ScarletK Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Τι ωραία που έχουμε Mad Men πάλι. Σαν να μην σταμάτησε ποτέ, πολύ ωραίο το πρώτο επεισόδιο της σεζόν και κύλησε νεράκι. 1
gavros10 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 Δημοσ. 8 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) και εκει που νομιζα οτι δεν το βλεπει κανεις. Αυριο μαλλον θα το δω γιατι δεν προλαβαινω edit: Λυπαμαι που το επεισοδιο εχει βγει εδω και 2 μερες και υπαρχει μονο 2 σχολια. Μαλλον δεν ξερουμε να εκτιμαμαι το καλο δραμα και μας αρεσει να βλεπουμε μονο ζομπι και μεσαιωνικες μαχες. Δεν κατηγορω οσους βλεπουν walking dead και game of throne, αλλωστε και εγω τις βλεπω αλλα στο mad men μιλαμε για κατι αλλο, πιο βαθυ. Δεν ειναι μονο σεξ, ουισκι και lucky strike. Ειναι κατι που δεν το καταλαβετε απο το 1ο επεισοδιο της σειρας καλυτερα να μην την βλεπετε. Και δεν ηταν απλα ενα διπλο εισαγωγικο επεισοδιο, ηταν mad men. Δεν θα ξανασχολιασω εδω γιατι την αγαπω την σειρα και εκνευριζομαι οταν δεν μπορει καποιος να εκτιμησει κατι τετοιο Επεξ/σία 10 Απριλίου 2013 από gavros10 1
speedy23 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Ηρεμησε λιγο ρε συ. Μπορει να το βλεπουν αρκετοι αλλα να μη σχολιαζουν. Οπως και γω. Οπως και ο Scarlet περσι αν θυμαμαι καλα. Απο τις αγαπημενες μου σειρες μακραν (αυτη, the Wire, The Sopranos, GoT που κραταω τα επεισοδια για να τα ξαναδω αργοτερα). Καλη αρχη και στα patterns των προηγουμενων. 1
Sellers Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 LOL ρε γαυρος. Μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα. Γράφτε μωρε κι εσείς κάτι. Προχώρησε καθόλου η υπόθεση από το πρώτο επεισόδιο που άνοιγε ένα μπουκάλι αυτός?
4saken Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Προκλητικη η κοκκινομαλα στην σκαλα κατα την διαρκεια της φωτογραφισης!
ScarletK Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Για σένα ρε γαύρε, επίσημα ανοίγω το Mad Men group therapy 2013. Να ΄χουμε να γράφουμε και τίποτα. Νομίζω ο Ντον μεγάλωσε λιγάκι. Δεν είναι ότι άλλαξε κάτι ριζικό απλά τώρα πορεύεται με το "αυτός είμαι" γραμμένο στο μέτωπο του. Και στο ότι δεν είναι διατεθιμένος να τα διαλύσει όλα και να αρχίσει πάλι(γερνάει). Η εισαγωγή της σεζόν τα λέει όλα, δεν βγάζει μιλιά και απλά κάθεται με μια χαζόφατσα και ένα βλέμμα απλανές και είναι χαζοχαρούμενος. Ακόμα έχει τις μοναξιές του κι ακόμα νιώθει ενοχές, απλά είναι πιο ομαλό πλέον(man up). Χαρακτηριστικό για το άλμα που προσπαθεί να κάνει ο χαρακτήρας είναι η σκηνή με τον αναπτήρα. Ξενερώνει αλλά βγάζει τον εαυτό του από την δύσκολη θέση και τον πετάει. Και έχει το ύφος "δε γαμιέται, μη το σκέφτεσαι" αλλά του τον γυρίζουν πίσω. Καθρέφτης για μένα της κατάστασης του είναι η γυναίκα του γιατρού. Λίγο μεγαλύτερη χωρίς "νεανικές" απαιτήσεις τύπου "θα χωρίσεις εσύ θα χωρίσω κι εγώ και θα ζήσουμε ευτυχισμένοι" απλώς απολαμβάνει ότι έχει με τον Ντον όπως έρχεται. Btw ο χαρακτήρας του γιατρού μου αρέσει πολύ, ιδιαίτερα η σκηνή που απλώς κοιτάει τον Ντον να δουλεύει. Μέχρι τώρα ήταν ρηχές οι αντρικές φιλίες του Ντον, πέραν ίσως του Ρότζερ η οποία όμως λόγω κυνισμού ήταν περισσότερο "wolf pack", "κοροιδεύουμε τους πάντες, γλεντάμε μαζί, λέμε και καμιά κουβέντα". Ο γιατρός είναι περισσότερο στο στυλ του Ντον, απλά έχει μια δικιά του γοητεία/δύναμη (και) λόγω επαγγέλματος την οποία ο Ντον ρουφάει (μαζί με την γυναίκα του - δεν κρατήθηκα). Το ότι ο γιατρός πήρε τόσο screen time μου δείχνει ότι θα έχουμε κλάματα(που ΄σαι ρε Lane). Ο Ντον παίρνει ότι βρει μπροστά του για να ηρεμήσει την αγωνία του και φαίνεται και ειλικρινής. Την ίδια στιγμή προδίδει έναν άνθρωπο που ίσως θα μπορούσε να έχει την πιο αληθινή σχέση της ζωής του μετά την πρώτη του γυναίκα (not Betty). Οι ιστορίες αυτής της σεζόν με ότι είδα μέχρι στιγμής, θα έλεγα οτι αφορούν περισσότερο τα 40-50-60 του ανθρώπου. Τα χρόνια μετά την "φόρα" και το ψώνισμα του πιτσιρικά. Από την οπτική ατόμων που ξέρουν πως είναι ο κόσμος (Ρότζερ). Έκανες την επανάσταση σου, ερωτεύτηκες, πάλεψες για την δουλειά σου, προσπάθησες να βρεις την ιδανική αγάπη και τελικά έφτασες 50 και όλα σου φαίνονται ανούσια (συν ότι πρέπει να ζήσεις και με τις επιλογές σου). Εναλλακτική δεν υπάρχει, επόμενη ευκαιρία δεν έχεις, να αλλάξεις τα μυαλά σου δεν πρόκειται και επί την ευκαιρία όλοι γύρω σου πεθαίνουν. Οπότε; Τι είναι η ζωή τελικά; Προβλέπω μελαγχολίες! Διατηρώ το δικαίωμα να ανασκευάσω, δεν έχω κατασταλάξει ακόμα (αμαρτία είναι από το πρώτο επεισόδιο). ps. Άνοιγμα σεζόν και η σκηνή με τον Ροτζερ και το shoe shine kit... Ωραία αρχίσαμε...Thx writers... 1
xavier Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 εμενα παλι με συγκινησε η μπετι, ειδαμε να εξανθρωπιζεται και να ενδιαφερεται για καποιον αλλον εκτος απο τον εαυτο της... μηπως γιατι η μικρη της θυμισε τον εαυτο της?μπορει...ισως παλι να της κανει καλο η διαιτα...τη μεγκαν δεν τη χωνευω καθολου...να την χωρισει τη κακιστρω... βεβαια το πιο ωραιο σε αυτη τη σεζον ειναι οι κομμωσεις και τα μουστακια...εκει να δεις δραμα...
speedy23 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Πολυ σωστες οι παρατηρησεις απο Scarlet. O Don ειναι εμφανες οτι εκανε peak αρκετα χρονια πριν και το trajectory ολο και πεφτει πια.
gavros10 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Για σένα ρε γαύρε, επίσημα ανοίγω το Mad Men group therapy 2013. Να ΄χουμε να γράφουμε και τίποτα. Νομίζω ο Ντον μεγάλωσε λιγάκι. Δεν είναι ότι άλλαξε κάτι ριζικό απλά τώρα πορεύεται με το "αυτός είμαι" γραμμένο στο μέτωπο του. Και στο ότι δεν είναι διατεθιμένος να τα διαλύσει όλα και να αρχίσει πάλι(γερνάει). Η εισαγωγή της σεζόν τα λέει όλα, δεν βγάζει μιλιά και απλά κάθεται με μια χαζόφατσα και ένα βλέμμα απλανές και είναι χαζοχαρούμενος. Ακόμα έχει τις μοναξιές του κι ακόμα νιώθει ενοχές, απλά είναι πιο ομαλό πλέον(man up). Χαρακτηριστικό για το άλμα που προσπαθεί να κάνει ο χαρακτήρας είναι η σκηνή με τον αναπτήρα. Ξενερώνει αλλά βγάζει τον εαυτό του από την δύσκολη θέση και τον πετάει. Και έχει το ύφος "δε γαμιέται, μη το σκέφτεσαι" αλλά του τον γυρίζουν πίσω. Καθρέφτης για μένα της κατάστασης του είναι η γυναίκα του γιατρού. Λίγο μεγαλύτερη χωρίς "νεανικές" απαιτήσεις τύπου "θα χωρίσεις εσύ θα χωρίσω κι εγώ και θα ζήσουμε ευτυχισμένοι" απλώς απολαμβάνει ότι έχει με τον Ντον όπως έρχεται. Btw ο χαρακτήρας του γιατρού μου αρέσει πολύ, ιδιαίτερα η σκηνή που απλώς κοιτάει τον Ντον να δουλεύει. Μέχρι τώρα ήταν ρηχές οι αντρικές φιλίες του Ντον, πέραν ίσως του Ρότζερ η οποία όμως λόγω κυνισμού ήταν περισσότερο "wolf pack", "κοροιδεύουμε τους πάντες, γλεντάμε μαζί, λέμε και καμιά κουβέντα". Ο γιατρός είναι περισσότερο στο στυλ του Ντον, απλά έχει μια δικιά του γοητεία/δύναμη (και) λόγω επαγγέλματος την οποία ο Ντον ρουφάει (μαζί με την γυναίκα του - δεν κρατήθηκα). Το ότι ο γιατρός πήρε τόσο screen time μου δείχνει ότι θα έχουμε κλάματα(που ΄σαι ρε Lane). Ο Ντον παίρνει ότι βρει μπροστά του για να ηρεμήσει την αγωνία του και φαίνεται και ειλικρινής. Την ίδια στιγμή προδίδει έναν άνθρωπο που ίσως θα μπορούσε να έχει την πιο αληθινή σχέση της ζωής του μετά την πρώτη του γυναίκα (not Betty). Οι ιστορίες αυτής της σεζόν με ότι είδα μέχρι στιγμής, θα έλεγα οτι αφορούν περισσότερο τα 40-50-60 του ανθρώπου. Τα χρόνια μετά την "φόρα" και το ψώνισμα του πιτσιρικά. Από την οπτική ατόμων που ξέρουν πως είναι ο κόσμος (Ρότζερ). Έκανες την επανάσταση σου, ερωτεύτηκες, πάλεψες για την δουλειά σου, προσπάθησες να βρεις την ιδανική αγάπη και τελικά έφτασες 50 και όλα σου φαίνονται ανούσια (συν ότι πρέπει να ζήσεις και με τις επιλογές σου). Εναλλακτική δεν υπάρχει, επόμενη ευκαιρία δεν έχεις, να αλλάξεις τα μυαλά σου δεν πρόκειται και επί την ευκαιρία όλοι γύρω σου πεθαίνουν. Οπότε; Τι είναι η ζωή τελικά; Προβλέπω μελαγχολίες! Διατηρώ το δικαίωμα να ανασκευάσω, δεν έχω κατασταλάξει ακόμα (αμαρτία είναι από το πρώτο επεισόδιο). ps. Άνοιγμα σεζόν και η σκηνή με τον Ροτζερ και το shoe shine kit... Ωραία αρχίσαμε...Thx writers... Εισαι ωραιος. Θελω να κανω μια μικρη προβλεψη Στην πεμπτη σεζον στο 12ο ή 13 επεισοδιο ειχαμε δει τον ντον που πηγε στον οδοντιατρο και εβγαλε ενα καταμαυρο δοντι. Σε αυτον τον ειδαμε για πρωτη φορα να κανει εμετο δημοσια και να ρεζιλευεται ετσι αν δεν κανω λαθος. Αν προσθεσουμε και τις μελαγχολιες του, το οτι μεγαλωνει και αρχιζει και το καταλαβαινει, υπαρχουν 2 εκδοχες για το τελος. Ή θα καταλαβει οτι οι καταχρησεις δεν βοηθουν κλπ και θα το γυρισει στην υγειηνη διατροφη που δεν το βρισκω και πολυ πιθανο ή στο τελος της 7ης σεζον που θα ειναι και η τελευταια λογικα θα διαγνωσθει με καρκινο. Το αν πεθανει ειναι στα χερια των σεναριογραφων αλλα για δραμα και mad men μου φανταζει το ιδανικο τελος. Θα ειναι λιγο ουτοπικο μετα απο ολα αυτα να φυγει με την καμπριο jaguar αερατος για διακοπες.
YiN Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 και εκει που νομιζα οτι δεν το βλεπει κανεις. Αυριο μαλλον θα το δω γιατι δεν προλαβαινω edit: Λυπαμαι που το επεισοδιο εχει βγει εδω και 2 μερες και υπαρχει μονο 2 σχολια. Μαλλον δεν ξερουμε να εκτιμαμαι το καλο δραμα και μας αρεσει να βλεπουμε μονο ζομπι και μεσαιωνικες μαχες. Δεν κατηγορω οσους βλεπουν walking dead και game of throne, αλλωστε και εγω τις βλεπω αλλα στο mad men μιλαμε για κατι αλλο, πιο βαθυ. Δεν ειναι μονο σεξ, ουισκι και lucky strike. Ειναι κατι που δεν το καταλαβετε απο το 1ο επεισοδιο της σειρας καλυτερα να μην την βλεπετε. Και δεν ηταν απλα ενα διπλο εισαγωγικο επεισοδιο, ηταν mad men. Δεν θα ξανασχολιασω εδω γιατι την αγαπω την σειρα και εκνευριζομαι οταν δεν μπορει καποιος να εκτιμησει κατι τετοιο Κάτσε ώπα, κάτσε, κάποιοι δεν προλάβαμε να το δούμε απλώς! *Αγχώθηκα. Πάω να το δω τώρα.
Eve_of_destruction Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 Δημοσ. 14 Απριλίου 2013 νομίζω ότι έχει κουράσει η σειρά. ο Ντον δεν έχει να κάνει τπτ άλλο, έχει δοκιμάσει τα πάντα, βαριέται τα πάντα, τη γυναίκα του, τη δουλειά του, τους πάντες. αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να πάει και άλλη σεζον ή αυτή να είναι η τελευταία. θα φανεί πως θα πάει στη συνέχεια. ελπίζω να γίνει πιο ενδιαφέρον το σενάριο
ScarletK Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) Φίλε μου (το έσβησα επειδή είναι τόσο κλισέ που αγχώθηκα βραδιάτικα) αν συνεχίσει να "κουράζει" με τον τρόπο που το κάνει μέχρι σήμερα ας συνεχίσει για 20 σεζόν για μένα. Η σκηνή με τα παιδιά/και το παιδί/και το aftermath απίστευτη στο τελευταίο btw. Και να υπενθυμίσω ότι το σεναριογραφικό team είναι κυρίως γυναίκες (το αναφέρω για το insight στα λόγια του Don). Τι να πει κανείς πραγματικά. Δεν χρειαζόμαστε peaks και cliffhangers σε όλες τις σειρές. Έχουμε Borgias, Game of Thrones, Breaking Bad γι'αυτά. Και τα επεισόδια που βλέπουμε "live" ιστορικά γεγονότα απλά τα λατρεύω. Nιώθω λες και cheatάρω. ps. Σχεδόν έκλαψε η Joan χώμα έγινα πάλι! Επεξ/σία 1 Μαΐου 2013 από ScarletK
gavros10 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Δημοσ. 8 Μαΐου 2013 Βομβα το 6ο για να μην γράψω. Δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση ότι ο Ντόν θα αποκτήσει πολλούς πολεμιους τώρα. Και τρόμαξα με την Τζόαν αρκετά. Έγιναν 4; σημαντικά πράγματα και το γεγονός ότι το ένα αναιρούσε το άλλο ηταν συγκλονιστικό. Η ημερομηνία στο τέλος δεν είναι τυχαια Sent from my LG-E900 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα