sotos81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και οποιος γνωριζει ας απαντησει.Πως παιρνει ο καθε χρηστης του insomnia τον (βαθμο) του πχ(member,junior member,senior member)?Ευχαριστω εκ των προτερων!
sotos81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ανάλογα τον αριθμό των Posts που έχεις. Σ ευχαριστω φιλε μου.Μηπως ξερεις και καθε ποσα post αλλαζεις (βαθμο)?
parsifal Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μπλα Μπλα. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.
Sellers Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μπλα Μπλα. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Εξήγησέ του, του παιδιού ότι είσαι μοντερέιτορ, μην νομίζει ότι αν φτάσει τα 13.000 μηνύματα θα γίνει και αυτός Super Μαρινόπουλος.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εξήγησέ του, του παιδιού ότι είσαι μοντερέιτορ, μην νομίζει ότι αν φτάσει τα 13.000 μηνύματα θα γίνει και αυτός Super Μαρινόπουλος. Τι, δηλαδη εγω δεν θα γινω? Αστειευομαι φυσικα
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τι, δηλαδη εγω δεν θα γινω? Αστειευομαι φυσικα Φυσικά θα γίνεις! Αστειευομαι φυσικα
sotos81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εξήγησέ του, του παιδιού ότι είσαι μοντερέιτορ, μην νομίζει ότι αν φτάσει τα 13.000 μηνύματα θα γίνει και αυτός Super Μαρινόπουλος. Ενταξει ρε φιλος δεν ειμαστε και τελειως ασχετοι ξερουμε τι ειναι moderator και συγκεκριμενα ο parsifal.Δεν ειμαστε και καινουριοι στο insomnia!
gepafav Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω.............Carrefour Marinopoulos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.