nikolakisgk Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Γεια σας. Θα ήθελα να κατασκευάσω έναν server,όχι flexwork,και windows server 2008 οτι έκδοση θέλετε. Ο σερβερ θα έχει πάνω έναν gta san andreas multiplayer server και θέλω να σηκώνει 300-400 άτομα. Θα σταλεί στην αμερική γιατί εδώ στην ελλάδα δεν τα πάμε καλά ειδικά με το upload. Tο όριο των χρημάτων είναι 8500€ Έχω κάνει το παρακάτω.Θέλω γνώμες.
alexis@me Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 http://store.apple.com/us_smb_78313/browse/home/shop_mac/family/xserve'>http://store.apple.com/us_smb_78313/browse/home/shop_mac/family/xserve kαι βάλτου και windows 2022 δεν έχει πρόβλημα. ---------- Προσθήκη στις 13:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:38 ---------- http://store.apple.com/us_smb_78313/browse/home/shop_mac/family/xserve kαι βάλτου και windows 2022 δεν έχει πρόβλημα. με virtual machine όμως. bootcamp δεν υποστηρίζετε.
tmjuju Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Xmmm μόνο ένα τροφοδοτικό. Σίγουρα δε προτιμάς να νοικιάσεις /lease αντίστοιχο dedicated server ? Θα έχει και καλήτερο support λογικά εάν γνωρίζεις ότι όπου τον στείλεις θα έχουν ανταλακτικά για hardware failure. Ακόμα, γιατί δε προτιμάς Ολλανδία Αγγλία, που έχουν ανταγωνιστικές τιμές, τιμολόγια που μπορείς να δηλώνεις στην εφορία, και το σημαντικότερο πολύ καλό Ping time. ---------- Προσθήκη στις 13:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:41 ---------- Επίσης καλώδια / switch / ένα μικρό firewall ?
euklidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Eγω θα τσιμπαγα κατι τετοιο... αλλιως τσιμπα μια EVGA sr2 και βαλε 2 xeon πανω...
euklidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 http://store.apple.com/us_smb_78313/browse/home/shop_mac/family/xserve kαι βάλτου και windows 2022 δεν έχει πρόβλημα. ---------- Προσθήκη στις 13:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:38 ---------- με virtual machine όμως. bootcamp δεν υποστηρίζετε. Θα να βαλει apple για gaming σερβερ; Ελεος... χαχαχαχα ---------- Προσθήκη στις 10:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:51 ---------- Xmmm μόνο ένα τροφοδοτικό.Σίγουρα δε προτιμάς να νοικιάσεις /lease αντίστοιχο dedicated server ? Θα έχει και καλήτερο support λογικά εάν γνωρίζεις ότι όπου τον στείλεις θα έχουν ανταλακτικά για hardware failure. Ακόμα, γιατί δε προτιμάς Ολλανδία Αγγλία, που έχουν ανταγωνιστικές τιμές, τιμολόγια που μπορείς να δηλώνεις στην εφορία, και το σημαντικότερο πολύ καλό Ping time. ---------- Προσθήκη στις 13:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:41 ---------- Επίσης καλώδια / switch / ένα μικρό firewall ? λογικα η δικτυακη υποδομη θα υπαρχει ηδη... τουλ θελω να ελπιζω...
bkran Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Πρεπει να το πάρεις απο πλαίσιο? Γιατί δεν κοιτάς σε κάτι επώνυμο που θα εχει και onsite support..... Βλέπε HP, IBM, Dell και τα συνάφή ..... Ίσως να βγεί λίγο πιο πάνω, αλλά πίστεψε με, η διαφορά στο support ( ειδικά αφού θα πάει εξωτερικό ) είναι μεγάλη
euklidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Πρεπει να το πάρεις απο πλαίσιο? Γιατί δεν κοιτάς σε κάτι επώνυμο που θα εχει και onsite support..... Βλέπε HP, IBM, Dell και τα συνάφή ..... Ίσως να βγεί λίγο πιο πάνω, αλλά πίστεψε με, η διαφορά στο support ( ειδικά αφού θα πάει εξωτερικό ) είναι μεγάλη Σε αυτο θα με βρει συμφωνω και εμενα. Απλα μια σουμα καναμε εδω για να δει περιπου την τιμη.
nikolakisgk Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Θα προτιμούσα να έχω μια σύνθεση server. Πιο παλιά είχα ένα hp αλλά δεν είναι καλά.Βγήκε εκτός σε 3 μήνες Γι'αυτό θέλω σύνθεση. Δεν πάω με τίποτα σε hoster επειδή στην Αμερική έχω και 200 ή 250 upload δικό μου.
grimpr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Πρέπει να είσαι τρελός για να αγοράσεις και να στήσεις μπακαλομηχανημα απο Plaisio, βαφτίζοντας το Server και στέλνοντας το στην Αμερική, όταν με μερικά κλικς αγοράζεις πανίσχυρα server μηχανήματα με τρομερή εγγύηση και support κατευθείαν απο USA. Ξανασκεψου το ποιο ήρεμα και σοβαρά, μην ακούς άσχετους overclockers, μίλα με τους Pro.
leukonas Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Πρέπει να είσαι τρελός για να αγοράσεις και να στήσεις μπακαλομηχανημα απο Plaisio, βαφτίζοντας το Server και στέλνοντας το στην Αμερική, όταν με μερικά κλικς αγοράζεις πανίσχυρα server μηχανήματα με τρομερή εγγύηση και support κατευθείαν απο USA. Ξανασκεψου το ποιο ήρεμα και σοβαρά, μην ακούς άσχετους overclockers, μίλα με τους Pro. Συμφωνώ με τα παραπάνω απόλυτα...αλλα και έτσι να μην κάνεις.....η λύση της αγοράς ενός server hp ή ibm σίγουρα είναι ποιό καλή και πιο σίγουρη απο την αγορά custom server απο το πλαίσιο.
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Θα πας στη χώρα της dell, της hp και της ibm με μηχανημα απο το πλαίσιο; και με τι υποστήριξη αν πάθει κάτι; Τα κομματια βέβαια σε όλες τις συνθέσεις δείχνουν παρα πολυ καλα (αν και δεν έχω ιδέα απο σερβερ). Προτείνω πάντως dell!
euklidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πρέπει να είσαι τρελός για να αγοράσεις και να στήσεις μπακαλομηχανημα απο Plaisio, βαφτίζοντας το Server και στέλνοντας το στην Αμερική, όταν με μερικά κλικς αγοράζεις πανίσχυρα server μηχανήματα με τρομερή εγγύηση και support κατευθείαν απο USA. Ξανασκεψου το ποιο ήρεμα και σοβαρά, μην ακούς άσχετους overclockers, μίλα με τους Pro. χαχαχα εχεις πλακα pro. χαχααχα. Αυτο που του ειπες του το προτιναμε πιο πανω... pro... Υ.Γ. pro evolution 2010 να υποθεσω ε; γιατι για ΙΤ professional xλωμο...
nikolakisgk Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Είπα πιο πριν ότι αποκλείεται να αγοράσω ετοιματζίδικο. Άμα δεν θέλετε το plaisio πείτε ένα άλλο καλό κατάστημα
d3m0n Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Πάντως να ξέρεις, όπως σου είπαν και τα παιδιά πιο πάνω, δεν στήνεις κανά Home Pc, ε, και να γίνει κάτι χέστηκε η φοράδα, στήνεις server, αν πιστεύεις ότι θα στο στήσουν στο πλαίσιο και στο κάθε πλαίσιο είσαι λάθος. Και πες ότι τυχαίνει κάτι εκεί στο εξωτερικό. Τι θα κάνεις με την εγγύηση;
euklidis Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Βασικα αν θες custom, καλυτερα να τα παρεις απο αμερικη για να εχεις την εγγυηση. Η δικτυακος δισκος που εβαλες πραγματικα δεν χρειαζεται, και για εναν gaming σερβερ δεν χρειαζεσαι 8ΤΒ σε καμια περιπτωση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.