Προς το περιεχόμενο

προβλημα με PSP

petod5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαίρετε εδω και μια εβδομαδα ενας φιλος μου εδωσε το psp μου αλλα εχει ενα μεγαλο προβλημα με τα παιχνιδια.Οταν παταω σε ενα οποιοδιποτε παιχνιδι να παιξει μπενει αλλα κολαει αφανταστα,τα παιζει με αργη κινηση.Τι πρεπει να κανω για να το φτιαξω.Να το παω σε κανενα μαγαζι για να το φτιαξουν? η να κανω καμια ρυθμιση?

---------- Προσθήκη στις 15:30 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:51 ----------

η χαλασε και δεν φτιαχνετε?

---------- Προσθήκη στις 18:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:30 ----------

δεν ξερει κανενας???

Δημοσ.

panbil:απο που μπορω να δω τι επεξεργαστη εχει?? και οχι δεν τον εχει αλαξει nickarmy:η κεφαλη οταν λες???? Dimitris1948: οχι το ειχε τσαπαρει πριν 2 χρονια αλλα πριν μια εβδομαδα με παρουσιασε αυτο το προβλημα και το σπαστικο ειναι οτι το τσεπαρε για να παιζει game αντιγραμενα επειδη εδινε πολλα λεφτα σε αυθεντικα και δεν προλαβενε να παιξει ουτε 1 δηλ απο την μερα που το τσεπαρε δεν εχει παιξει αντιγραμενα.Εγω επαιζα ενα PRO αλλα μια μερα εγινε αυτο.Τι πρεπει να κανω?? (μηπως φταιει που το είχα σκαλίσει λιγο??τι μπορει να εκανα)??

Δημοσ.

κοίτα... Δεν θα έλεγα πως είμαι ο απόλυτος γνώστης της κατάστασης...αλλά για να κάνεις μια αρχή έστω κάνε τα παραακάτω:

Πάρε ένα back up τα αρχεία σου από την κάρτα. Πέρνα ξανά το custom firmware, αφού έχεις κάνει ένα φορμάτ στο memory stick για να είσαι σίγουρος πως δεν έχεις κατακερματισμό.

Πέρνα ξανά τα αρχεία σου (προσοχή!μόνο τα αρχεία σου, δηλαδή εικόνες/μουσική/game iso) και δες τι γίνεται...

Δημοσ.

μπερδεύτηκα,αφεντικά μπορεί να παίξει ή όχι

κολλάει και στα δύο είδη (αντιγραμμένα και μη)

πάτα στο youtube για psp format κάτι θα βρεις

Δημοσ.

τι φορματ θελω ομως?? για game η γενικα??αν μπορεις δωσε μου ενα video με αυτο που πρεπει να κανω γιατι εγω δεν βρικα ακρη

Δημοσ.

αυτος ο φιλος μου απο τοτε που το τσεπαρε δεν εχει βαλει αντιγραμενα μονο αφεντικα game.Αντιγραμενα δεν εχω βαλει γιατι λογικα δεν θα παιζουν.Αν μπορειτε απαντιστε μου και στην πανω ερωτιση

Δημοσ.

Λοιπόν...

Μπαίνεις στο recovery menu του psp (αφού το έχεις κλείσει τελείως, το ανοίγεις κρατώντας πατημένο το R )

Θα δεις μια επιλογή "CPU SPEED" θα μπεις μέσα και θα τα βάλεις και τα δυο στο 333.

Κατά 99% θα λυθεί το πρόβλημά σου.

Αν δεν λυθεί, επέστρεψε και τα δυο σε default τιμές κ βλέπουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...