costasmarkoglou Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Καλησπερα! Εχω ενα παλιο Acer Laptop(4-5 χρονων) και θελω να του κανω format γιατι τα εχει ψιλοπαιξει με τα Windows Vista που του εχω τωρα και θελω να του περασω τα Windows XP. Βαζω λοιπον να κανει boot απο το cd των XP και οταν μου βγαινει η μπλε οθονη οπου διαβαζουν τα XP τους Drivers ξαφνικα κλεινει ο υπολογιστης...H καμμια φορα συνεχιζει κανονικα και οταν ξεκιναει το Format κλεινει κατα τη διαρκεια του... Τι μπορει να φταιει? Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια!!
jemadux Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Λοιπον ειναι μια πατέντα της M$ και acer για αυτο το θεμα και δεν θελουν να βάλεις winblows XP ... αυτο έχει συμβει και σε εμενα οταν ήθελα να βάλω στο acer aspire 5535 τωρα δοξα το θεο τρέχει fedora
iceman79 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ποιο μοντελο εχεις? Υπηρχε μια σειρα προβληματικων chips εκεινη την εποχη Μπορει να θελει καθαρισμα ο ανεμιστηρας, να ζεσταινεται κατα την εγκατασταση και να σβυνει. Δοκιμασε πρωτα να τον καθαρισεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.