Προς το περιεχόμενο

οχι αλλο e-shop

gomputer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξαναγοραζω ποτε ξανα απο το e-shop.Το service τους και τα προιοντα τους ειναι απαραδεκτα.

Αγορασα απο αυτους ενα innovator netbook το οποιο ειχε καποιο προβλημα με την καμερα (ανοιγοκλεινε συνεχως και πετουσε ενα μηνυμα για αγνωστη συσκευη - πραγμα που σημαινει προβλημα στο hardware). Το πηγα 3 φορες στο service, την προτη εκαναν επαναφορα συστηματος (!!!!), την δευτερη format (!) και την τριτη ... ακομα το περιμενω. Στο site τους αναφερουν κατι για αμεση αντικατασταση - αν φταιει το hardware. Ζητησα μεση αντικατασταση αλλα εδω και 10 μερες περιμενω...

Δημοσ.

Και για το e-shop , αλλά και για το Πλαίσιο έχω ακούσει πολλά παράπονα. Και είναι τα δύο on line shopς με το μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά. Προσωπικά έχω αγοράσει και από τα δύο αρκετες φορές και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Από ότι έχω καταλάβει , είναι να μην σου κάτσει η στραβή. Τότε αρχίζει το τρέξιμο. Λυπηρό που δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι ο καταναλωτής πλέον έχει απαιτήσεις και ότι πρέπει να δώσουν περισσότερη προσοχή στο after sale κομμάτι. Από άλλα e-shop δεν έχω μεγάλη εμπειρία. Άψογη εξυπηρέτηση είχα από το http://www.overclockers.co.uk όσες φορές είχα αγοράσει, με το δεδομένο βέβαια ότι τα προιόντα δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

Τα χουμε πει για το service του eshop 234534534 φορές. Όπως επίσης και για την «άμεση» αντικατάσταση. Καλύτερο research την επόμενη φορά και καλά ξεμπερδέματα.

Δημοσ.

Αυτη μαλλον ειναι η καλυτερη συμβουλη για ολους...αποφυγετε τα custom builds (Innovator,Turbo-X.)

Κι εμενα μου ειχαν πει αλλα δεν ακουσα...

Δημοσ.

ενημέρωσε-απειλεισε τους οτι θα προβεις σε καταγγελία καθώς λενε ΨΕΜΑΤΑ για την άμεση αντικατάσταση και να εισαι σίγουρος οτι κάτι θα γίνει... και όπως προειπώθηκε ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ "CUSTOM BUILD"

Δημοσ.

Αντιγραφω απο το e-shop

"2 χρόνια εγγύηση άμεσης αντικατάστασης με καινούριο laptop

Από 01/07/2009 το e-shop.gr προσφέρει διετή εγγύηση άμεσης αντικατάστασης του laptop σου με ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΓΟΡΑΣ. Με τον τρόπο αυτό μηδενίζεις τον χρόνο αναμονής για την επισκευή του φορητού σου υπολογιστή από «εξουσιοδοτημένα κέντρα Service» ενώ δεν σου προσφέρουμε απλά τον υπολογιστή σου επισκευασμένο αλλά σου δίνουμε ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Ισχύουν οι ακόλουθες προϋποθέσεις αντικατάστασης:

Η εγγύηση ισχύει για φορητούς υπολογιστές (laptops) ACER, HP, INNOVATOR, TOSHIBA, SONY από 01.07.09, για φορητούς υπολογιστές FUJITSU από 15.10.09, για φορητούς υπολογιστές LENOVO από 14.09.09, για φορητούς υπολογιστές ASUS από 15.11.09 και για 2 ολόκληρα χρόνια από την ημερομηνία αγοράς τους.

Η βλάβη πρέπει να αφορά το υλικό (hardware) και όχι το λογισμικό (software) του υπολογιστή.

Με την παράδοση του laptop, πρέπει να παραδωθούν και όλα τα παρελκόμενά του (φορτιστές, μπαταρίες κτλ)"

Εσεις ασφαλώς καταλάβατε οτι θα σας δωσουν καινουριο, έτσι δεν ειναι? Λαθος, θα σας δωσουν καποιο επισκευασμενο απο το service!!!

Δημοσ.

τωρα πλεον και το πλαισιο ειναι για τα μπαζα.συμβουλη =μην αγοραζετε τιποτα απο τα ελληνικα κολομαγαζα.αν μπορειται με paypal απο ευρωπη

Δημοσ.
τωρα πλεον και το πλαισιο ειναι για τα μπαζα.συμβουλη =μην αγοραζετε τιποτα απο τα ελληνικα κολομαγαζα.αν μπορειται με paypal απο ευρωπη

Eτσι οπως τα χουμε κανει,ολο και περισσοτερο απο την ευρωπη εξαρτωμαστε...απο το πιο μικρο πραγμα ως το πιο μεγαλο και σοβαρο..(βλ.προσφατα γεγονοτα με την οικονομια)

σκ@τα να φ@με,γτπ σαν Ελληνες σε ολα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...