Προς το περιεχόμενο

Sony Vivaz + Pc suite = προβλημα

AGGANIS13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα ενα Sony vivaz και προσπαθω να βαλω το pc suite.

Γινεται εγκατασταση κανονικα και οταν μου λεει να συνδεσω το τηλεφωνο , βαζω το καλωδιο USB (διαλεγω απο το τηλεφωνο Pc Suite) και μετα απο λιγο μου βγαζει μηνυμα οτι η συσκευη δεν μπορει να αναγνωριστει.

Δοκιμασα σε 2 μηχανηματα με windows XP και σε ενα με Seven.

Τι γινεται?

Δημοσ.

Τελικα καποιο προβλημα στη συσκευη πρεπει να υπαρχει αφου σε οσους υπολογιστες κ να εδω δοκιμασει κανει το ιδιο.

Μονο με bluetooth εχω συνδεθει με το pc suite.

Ενα αλλο που καταλαβα ειναι οτι δεν εχει δυνατο ηχειο η συσκευη. Και επισης το ακουστικο εχει χαμηλη ενταση.

Ειναι της συσκευης αυτα ή ειναι στην δικια μου συσκευη μονο?

Ας γραψει καποιος που εχει το ιδιο....

• Moderators
Δημοσ.
Τελικα καποιο προβλημα στη συσκευη πρεπει να υπαρχει αφου σε οσους υπολογιστες κ να εδω δοκιμασει κανει το ιδιο.

Μονο με bluetooth εχω συνδεθει με το pc suite.

Ενα αλλο που καταλαβα ειναι οτι δεν εχει δυνατο ηχειο η συσκευη. Και επισης το ακουστικο εχει χαμηλη ενταση.

Ειναι της συσκευης αυτα ή ειναι στην δικια μου συσκευη μονο?

Ας γραψει καποιος που εχει το ιδιο....

Απο ενα vivaz που επεσε στα χερια μου χτες μπορω να πω πως ειχε ικανοποιητικο ηχο. Δεν ξερω για το ακουστικο, αλλα το ηχειο μια χαρα ακουγοταν και μαλιστα με φασαρια. Πως προσδιοριζεις τον χαμηλο ηχο βασικα? Εννοω σε σχεση με καποια αλλη σου συσκευη πχ? Γιατι θεωρω πως ο ηχος του ειναι πιο υψηλος απο του ΤΡ2 μου.

Με τους drivers εβγαλες ακρη? Λογικα στην ιστοσελιδα της ΣΕ παιζει να υπαρχουν...

Παντως αν νομιζεις πως ειναι προβλημα hardware (καθολου σπανιο στα κινητα), πηγαινε κατευθειαν για αντικατασταση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...