kage Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) είμαι 2η season και την θεωρω αργη σειρα...είναι και 45λεπτα επεισοδια κ κουραζει. που και που σπαω την βαρεμαρα με νεα επεισοδια απο suits,white collar,graceland κτλ εχω βαρεθεί να βλεπω να καπνιζουν σε κάθε σκηνη!!! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2014 από kage
georgeadams Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 εχω βαρεθεί να βλεπω να καπνιζουν σε κάθε σκηνη!!!Τα παραλές. Δεν καπνίζουν συνέχεια. Μόνο όταν δεν πίνουν.
alexmm Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2014 δεν είναι όλες οι σειρές για όλους. το καλό με την αμερικανική tv είναι ότι είναι τόσο εκτεταμένη που έχει πράγμα για όλα τα γούστα.... 1
Dreyar Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2014 Kαλησπέρα, Όποιος γνωρίζει ας μου στείλει σε Π.Μ αν έχει βρει τις σεζόν 1 έως 3 σε ανάλυση 720p με συμβατούς greek subs. Tiς έχω σε HDTV και δεν βλέπονται πλέον . Ελπίζω να μην ξεπέρασα την γκρίζα ζώνη
gavros10 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Δημοσ. 4 Απριλίου 2015 Αυριο προβαλλεται στην αμερικη το πρωτο απο τα τελευταια 7 επεισοδια. Θα ασχοληθει κανενας αλλος ή να μην κανω τον κοπο να τσεκαρω το θεμα;
delmparmpounel Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Δημοσ. 5 Απριλίου 2015 Αυριο προβαλλεται στην αμερικη το πρωτο απο τα τελευταια 7 επεισοδια. Θα ασχοληθει κανενας αλλος ή να μην κανω τον κοπο να τσεκαρω το θεμα; Aσφαλώς και θα ασχοληθούμε, πρόκειται για μια απο τις αγαπημένες ποιοτικές σειρές. Κρίμα που φτάνει στο τέλος της. 1
gavros10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Με βλεπω την επομενη εβδομαδα το ουισκι να μην μου φτανει και να τρεχω σε κανα μπαρ δευτερα πρωι... 1
speedy23 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ελπιζω η κορη της Μπετυ να παρει καμια ευκαιρια να την δουμε και σε αλλη σειρα/ταινια. Πολυ καλη ηθοποιος. Ακομα και τωρα, την στιγμη που μαθαινει τα χειροτερα πιθανα νεα στη ζωη της, πρεπει να φερθει περισσοτερος ενηλικας απο τους ενηλικες. Καημενη Μπετυ. Αντιπαθητικοτατη σαν χαρακτηρας ολα αυτα τα χρονια και στην κοσμαρα της αλλα βεβαια you feel for her τωρα. Μ'αρεσε η συμβουλη του Ντον στο νεαρο conman, δηλαδη σε ενα νεαρο Ντον. Ενα επεισοδιο ακομα. Damn αλλα κατονοητο. Καποτε επρεπε να τελειωσει κι'αυτη. 1
gavros10 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Δημοσ. 12 Μαΐου 2015 Ελπιζω η κορη της Μπετυ να παρει καμια ευκαιρια να την δουμε και σε αλλη σειρα/ταινια. Πολυ καλη ηθοποιος. Ακομα και τωρα, την στιγμη που μαθαινει τα χειροτερα πιθανα νεα στη ζωη της, πρεπει να φερθει περισσοτερος ενηλικας απο τους ενηλικες. Καημενη Μπετυ. Αντιπαθητικοτατη σαν χαρακτηρας ολα αυτα τα χρονια και στην κοσμαρα της αλλα βεβαια you feel for her τωρα. Μ'αρεσε η συμβουλη του Ντον στο νεαρο conman, δηλαδη σε ενα νεαρο Ντον. Ενα επεισοδιο ακομα. Damn αλλα κατονοητο. Καποτε επρεπε να τελειωσει κι'αυτη. Ειναι καλη ηθοποιος, δεν την φοβαμαι Η σκηνη στην κουζινα ειναι ωραια. Που μπαινει η σαλυ, η μπετυ την προσπερναει και η σαλυ περνει την θεση της στην κουζινα κρατωντας τον μικρο... Εκει συνειδητοποίησα οτι θα την σκοτωσει την μπετυ ο mathew weiner. Μαρεσει που καποιος πεθαινει τωρα στο τελος
gavros10 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Δημοσ. 19 Μαΐου 2015 Εχε γεια mad men. Εισαι η μονη τηλεοπτικη σειρα που με εχει επηρεασει τοσο. Θα συνεχισω να σε τιμω στο περασμα των χρονων
georgeadams Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Το αμυδρό χαμόγελο του Ντον στο τέλος, σε συνδυασμό με την επόμενη (τελευταία) σκηνή, όλα τα λεφτά. Bye bye Mad Men! Θα μας λείψεις.
georgeadams Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Jon Hamm Talks About the ‘Mad Men’ Series Finale (προσοχή, SPOILERS) 2
gavros10 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Δημοσ. 20 Μαΐου 2015 Σηκωνει κουβεντα το φιναλε. Εχω τους προβληματισμους μου, τις αντιρρησεις μου αλλα δεν νομιζω οτι ταιριαζει στην σειρα να το κανουμε θεμα τυπου game of thrones. Εχω γραψει καποιον προβληματισμο καπου στο ιντερνετ αλλα δεν θελω να το χαλασω περαιτερω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα