apd453 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ανοίγω το εν λόγο τόπικ παίρνοντας αφορμή από το ΔΝΤ από το απόφθεγμα που είπε ο Luci: "Αυτό ακριβώς είναι το γαμάτο με την Αθήνα. Και το ότι μαθαίνεις χημεία ενώ διαβάζεις το σαμπουάν πάνω στη χέστρα" (η απόλυτη πρόταση). Πραγματικά αν το σκεφτείτε στην τουαλέτα ζούμε μια δεύτερη ζωή. Η τουαλέτα είναι ένα από τα ποιο σημαντικά δωμάτια ενός σπιτιού μαζί με την κρεβατοκάμαρα. Γιατί είναι τόσο μικρές λοιπόν? Έχετε παρατηρήσει μια προσπάθεια συρρίκνωσης των τετραγωνικών, του νεροχύτη, της χέστρας, της μπανιέρας κλπ. Γιατί? Έχετε παρατηρήσει ότι είναι το ποιο παραμελημένο δωμάτιο του σπιτιού? Ούτε μία γραμμή τηλεφώνου, ούτε μια κεραία TV, ούτε ένα μεγεθυντικό καθρέπτη να σπάμε τα σπυράκια στον στανταρ εξοπλισμό. Μέσα στην τουαλέτα περνάμε πάρα πολλές ποιοτικές ώρες της ζωής μας και είναι ίσως το μοναδικό δωμάτιο του σπιτιού που μπορείς να απομονωθείς. Του αξίζει τέτοια αντιμετώπιση λοιπόν? Π.Χ. εγώ δεν πολυγουστάρω να διαβάζω σαμπουάν (μόνο αν είναι ανάγκη). Για μένα είναι ιδανικό μέρος να διαβάζω εγχειρίδια χρήσης συσκευών. Στο σαλόνι δεν το κάνω ποτέ (βαριέμαι απίστευτα) στο wc όμως.... φέρτε μου εγχειρίδια. Η πο&*^*&^στια είναι ότι όταν παίρνω κάτι καινούριο και δεν μου έρχεται προσπαθώ να μάθω πως δουλεύει το μηχάνημα εμπειρικά μέχρι να πάω τουαλέτα. Βίτσιο να σου πετύχει? Άλλοι παίρνουν εφημερίδες, περιοδικά, βιβλία, netbook, psp κλπ. Έχω γνωστό που παίρνει τον καφέ του και διαβάζει Τσιφόρο. Έχει όλη τη συλλογή στη τουαλέτα σε μίνι βιβλιοθήκη κάτω από το κουτί πρώτων βοηθειών. Όταν έκανα πρόταση στη σύζυγο για κάτι αντίστοιχο η απάντηση της ήταν "ή μίνι βιβλιοθήκη ή εγώ". Έλεος πια τέτοια καταπίεση. Είναι άλλοι που αν τους δώσεις εφημερίδα-βιβλίο ούτε να την χ3σουν αλλά όταν πάνε να χ3σουν την διαβάζουν λες και δεν έχουν ξαναδιαβάσει εφημερίδα-βιβλίο στη ζωή τους. Τι είναι αυτό που μας κάνει να διψάμε για γνώση στο WC? Είναι αλήθεια ότι μεγαλύτερα σκορ στο φιδάκι (nokia) έχουν γίνει στο ιδιαίτερο? Είναι αλήθεια ότι πολλές ιδέες έρχονται κατά τη διάρκεια που είσαι τουαλέτα? Αλλάζει ο τρόπος λειτουργίας του εγκεφάλου? Απλώς χαλαρώνεις? Βαράς αυτοσυγκέντρωση σαν το shinobi? Θα παρακαλούσα να εδώ να συγκεντρώσουμε εμπειρίες και ιδέες για δημιουργική απασχόληση, γκάτζετ, προτάσεις διακόσμησης, έπιπλα που θα κάνουν πιο άνετη τη ζωή μας λαμβάνοντας υπόψιν και το αισθητικό αλλά και πρακτικό κομμάτι που είναι πολύ σημαντικό λόγο έλλειψης χώρου. Αν υπάρχει διακοσμητής-διατροφολόγος στο φόρουμ παρακαλώ να βοηθήσει.
Mika Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 εγω εχω παρει και την κιθαρα μου κανα δυο φορες. πλακα ειχε
apd453 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 εγω εχω παρει και την κιθαρα μου κανα δυο φορες. πλακα ειχε Καλά που δεν παίζεις πιάνο. Ηλεκτρική κιθάρα? Είναι πολλοί που παίζουν όργανα στο wc.
evabb Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 καλα ολα αυτα αλλα προσοχη μην κανουμε αιμοροιδες. πλεον οτι περιοδικο αγορασω δεν το αφηνω πανω στο γραφειο μου η στο τραπεζακι του σαλονιου (γκουχ δεν εχω καν σαλονι δλδ σε γκαρσονιερα μενω αλλα εχω το τραπεζακι) παει κατευθειαν πανω στο πληντυριο διπλα ακριβως στην μεγαλη καρεκλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.