Προς το περιεχόμενο

Asus 480GTX

Kakao83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειας σας παιδια.χθες πηρα στα χερια μου την καρτουλα.

θα κανω τα πρωτα τεστ και θα στειλω αποτελεσματα για οποιον ενδιαφερετε :Ρ

Παντοσ οσο αφορα το θεμα θερμοκρασια πιστευω οτι τα παραλενε στα φορουμ.

Η καρτα idle exei 50 kai full load den ξεπερναει τους 90 βαθμουσ.τοσο καιρο ακουω οτι idle eχει 80 βαθμους και στο full load ξεπερναει τουσ 110.Ενταξει δεν λεω δεν ειναι και η πιο coolati καρτα απο αποψη θερμμοκρασιων αλλα πιστευω υπερβαλουν.Εχω παρει και υδροψυξη φυσικα απο ΕΚ γιατι δεν θελω ανεμιστηρες.Και κατι αλλο οι παραπανω θερμοκρασιες ειναι σε 40% ανεμιστηρα.

post-154401-129063083631_thumb.jpg

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σε λιγο καιρο "αρχιζει" η διαθεση συμβατων κλιπς για την Spitfire της Thermalright και την ΜΚ13 της Prolimatech, 2 φοβερες ψυκτρες. Εκει να δεις θερμοκρασιες ;)

Δημοσ.
αντε επιτελους......πραγματικα τεστ και οχι φιμολογιες....αναμενομεν με ενδιαφερον!!!!!

Δε το ξερα πως ολος ο πλανητης περιμενει απο τον Kakao83 να δει review για την 480GTX ... :shock:

Υπαρχουν πολλα review φιλε μου για την καρτα ....

Παρε ενα για αρχη να σε βοηθησω πριν ψαξεις και για αλλα ...

http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-470-480-review/

:-)

Δημοσ.

βασικα ο ανθρωπος θα εννοει τεστ απο καθημερινους users με καρτες εμποριου και οχι τισ καρτες που στελνουν σε site οπως gur3d tomhardware ktl απλα εβαλε λαθοσ λεξη φημολογιες :Ρ

Λοιπον εβαλα την υδροψυξη :)

480na.jpg

480i.jpg

Δημοσ.
βασικα ο ανθρωπος θα εννοει τεστ απο καθημερινους users με καρτες εμποριου και οχι τισ καρτες που στελνουν σε site οπως gur3d tomhardware ktl απλα εβαλε λαθοσ λεξη φημολογιες :Ρ

Λοιπον εβαλα την υδροψυξη :)

Γενικα υπαρχει η αποψη πως σε reviews βλεπουμε cherry picked καρτες κατι που εχει σταματησει να ισχυει προ πολλου.

Δημοσ.
Γενικα υπαρχει η αποψη πως σε reviews βλεπουμε cherry picked καρτες κατι που εχει σταματησει να ισχυει προ πολλου.

Μακαρι γιατι αλλα βλεπεις στο review και αλλα σπιτι σου με το ιδιο ακριβως συστημα

Δημοσ.

Κανενα συστημα δεν ειναι ποτε ακριβως το ιδιο εφοσον οι παραγοντες ειναι απειροι αρχιζοντας απο τους χρονισμους καρτας/μνημων/επεξεργαστη, τυπος κουτιου, θερμοκρασιες και φτανοντας στο αν το ενα συστημα εχει καρτα ηχου ξεχωριστη η onboard, τι τροφοδοτικο εχει, τι λειτουργικο φοραει, τι "βελτιωσεις" εχουν γινει στο πως τρεχει το λειτουργικο (αφαιρεση διαφορων services), driver version κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ....

Ποτε κατι δεν ειναι τοσο απλο στον κοσμο των υπολογιστων.

Δημοσ.

παιδια το ειπα απο την αποψη οτι τα μεγαλα sites κατα την γνωμη μου ειναι και ολιγον διαπλεκομενα με τις εταιριες..... δηλαδη σπρωχνουν αν θελουν λιγο παραπανω καποια εταιρια...... με ατιτιμο φυσικα!!!!!!τεσπα το θεμα μας ειναι διαφορετικο!!!!να μαθουμε απο users τι διαολο γινετε επιτελους!!!!!

Δημοσ.

1 site ισως το κανει αυτο, αντε 2, αντε 3.....Οταν ομως παρουσιασεις απο 50 site συμφωνουν πανω κατω μεταξυ τους τοτε δεν υπαρχει αυτο που λες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...