Προς το περιεχόμενο

(Βαθμοι) στο insomnia!

sotos81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και οποιος γνωριζει ας απαντησει.Πως παιρνει ο καθε χρηστης του insomnia τον (βαθμο) του πχ(member,junior member,senior member)?Ευχαριστω εκ των προτερων!

Δημοσ.
Ανάλογα τον αριθμό των Posts που έχεις.

Σ ευχαριστω φιλε μου.Μηπως ξερεις και καθε ποσα post αλλαζεις (βαθμο)?

Δημοσ.

Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μπλα Μπλα. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Δημοσ.
Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Μπλα Μπλα. Ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στην κεντρική σελίδα του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας.

Εξήγησέ του, του παιδιού ότι είσαι μοντερέιτορ, μην νομίζει ότι αν φτάσει τα 13.000 μηνύματα θα γίνει και αυτός Super Μαρινόπουλος.

• Moderators
Δημοσ.
Εξήγησέ του, του παιδιού ότι είσαι μοντερέιτορ, μην νομίζει ότι αν φτάσει τα 13.000 μηνύματα θα γίνει και αυτός Super Μαρινόπουλος.

Τι, δηλαδη εγω δεν θα γινω? :shock: :cry:

Αστειευομαι φυσικα

:P

• Super Moderators
Δημοσ.
Τι, δηλαδη εγω δεν θα γινω? :shock: :cry:

Αστειευομαι φυσικα

Φυσικά θα γίνεις!

Αστειευομαι φυσικα

Δημοσ.

Ενταξει ρε φιλος δεν ειμαστε και τελειως ασχετοι ξερουμε τι ειναι moderator και συγκεκριμενα ο parsifal.Δεν ειμαστε και καινουριοι στο insomnia!:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...