Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μου πολυαρεσε να πω την αληθεια μετα απο τοση αναμονη.

Ιδιαιτερα στη σκηνη του παρτυ ενιωσα σαν τον Don(ο οποιος εχει μαλακωσει αρκετα στη δουλεια απ'οτι φαινεται).Αβολα και βαρετα.Επισης η ολη ιστορια με τον Lane και το πορτοφολι με τη φωτογραφια της τυπισσας μεσα,δεν την βρηκα καθολου ενδιαφερουσα οπως και οι σκηνες με την Τζοαν.Μ'αρεσε ομως η κοντρα που χτιζεται αναμεσα στον Πιτερ(πιο ωριμος απο ποτε?) και τον Στερλινγκ.

Δημοσ.

αξιωθηκα να δω το πρωτο διπλο επεισοδιο

δεν μου αρεσε. κατι με χαλασε. δεν ηταν mad men αυτο. μονο στο τελος πηγε να γινει κατι με τον τσακωμο της κυριας ζουμπι ζου με τον ντον αλλα τιποτα

edit: ξεχασα, και λυπαμαι πολυ

η τζοαν ηταν... τι να πεις τωρα... εκει που μιλαγε με τον πραις, τα εβλεπες ολα!

Δημοσ.

ειδα και το 3ο

ωραιο επεισοδιο, μου αρεσε. αν και ηταν ευκαιρια να εκμεταλευτουν την μπετη, θα μπορουσαν να βγαλουν πολλα στην φορα

εκει που η μπετη σηκωθηκε απο το μπανιο ειπα, οχι μην μας το κανεις αυτο, μπες παλι μεσα!

Δημοσ.

τι ηθοποιαρα που ειναι αυτη η σαλλυ!!!σε καθε επεισοδιο που εμφανιζεται μου αρεσει ολο και πιο πολυ!

Δημοσ.

Εξαιρετικη ειναι η πιτσιρικα.

Σαν τη σκηνη στη προηγουμενη σεζον που το ειχε σκασει απο το σπιτι και ειχε παει στο γραφειο του Ντον,καμια αλλη.

Δημοσ.

Κανενας?

εγω!!:-D λοιπον το βαζω σε σποιλερ

η πεγκυ την φιλοξενει οκ??της φερεται καλα(της μαυρουλας) αλλα ακομα εχει την προκαταληψη μεσα της..

ετσι οταν παει για υπνο κοιταει την τσαντα της για να την παρει μαζι της(φοβοταν μην της κλεψει η μαυρουλα τα λεφτα..εε κοιτανε η μια την αλλη για λιγο,τελικα δεν την παιρνει την τσαντα αλλα η μαυρουλα καταλαβε τι παιζει..κοιμηθηκε εκει και το πρωι σηκωθηκε και εφυγε!αυτο καταλαβα εγω!:-)

Δημοσ.

Ε ναι μαλλον αυτο ηταν.Εγω κολλησα στα περιοδικα και νομιζα οτι εχει σχεση με αυτα.Πολυ ευκολο τελικα...Thanx!

Δημοσ.

εγω!!:-D λοιπον το βαζω σε σποιλερ

η πεγκυ την φιλοξενει οκ??της φερεται καλα(της μαυρουλας) αλλα ακομα εχει την προκαταληψη μεσα της..

ετσι οταν παει για υπνο κοιταει την τσαντα της για να την παρει μαζι της(φοβοταν μην της κλεψει η μαυρουλα τα λεφτα..εε κοιτανε η μια την αλλη για λιγο,τελικα δεν την παιρνει την τσαντα αλλα η μαυρουλα καταλαβε τι παιζει..κοιμηθηκε εκει και το πρωι σηκωθηκε και εφυγε!αυτο καταλαβα εγω!:-)

εγω απορουσα για τι μιλατε. δεν ηξερα οτι ειχε βγει και 4ο ελεος ειμαι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...