speedy23 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Δημοσ. 21 Μαΐου 2015 Ρε τον Ντον τι φτιαχνει Ταλενταρα. Σαν να πηραν ολοι οι κυριοι χαρακτηρες ωραια φιναλε, ε;
lefter Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2015 Σημερα το τελειωσα κι εγω. Τι να πω... Θα μας λειψει ολη η παλιοπαρεα. Φοβερη σειρα.
mathsrule Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Well, σήμερα το τελείωσα κι εγώ. Όπως είπε και ένας συμφορουμίτης πιο πάνω, σαν να πήραν όλοι το φινάλε που τους άξιζε, με εξαίρεση ίσως την Μπέτυ. Παρ' όλα αυτά, λίγο περίεργο το φινάλε του Ντον. Η άποψή μου είναι, ότι σε αυτό το μέρος ο Ντον κατάλαβε τελικά τι θέλει να κάνει στη ζωή (απάντηση στην ερώτηση της Πέγκυ πριν στο τηλέφωνο που της είπε ότι δεν ήξερε τι έκανε), ποιος ήταν ο στόχος του, τι ήθελε να πετύχει και πλέον σαν να τα ξεκαθάρισε όλα στο μυαλό του (εξ ου και το χαμόγελο στο τέλος). Στόχος του, θεωρώ, ήταν να ολοκληρώσει το επαγγελματικό του έργο με την επίτευξη του στόχου που είχε από την πρώτη κιόλας σεζόν (διαφήμιση της Κόκα Κόλα - κάτι το οποίο μας δείχνει η σειρά), και έπειτα (εικασίες δικές μου μιας και δεν μας δείχνει η σειρά) απλά να προσπαθήσει να τιμήσει το όνομα που πήρε, τόσο από τη δουλειά του, όσο και βοηθώντας τυχαίους ανθρώπους έτσι όπως έκανε στα τελευταία επεισόδια. Εν ολίγοις, η σειρά καθ' όλη τη διάρκειά της ήταν ΥΠΕΡΟΧΗ με πολύ ωραία ατμόσφαιρα, ενδιαφέροντες χαρακτήρες, και πολύ καλούς ηθοποιούς. Τη σειρά την αγάπησα, και θεωρώ πως θα την θυμάμαι για πάντα.
μπαγάσας Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος, για ποιό λόγο είναι όλοι θυμωμένοι με τον Ντον; (για 7η σεζόν μιλάω..)Η Πέγκυ, εάν θυμάμαι καλά, έχει θυμώσει επειδή ο Ντον έστειλε τον Λου στην Καλιφόρνια.Η Τζοάν, τα έχει πάρει μαζί του επειδή έδιωξε τον πελάτη που κοιμήθηκε από την εταιρεία; (Και επειδή έτσι, ό,τι έκανε εκείνη -η θυσία της για την εταιρεία και οι άλλοι λόγοι που το έκανε, δεν έχουν καμιά σημασία πια; ) ..Γιατί αυτοί οι δύο, τα πήγαιναν πολύ καλά... Ήταν καλό δίδυμο... Και βγαίνανε και μαζί (φιλικά πάντα. Ωστόσο, υπήρχε πάντα ένα 'φλερτ' στον αέρα και από τους δυο τους).
mathsrule Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος, για ποιό λόγο είναι όλοι θυμωμένοι με τον Ντον; (για 7η σεζόν μιλάω..) Επειδή, ξέρωγω, τους παρατούσε έτσι και έφευγε ταξιδάκι για κάμποσες εβδομάδες χωρίς να πει τίποτα;
μπαγάσας Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2015 Επειδή, ξέρωγω, τους παρατούσε έτσι και έφευγε ταξιδάκι για κάμποσες εβδομάδες χωρίς να πει τίποτα; Ναι αλλά, αυτό το είχε κάνει κι άλλες φορές και κανένας δεν του κράταγε μούτρα! Και όπως είπα, με τα συγκεκριμένα άτομα που προανέφερα, (και κυρίως με τη Τζόαν) τα πήγαινε πολύ καλά! Και ξαφνικά, άρχισαν να τον θάβουν από πίσω του και να δυσανασχεούν όταν βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο μαζί τους..... Δε θυμάμαι ακριβώς τι είχε παιχτεί ρε γαμώτο! Εάν δηλαδή οι λόγοι ήταν αυτοί που ανέφερα ή κάποιοι άλλοι!..
tsiro7 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2018 Χθες τελείωσα τη σειρά, ένοιωσα μια βαθειά θλίψη που μόνο με το τέλος του the wire είχα νοιώσει. Αντίο mad men θα μου λείψεις. Υ. Γ Τλκ την έκανε τη διαφήμιση της Coca-Cola. 1 1
bikey77 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2019 Σας βγάζει την 7η σεζόν στο Netflix; Αν οχι, ξέρει κανείς το λόγο;
Kostasspil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Την ξεκίνησα χθες, έχω δει 5 επεισόδια. Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά φαίνεται, σε τραβάει. Εκνευριστική η υποβαθμισμένη θέση της γυναίκας και αν εκνευρίζομαι εγώ να το βλέπω, φανταζομαι οι γυναικες Δύσκολο να ταυτιστείς με χαρακτήρα, όλοι έχουν την κακή πλευρά τους
mecanomecano Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Θυμαμαι ενα αρθρο που ελεγε ποσες γυναικες που εζησαν αυτην την περιοδο δεν μπορουν να δουν την σειρα επειδη παρουσιαζει με μεγαλη ακριβεια οσα επρεπε να υπομενουν.Η μητερα μου ετσι ηταν στην αρχη αλλα την επεισα να το συνεχισει.Μετα απο 10 επεισοδια κολλησε και δεν σταματαγε Εχει καλογραμμενους γυναικειους χαρακτηρες και καλες ερμηνειες (Elizabeth Moss /Peggy) 3 ώρες πριν, Kostasspil είπε Την ξεκίνησα χθες, έχω δει 5 επεισόδια. Πολύ ενδιαφέρουσα σειρά φαίνεται, σε τραβάει. Εκνευριστική η υποβαθμισμένη θέση της γυναίκας και αν εκνευρίζομαι εγώ να το βλέπω, φανταζομαι οι γυναικες Δύσκολο να ταυτιστείς με χαρακτήρα, όλοι έχουν την κακή πλευρά τους
Kostasspil Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Πετυχημένη πινελιά επίσης, ότι χρησιμοποιούνται πραγματικές καμπάνιες στα επεισόδια Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2021 από Kostasspil 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα