 ευρω. Και εγω δεν θα εχω καμια απαιτηση απο κανεναν απο την στιγμη που θα δουλευω για να την βγαζω τον μηνα (οπως εκανα και με το foundation). Αρα, δεν ξερω τι μου τσαμπουνας απογευματιατικα. Ασε που θα πηγαινε και καπως ετσι (που αν δεν ψαξω/βρω για καποιο λογο δουλεια, μαλλον σιγουρα το πρωτο ετος, θα πηγαινει ετσι). 300-400 οι γονεις μου, 300 η γιαγια και αλλα 300-400 ο θειος μου. Αρα, για ποιες απιστευτες απαιτησεις μιλας? Ποσο μαλλον οταν αυτο που θελω να σπουδασω στην Ελλαδα δεν υπαρχει σε κανενα σοβαρο πανεπιστημιο. Αλλη λυση καλως η κακως δεν υπαρχει. Ρε μαν, τα μισά διαβάζεις; Στο ίδιο ακριβώς ποστ που έχεις παραθέσει, στην προηγούμενη γραμμή, σχολιάζω την απάντηση σου, από όπου φαίνεται πως θεωρώ λογικό το ποσό που ζητάς.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Δημοσ. 20 Μαΐου 2010 Ε, οχι. Μια τετοια προταση, "Ξεκινήσαμε ήδη τις εκπτώσεις. O πρώτος κατά 35% από τα 1500 ευρά κι ο δεύτερος κατά 50% σχεδόν. " εχει αρνητικο χαρακτηρα (ειδικα αν διαβασουμε και την δευτερη).
katsiferis Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2010 Και να ρωτησω χρειαζεται οπως και δηποτε να δωσω IELTS για να μπω university of edinburgh η και με proficiency?Απλα αναρωτιεμαι Eπισης θελω πληροφοριες σχετικα με την αιτηση του UCAS..
katsiferis Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Να ρωτησω βρε παιδια λιγες πληοροφοριες θελω σχετικα με την αιτηση του UCAS.Εσεις πως την κανατε?διαδικασια?Επισης η ζωη στην σκωτια για ενα φοιτητη τον μηνα ποσες λιρες η ευρω ειναι?(με το νοικι)
jpaokx Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2010 Εμενα στο Stirling που ειναι λιγο εξω απο το εδιβουργο και την γλασκωβη και απ'οτι φαινεται με αυτα που ακουγονται θα ξαναπαω για μονιμα! Η ζωη στην σκωτια σε σχεση με Αγγλια ειναι παφτηνη!!!!! Οι τιμες σε σχεση με την ελλαδα ειναι σχετικα τα ιδια...ισως και φτηνοτερα. Καντε ενα δικο σας προυπολογισμο βλεποντας τι ζωη κανετε και τι ξοδευετε στην καθημερινη σας ζωη. Οταν επιλεγετε για πτυχιο ή μεταπτυχιακο σε αλλη χωρα, πρωτα απ'ολα τσεκαρετε το αντιστοιχο πανεπιστημιο ΚΑΙ το αντιστοιχο τμημα (κανατε αιτηση) στο Δοαταπ. Οσον αφορα τις ξενες γλωσσες, δεν εχουν τρελες απαιτησεις εκτος αν προκειται για university αλφα κλασης που εχουν καποια κομπλεξ (και καλα) ανωτεροτητας. Συνηθως, θελουν IELTS, TOEFL, Proficiency (ειτε michigan ειτε cambridge).
katsiferis Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2010 Νομιζω πως μπορω να παρω σιγουρη υποτροφια απο το SAAS οσο για το Stirling καλο πανεπιστημιο?Τι σπουδασες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.