Andreas2 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ...καταλαβαίνω τα πάντα;;;Ας πούμε εγώ λέω ότι καταλαβαίνω τα πάντα...Εσύ λές ότι καταλαβαίνεις τα πάντα...Αυτός(με νοητική στέρηση)δεν καταλαβαίνει τα πάντα-δεν ξέρει τι του γίνεται..Καταλαβαίνουμε τα πάντα ή νομίζουμε πως τα καταλαβαίνουμε;;;..και τι πάει να πει όταν λέμε ότι κάποιος ''καταλαβαίνει τα πάντα'';;;...
minarokeftes Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εγώ πάντως καταλαβαίνω οτι είμαι ένας Άδωνις
antreaslam Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 σοβαρο θεμα ρε, σοβαρευτείτε! δεν καταλαβαινετε οτι για να καταλαβετε πρεπει να κατανοησετε οτι δεν καταλαβαινετε τιποτα?
tsifotis Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 σοβαρές απαντήσεις-σοβαρό θέμα σοβαρές απαντήσεις-σοβαρό θέμα σοβαρές απαντήσεις-σοβαρό θέμα σοβαρές απαντήσεις-σοβαρό θέμα σοβαρές απαντήσεις-σοβαρό θέμα σοβαρές απαντήσεις-σοβαρό θέμα σοβαρές απαντήσεις-σοβαρό θέμα σοβαρές απαντήσεις-σοβαρό θέμα σοβαρές απαντήσεις-σοβαρό θέμα σοβαρές απαντήσεις-σοβαρό θέμα σοβαρές απαντήσεις-σοβαρό θέμα σοβαρές απαντήσεις-σοβαρό θέμα
otherside88 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 ρε φιλε τι επινες την ωρα που εγραφες αυτο το θεμα??? πραγματικα το εχω απορια!! λολ!!
Lucifer Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ανδρέα, δεν ξέρω τι σε έχει πιάσει με το "με βγάλανε καθυστερημένο στην εξέταση στο στρατό" αλλά δεν κάνεις πολύ κόσμο να αμφιβάλλει για την ορθότητά της με τα ποστ σου. ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.