manic Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τις τελευταιες μερες εχει χρειαστει να βγαλω πολλα επικυρωμενα φωτοαντιγραφα. Οταν πήγαινα στα κεπ απλα μ εβαζε καποια σφραγίδα σε ενας ομως αστυνομικο τμημα ο τυπος μ ζητησε ενα μικρο χρηματικο ποσο (15 λεπτα το ενσημο) για να μου κολλησει ενσημα οκ μεχρι εδω λεω κατι αλλο θα παιζει ΑΛΛΑ μετα τραβαεια απο πανω μια σφραγιδα ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ. Αυτο το συμβαν εχει γινει σε 4 διαφορετικα εγγραφα και δν ξερω τι παιζει. Εαν ειναι λαμογια τι μπορω να κανω??
peravrexei Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τις τελευταιες μερες εχει χρειαστει να βγαλω πολλα επικυρωμενα φωτοαντιγραφα. Οταν πήγαινα στα κεπ απλα μ εβαζε καποια σφραγίδα σε ενας ομως αστυνομικο τμημα ο τυπος μ ζητησε ενα μικρο χρηματικο ποσο (15 λεπτα το ενσημο) για να μου κολλησει ενσημα οκ μεχρι εδω λεω κατι αλλο θα παιζει ΑΛΛΑ μετα τραβαεια απο πανω μια σφραγιδα ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ. Αυτο το συμβαν εχει γινει σε 4 διαφορετικα εγγραφα και δν ξερω τι παιζει. Εαν ειναι λαμογια τι μπορω να κανω?? Δεν λέγονται ένσημα :lol: χαρτόσημα λέγονται και η διαγραφεί γίνεται για να μην τα ξεκολλήσει κάποιος πονηρός και τα βάλει σε άλλα χαρτιά δεν είναι λαμογιά έτσι πρέπει να γίνει.
kosmasgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Η σφραγίδα διαγράφεται μπαίνει γιατι το χαρτόσημο δεν ξαναχρησιμοποιείται.
Mika Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 μακαρι να μπορουσαμε να κολλησουμε ενσημα με 15 λεπτα! θα βγαινα αυριο στη συνταξη
peravrexei Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 μακαρι να μπορουσαμε να κολλησουμε ενσημα με 15 λεπτα! θα βγαινα αυριο στη συνταξη Όλοι για ένσημα στη Αστυνομία. Θα το μάθει και το ΙΚΑ (manic χωρίς παρεξήγηση)
manic Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ρε μαγκες δν λεω μαλακιες ενσημο λεει απανω και κατω ελληνικη αστυνομια (δν πηγα στα κεπ γιατι δν βολευε )
peravrexei Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ρε μαγκες δν λεω μαλακιες ενσημο λεει απανω και κατω ελληνικη αστυνομια (δν πηγα στα κεπ γιατι δν βολευε ) Βάλε φώτο.Βαλε φώτο Πάντως μπορεί να γράφει ένσημο αλλά χαρτόσημο το λένε.
manic Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Βάλε φώτο.Βαλε φώτο Πάντως μπορεί να γράφει ένσημο αλλά χαρτόσημο το λένε. εμ τα παρεδωσα πριν μερικες ωρες sorry πάντως ηταν μπλε και ελεγε ¨ενσημο ελληνικη αστυνομία" πανω στο κεντρο ειχε ενα σχημα (δν θυμαμαι τι ακριβως) και κατω ελεγε 15 λεπτα...
peravrexei Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 εμ τα παρεδωσα πριν μερικες ωρες sorry πάντως ηταν μπλε και ελεγε ¨ενσημο ελληνικη αστυνομία" πανω στο κεντρο ειχε ενα σχημα (δν θυμαμαι τι ακριβως) και κατω ελεγε 15 λεπτα... Έχεις δίκιο ποτέ δεν το είχα προσέξει θυμήθηκα ότι είχα ένα τέτοιο έντυπο και το είδα όντως γράφει ένσημο..... τι να πω
BritGreek Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Τον τελευταίο μήνα που ήμουν για λίγες ημέρες στην Ελλάδα χρειάστηκε να κάνω 6 γνήσια υπογραφής στο τοπικό τμήμα, σε διαφορετικές ημέρες. Καμία φορά δεν πλήρωσα απολύτως τίποτα. Ρώτησα αν χρωστάω κάτι, και η απάντηση ήταν ότι είναι δωρεάν. Επίσης, δεν με εξυπηρετούν πια στα ΚΕΠ επειδή λένε ότι η ταυτότητά μου έχει κλείσει 15ετία, ενώ στα τμήματα εξυπηρετούμαι κανονικά. Ακριβώς όπως στις εκλογές, όπου ποτέ δεν είχα πρόβλημα... Τώρα, γιατί εξυπηρετούν κάτι γιαγιάδες και παππούδες, των οποίων η ταυτότητα γράφει ακόμα "Βασίλειον της Ελλάδος", αδυνατώ να κατανοήσω. Δεν ξέρω αν είναι το ίδιο με τις επικυρώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.