uprising1987 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Γεια χαρά, μόλις άλλαξα το τροφοδοτικό μου(470W) με ένα 850W. Το τροφοδοτικό είναι αθόρυβο, όμως τα ανεμηστηράκια που έχω στο κουτί νομίζω πως αυξησαν τις στροφές τους και κανουν περισσότερο θόρυβο, είναι λογικό αυτό? Επίσης η αντλία της υδρόψυξης κάνει και αυτή μεγαλύτερο θόρυβο απο πριν και παρατήρησα οτι το υγρό κυλάει πιο γρήγορα. Μπορώ να κάνω κάτι για να γίνει η αντλία πιο ''ήρεμη'' όπως πριν ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Να ξαναβαλεις το παλιο πανω..? Υποθετω πως το 470αρη (thermaltake?)που ειχες πριν μαλλον θα ηταν στα ορια του κ τωρα που το αλλαξες λειτουργουν ολα σωστα στο 100%.. Εναλλακτικα μπορει απλα να σου φαινετε εαν το παλιο τροφοδοτικο ηταν φασαριοζικο,οποτε καλυπτε τον θορυβο τον υπολοιπων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
uprising1987 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 lol το να το ξαναβάλω ειναι οντως μια λύση! Και το παλιό αθόρυβο ήταν (thermaltake ναι) όμως δεν νομίζω να ήταν στα όριά του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δεν αποκλείεται όμως να ήταν.. Εξάλλου προφανώς αναφέρεσαι σε TR2, κάτι που συνεπάγεται όχι και ιδιαίτερη ποιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.