Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι μου αφησε την γευση του καλυτερου επεισοδιου της σεζον και απο τα καλυτερα της σειρας σχετικα με τον ντον; Ηταν επεισοδιαρα

Νομιζω οτι δεν χρειαζεται αλλα θα το αναφερω. Του αρεσε τοσο πολυ η γυναικα το Dr επειδη εμοιαζε με την 1η γυναικα που πηγε, ή οποια ηταν πουτανα. Για αυτο τις αλλαζει τις γυναικες σαν τα πουκαμισα. Του μετεφερε την αντρικη εκδοση της

Η μαυρη κλεφτρα εμοιαζε με την θηλυκη εκδοση του avatar μου

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παει και η 6η σεζον. Αφου το ειδα εχθες το βραδυ, ημουν 3 ωρες ξαπλωμενος, δεν μπορουσα να κοιμηθω και ανελυσα ολο το επεισοδιο, και την 7η σεζον 

Οπως ειχα προβλεψει ανακοινωθηκε οτι η 7η σεζον θα ειναι και η τελευταια. Στεναχωρηθηκα γιατι θα δουμε αλλες 13 φορες τον Don Drayper και δεν θα ειναι και στα καλυτερα του απο οτι ειδατε. Μου φαινονται λιγες 7 σεζον για αυτη την τεραστια σειρα.

Μολις ειδα το 13ο εχθες δεν αντεδρασα ασχημα οπως για παραδειγμα στο τελος μια σεζον του dexter ή του game of thrones. Μας εχει καλο μαθει αυτη η σειρα και την σεβομαστε. Οποιος αντεδρασε ακραια στο τελος αυτης της σεζον απλα δεν τον αγγιξε η σειρα. Με αυτα που αρχιζουμε και βλεπουμε αμφιβαλλω αν ο ντον ειναι προτυπο 

Το οτι θα την παρατησει την πεγκυ ο τεντ το περιμενα οταν τους ειδα αγκαλιασμενους στο κρεβατι. Δεν ηταν χαρακτηρας που θα παραταγε την οικογενεια του. Αφου εφτασε στην κορυφη "Πεγκυ" τελειωσε. Με ενοχλησε που του την εφεραν πισωπλατα απο την εταιρεια. Εβγαλε τα εσωψυχα του στο συμβουλιο (ενω δεν θα επρεπε), και αμεσως οι αλλοι τον εδιωξαν. Ποιον; Τον ντον, που αν δεν υπηρχε αυτος δεν θα υπηρχαν αυτοι εκει. Τον αδειασαν κανονικοτατα, και ειδικα οταν ειδαμε τον "αντικαταστατη" του εφριξα. Τον διωχνουν σε μια πολυ καλη στιγμη για την εταιρεια και δεν του λενε και ευχαριστω. Δεν ξερω απο που θα ξεκινησει η 7η σεζον. Σκεφτηκα εχθες τα πιθανα σεναρια αλλα δεν ξερω τι ειναι πρεπον για την εικονα του ντον. Αλλα λογικα θα ειναι στεναχωρη

Δημοσ.

Ε καποτε θα εφτανε αυτη τη στιγμη. Λιγο πολυ εκανε οτι ηθελε, χαλαγε δουλειες οποτε γουσταρε, εκανε "ρεζιλι" του συναδελφους του μπροστα σε πελατες κτλ. Αν το σκεφτεις, ολη αυτη τη σεζον ηταν σε ενα αυτοκαταστροφικο ταξιδι. Το sabbatical-απολυση ειναι το κερασακι στην τουρτα. Μ'αρεσει η στροφη που πηρε στο τελος. Δεν ξερω αν ολα αυτα συνηγορουν προς το demise του αλλα αναμενεται με πολυ ενδιαφερον η τελευταια σεζον.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φάνηκε ότι η 6η σεζόν ήταν η καλύτερη της σειράς μέχρι τώρα; Καταπληκτικό γράψιμο, κάπου είχα διαβάσει ότι συμφώνησαν πέρυσι για δύο σεζόν και τέλος με αποτέλεσμα να αρχίσουν από φέτος να τα μαζεύουν τα πράγματα. Είναι ήδη στο Series Hall of Fame για μένα.

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο εμένα μου φάνηκε ότι η 6η σεζόν ήταν η καλύτερη της σειράς μέχρι τώρα; Καταπληκτικό γράψιμο, κάπου είχα διαβάσει ότι συμφώνησαν πέρυσι για δύο σεζόν και τέλος με αποτέλεσμα να αρχίσουν από φέτος να τα μαζεύουν τα πράγματα. Είναι ήδη στο Series Hall of Fame για μένα.

Σιγουρα καλυτερη απο την προηγουμενη, αλλα γενικως η ποιοτητα δεν εχει πεσει ετσι και αλλιως.

Νομιζω καλα κανουν και την τελειωνουν στην 7η, που συμπτωματικα θα ειναι και το τελος τις δεκαετιας του 60

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ψοφος στο amc. Ωρες ωρες ειναι λες και το κανει επιτηδες για να σε διωξει απο θεατη

Χωριζουν την 7η σεζον σε 2 μερη. 7 επεισοδια θα προβληθουν την ανοιξη του 2014 και αλλα 7 την ανοιξη του 2015. ΕΛΕΟΣ

Δεν το επαθα απο το breaking bad που το ξεκινησα φετος και θα το παθω απο το mad men....

Θα ξεκινησω το suits τοτε

Πρόσθεσαν και άλλο σεναριογράφο. Ειναι καλος απο οτι βλεπω αλλα θα μπει στο κλιμα της σειρας τωρα στο τελος και χρειαζοταν και αλλος σεναριογραφος; Είμαι από κινητό και δεν ειναι εύκολο, παραθέτω λινκ http://m.imdb.com/news/ni56190732/
Sent from my LG-E900
Δημοσ.

Πω ρε τι βλάκες είναι αυτοί!!! Δεν παλεύεται αυτό το πράγμα... Ξενέρωσα τη ζωή μου! Θα περιμένουμε 1 χρόνο για 7 επεισόδια και μετά άλλον 1 για άλλα 7!

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

Μόλις μπήκα στην 4η σεζόν (πριν 2 εβδομάδες άρχισα να το βλέπω). Πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΗ σειρά! Και δεδομένου ότι έχω πολύ συγγενικά πρόσωπα διαφημιστές, με έκανε να δω το επάγγελμά τους από άλλη όψη! Επική σειρά!

Δημοσ.

Ο ορισμος του εισαγωγικου επεισοδιου. Με αλλα 6 επεισοδιο δεν ξερω κατα ποσο ηταν σωστο το συγκεκριμενο. Δεν ειδαμε τον ντον να πινει ουτε σε μια σκηνη αλλα δεν φαινεται να αλλαξαν και πολλα

Δημοσ.

gavros10 το είδες με ελληνικό υπότιτλο ? Έψαξα λίγο και δεν βρίσκω τίποτα

Φυσικα και οχι. Οι δικοι μας μεταφραστες δεν ειναι τοσο εκλεπτυσμενοι

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αξιζει ενα ποστ μιας και τελειωσε η 7Α προχθες. 

Καταρχην να πω οτι το σπασιμο της τελευταιας σεζον σε 2 μικρες οπως εκαναν στο breaking bad ειναι βλακεια ειδικα για αυτη την σειρα. Δεν ειναι τυπου breaking bad που μεχρι τον επομενο χρονο θα εχει ανεβει το hype μπλα μπλα. Ειναι σειρα που διδασκει αλλα πραγματα. Οποιος δεν την εβλεπε μεχρι τωρα δεν θα την δει στους επομενους 10 μηνες. 

Δεν ηταν ακριβως αθλια 7 επεισοδια αλλα δεν ηταν στο επιπεδο που κυμαινοντουσαν οι προηγουμενες σεζον. Ο Don ηταν κομπαρσος, και συγκριτικα ο godzilla εμφανιζεται πιο πολυ στην ταινια του παρα ο Don σε 7 επεισοδια. Τον χρησιμοποιουν ως το κινητηριο γραναζι για ολα τα υπολοιπα. 

Υπηρχαν καποιες σκηνες σκηνοθετικα αρτιες που μπαινουν στις καλυτερες της σειρας αλλα...

Απογοητευτηκα πληρως απο την εκβαση της σεζον, περιμενα να ειναι πιο δυνατη απο την στιγμη που εσπασε σε δυο υπο-σεζον και αφου προστεθηκε και αλλος σεναριογραφος. Ειχα την αναγκη να τελειωσει φετος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...