Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε εντάξει δεν ήταν και τόσο κουλό. Αφού τον ξέρουμε τον Ντον. Ψάχνει την χαρά :lol:. Την στιγμή που αυτή ήταν τόσο καλή με τα παιδιά, την στιγμή που αυτή του έλεγε "μη μας παίρνεις σοβαρά" και δεν φαινόταν damaged σαν την ξανθιά - δε μου έρχεται το όνομα. Του αρέσουν του Ντον αυτές οι χωρίς κόμπλεξ συμπεριφορές.

Πάνω σε μια ευτυχισμένη στιγμή, το ταξίδι, αποφάσισε και έκανε ότι έκανε. Άμα το δέσεις με το ότι άρχισε να ξεπερνάει τον θάνατο της κα. Draper και το γράμμα για τα τσιγάρα, συν μια σχετική ηρεμία με την Betty, ήταν σε μια πολύ χαζοχαρούμενη-fluffy διάθεση. Να δούμε πως θα τα γαμ@$%^ όλα στην επόμενη τώρα. Του το είχε πει και η ξανθιά που τον είχε "κόψει" από την αρχή , ότι θα ξαναχτίσει φωλιά πολύ γρήγορα :-).

Δεν ξενέρωσα καθόλου βασικά, ίσα ίσα που άρχισα να χαζογελάω με το impulse του Ντον. Το ότι δεν δίνει λίγο χρόνο στους ανθρώπους, απλά αντιδρά ανάλογα τα κέφια εκείνη τη στιγμή. Ο άνθρωπος(Ντον) θέλει τέρμα ιδανική ευτυχία και με βάση αυτό χαράζει πορεία, σχεδόν παιδικά.

• Απαντ. 177
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ω δεν ηξερα οτι ηταν finale.. Οντως για τελευταιο επεισοδιο περιμενα κατι καλυτερο.Το βρηκα και εγω λιγο out of the blue αλλα λεω θα το πανε καπου στα επομενα επεισοδια:Ρ Τεσπα,δεν μας εχουν ξενερωσει 3 seasons,δεν νομιζω να ξεκινησουν τωρα..

Δημοσ.

Ω δεν ηξερα οτι ηταν finale.. Οντως για τελευταιο επεισοδιο περιμενα κατι καλυτερο.Το βρηκα και εγω λιγο out of the blue αλλα λεω θα το πανε καπου στα επομενα επεισοδια:Ρ Τεσπα,δεν μας εχουν ξενερωσει 3 seasons,δεν νομιζω να ξεκινησουν τωρα..

Δημοσ.

Ναι κι εγώ δεν ήξερα ότι ήταν το φινάλε και πίστευα ότι θα το χτίσουν για ένα διαφορετικό τελείωμα. Δεν ξέρω μου φάνηκε και κάπως αψυχολόγητο... Εντάξει μπορούμε να το εξηγήσουμε με κάποιο τρόπο το όλο θέμα, αλλά και πάλι δεν με πείθει ρε γμτ.

Δημοσ.

Ναι κι εγώ δεν ήξερα ότι ήταν το φινάλε και πίστευα ότι θα το χτίσουν για ένα διαφορετικό τελείωμα. Δεν ξέρω μου φάνηκε και κάπως αψυχολόγητο... Εντάξει μπορούμε να το εξηγήσουμε με κάποιο τρόπο το όλο θέμα, αλλά και πάλι δεν με πείθει ρε γμτ.

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω με τον ScarletK.

Τα'χει χάσει ο Don, ότι να'ναι. Με την καλή έννοια!

Θα τα μαμήσει τελείως στην επόμενη σεζόν! Από Γερμανία (ή Σουηδία ?) που ήταν η Betty πήγε τώρα προς Γαλλία.

Πάντως βρήκα καταπληκτική τη σκηνή που συζητάνε η peggy και η joan. Για το τι προσφέρει η καθε μία και το τι κατάφεραν. Αλλά καμία αναγνώριση!

Πόση αλήθεια κρύβουν τα λόγια τους :-D:-D:-D Η άλλη έσωσε την εταιρία αλλά μπρος στον "ηλίθιο" γάμο του Don δεν έχει τίποτα άλλο σημασία! Άντρες τςςςςςς :P

Δημοσ.

Εγώ θα συμφωνήσω με τον ScarletK.

Τα'χει χάσει ο Don, ότι να'ναι. Με την καλή έννοια!

Θα τα μαμήσει τελείως στην επόμενη σεζόν! Από Γερμανία (ή Σουηδία ?) που ήταν η Betty πήγε τώρα προς Γαλλία.

Πάντως βρήκα καταπληκτική τη σκηνή που συζητάνε η peggy και η joan. Για το τι προσφέρει η καθε μία και το τι κατάφεραν. Αλλά καμία αναγνώριση!

Πόση αλήθεια κρύβουν τα λόγια τους :-D:-D:-D Η άλλη έσωσε την εταιρία αλλά μπρος στον "ηλίθιο" γάμο του Don δεν έχει τίποτα άλλο σημασία! Άντρες τςςςςςς :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω η καλύτερη ατάκα είναι της Joan όταν μιλάει στον άντρα της στο τηλέφωνο. "Και γελάει σαν ηλίθιος, λες και είναι ο πρώτος άντρας που παντρεύεται την γραμματέα του". Έλιωσα. Και τα χαχανητά Πέγκι/Τζόαν, που έχουν τρομερή δυναμική. Είναι από τις λίγες σχέσεις που δεν περιέχουν μαλακίες, πάντα λένε ακριβώς ότι σκέφτονται η μία στην άλλη.

Να βγάλω ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, για τα dislikes του επεισοδίου. Επειδή πέρασε από το μυαλό μου πιο μετά. Ένας λόγος που μπορεί να σε χτυπήσει περίεργα, είναι το ότι λίγο πολύ "τρέφαμε" την ελπίδα ότι ο Ντον (με το κολύμπι, την μείωση του ποτού, την σταθερή σχέση με την Φαίη) είχε αρχίσει να έρχεται στα καλά του σιγά σιγά (να βάζει μια τάξη). Κάτι που αναιρείται προφανώς με το τελευταίο επεισόδιο. Ένα βήμα μπρος, δύο πίσω

Σημείωση ότι η ατάκα που του λέει η Φαίη, είναι pretty much ολόκληρος ο Ντον σε συσκευασία δώρου "I hope she knows you like the beginning of things".

Επεξ/σία από ScarletK
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω η καλύτερη ατάκα είναι της Joan όταν μιλάει στον άντρα της στο τηλέφωνο. "Και γελάει σαν ηλίθιος, λες και είναι ο πρώτος άντρας που παντρεύεται την γραμματέα του". Έλιωσα. Και τα χαχανητά Πέγκι/Τζόαν, που έχουν τρομερή δυναμική. Είναι από τις λίγες σχέσεις που δεν περιέχουν μαλακίες, πάντα λένε ακριβώς ότι σκέφτονται η μία στην άλλη.

Να βγάλω ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, για τα dislikes του επεισοδίου. Επειδή πέρασε από το μυαλό μου πιο μετά. Ένας λόγος που μπορεί να σε χτυπήσει περίεργα, είναι το ότι λίγο πολύ "τρέφαμε" την ελπίδα ότι ο Ντον (με το κολύμπι, την μείωση του ποτού, την σταθερή σχέση με την Φαίη) είχε αρχίσει να έρχεται στα καλά του σιγά σιγά (να βάζει μια τάξη). Κάτι που αναιρείται προφανώς με το τελευταίο επεισόδιο. Ένα βήμα μπρος, δύο πίσω

Σημείωση ότι η ατάκα που του λέει η Φαίη, είναι pretty much ολόκληρος ο Ντον σε συσκευασία δώρου "I hope she knows you like the beginning of things".

Επεξ/σία από ScarletK
Δημοσ.

Ναι όντως αυτές οι σκηνές μετρούσαν. Αλλά και πάλι. ΤΙ ΚΛΙΦΧΑΝΓΚΕΡ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΑΜΩΤΟ. Συμφωνώ με κονακ.

Δημοσ.

Ναι όντως αυτές οι σκηνές μετρούσαν. Αλλά και πάλι. ΤΙ ΚΛΙΦΧΑΝΓΚΕΡ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΓΑΜΩΤΟ. Συμφωνώ με κονακ.

Δημοσ.

H ατακα πραγματι ειναι απιστευτα επιτυχημενη

Εχεις απολυτο δικιο.Και γω ειχα πιστεψει οτι αλλαζει αλλα το τελευταιο επεισοδιο ηρθε και γκρεμισε ουσιαστικα καθε ελπιδα τετοια.Ξενερωσα μαζι του πραγματικα διοτι κανει χειροτερα απο παιδι σ'αυτα τα θεματα.Η κορη του ειναι πιο ωριμη :-D η οποια btw για μενα παιζει πολυ καλα και ιδιατερα σ'εκεινο το επεισοδιο που το'χε σκασει και ειχε ερθει στο γραφειο του Ντον.Tελος,γιατι εκαναν οι σεναριογραφοι την Μπετυ τετοια σκυλα?Cut her some slack!

Δημοσ.

H ατακα πραγματι ειναι απιστευτα επιτυχημενη

Εχεις απολυτο δικιο.Και γω ειχα πιστεψει οτι αλλαζει αλλα το τελευταιο επεισοδιο ηρθε και γκρεμισε ουσιαστικα καθε ελπιδα τετοια.Ξενερωσα μαζι του πραγματικα διοτι κανει χειροτερα απο παιδι σ'αυτα τα θεματα.Η κορη του ειναι πιο ωριμη :-D η οποια btw για μενα παιζει πολυ καλα και ιδιατερα σ'εκεινο το επεισοδιο που το'χε σκασει και ειχε ερθει στο γραφειο του Ντον.Tελος,γιατι εκαναν οι σεναριογραφοι την Μπετυ τετοια σκυλα?Cut her some slack!

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπήκες στο inner sanctum να ρωτήσεις τέτοια πράγματα; :rolleyes:

Κατά την γνώμη μου είναι ότι καλύτερο έχω δει (μαζί με το deadwood). Αγγίζει τα αστέρια! Είναι δραματική, όχι με την κλασσική συνταγή "χάσαμε τον παππού" αλλά ρεαλιστικά. Βάζεις πολύ συχνά τον εαυτό σου στην θέση των χαρακτήρων και αυτό το μαστίγωμα είναι όλη η υπόθεση νομίζω. Μετά από αυτό μένουν πανέμορφες σκηνές και κουβέντες για να θυμάσαι. Κάνε μια γύρα στο νήμα. Δες και το πρώτο post που έχει μια περίληψη κτλ.

Επεξ/σία από ScarletK

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...