Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν μ'αρέσει η Eurovision...

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και διαφορετικός να ήταν ο νικητής, πάλι θα γκρινιάζατε. Δεν κατάλαβα; Ανάμεσα σε τόσα τραγικά τραγούδια φέτος, νίκησε ενα μέτριο. Όμορφο κορίτσι, πιασάρικος στίχος και ενα τραγούδι οτι έπρεπε για το φετινό χαμηλότατο επίπεδο του διαγωνισμού.

Δηλαδή αν νικούσε το δίμετρο τραβέλι της Αρμενιάς η του Αζερμπαιτζάν θα είχατε δικαιωθεί; Η περιμένατε να νικήσει ο δικός μας ο μπλούκος;

Προσωπικά ήθελα να τους πάρει τα σώβρακα η Γαλλία. Όχι οτι ήταν κάτι καλύτερο σαν τραγούδι, just for the fun of it.

Δημοσ.

Χεστήκαμε για το ποιός θα <<έβγαινε>>.

Απλά ευχόμασταν να πάει πάτο ο καραγκιοζοΑλκαίος, όχι μόνο γιατί είναι ένας άθλιος τραγουδιστής με βαρετά και βλακώδη τραγούδια που χάρη στο εγχώριο star system τον τρώμε στη μάπα τόσα χρόνια, αλλά μπας και του χρόνου μας τα ζαλίσουνε λιγότερο τα κανάλια.

Δημοσ.

Βασικά δεν είδα κάποιον από εμάς να λέει για το γεγονός ότι έγινε ακόμα μια χρονιά η ξεφτίλα με την ψηφοφορία! Αναφέρομαι στο γεγονός των συμμαχιών των χωρών και τα 12άρια που δίνουν η μία στην άλλη επειδή έχουν καλές γειτονικές σχέσεις.

Και δεν εξαιρώ την Ελλάδα με Κύπρο που κάθε φορά ξέρεις που πάνε τα 12άρια τους! Αυτό τι είναι δλδ; Νομίζω ότι ψηφίζουμε για το τραγούδι που μας αρέσει ανεξάρτητα της χώρας που το εκπροσωπεί. Εμένα πάντως δε θα με χάλαγε να ψήφιζα Τουρκία ή Σκόπια (ναι μεν έχουμε πολλές διαφορές και δε θέλω να τους περάσει...) εάν το τραγούδι ήταν αξιόλογο. Δηλαδή τόσο πολύ μας αρέσει κάθε χρόνο το τραγούδι της Κύπρου;;;

Τέλος... δε μπορεί να βγαίνουν στα κανάλια οι διάφοροι "δημοσιογράφοι" που ασχολούνται με τη Eurovision (ξέρετε ποιοί είναι...) και να λένει ότι δε μας υποστήριξε η Γαλλία και εμείς της δώσαμε μεγάλο βαθμό κτλ. από τη στιγμή που δε συμφέρουν αυτές οι σχέσεις στην ψηφοφορία!

Και για να μην παρεξηγηθώ, δε μου αρέσει η Eurovision χρόνια τώρα απλά επειδή θέλω να έχω άποψη παρακολουθώ τον τελικό. Όποιος λέει την άποψή του για κάτι που δε το έχει δει πως μπορεί να το κατηγορεί (;).

Δημοσ.
Βασικά δεν είδα κάποιον από εμάς να λέει για το γεγονός ότι έγινε ακόμα μια χρονιά η ξεφτίλα με την ψηφοφορία! Αναφέρομαι στο γεγονός των συμμαχιών των χωρών και τα 12άρια που δίνουν η μία στην άλλη επειδή έχουν καλές γειτονικές σχέσεις.

Και δεν εξαιρώ την Ελλάδα με Κύπρο που κάθε φορά ξέρεις που πάνε τα 12άρια τους! Αυτό τι είναι δλδ; Νομίζω ότι ψηφίζουμε για το τραγούδι που μας αρέσει ανεξάρτητα της χώρας που το εκπροσωπεί. Εμένα πάντως δε θα με χάλαγε να ψήφιζα Τουρκία ή Σκόπια (ναι μεν έχουμε πολλές διαφορές και δε θέλω να τους περάσει...) εάν το τραγούδι ήταν αξιόλογο. Δηλαδή τόσο πολύ μας αρέσει κάθε χρόνο το τραγούδι της Κύπρου;;;

Τέλος... δε μπορεί να βγαίνουν στα κανάλια οι διάφοροι "δημοσιογράφοι" που ασχολούνται με τη Eurovision (ξέρετε ποιοί είναι...) και να λένει ότι δε μας υποστήριξε η Γαλλία και εμείς της δώσαμε μεγάλο βαθμό κτλ. από τη στιγμή που δε συμφέρουν αυτές οι σχέσεις στην ψηφοφορία!

Και για να μην παρεξηγηθώ, δε μου αρέσει η Eurovision χρόνια τώρα απλά επειδή θέλω να έχω άποψη παρακολουθώ τον τελικό. Όποιος λέει την άποψή του για κάτι που δε το έχει δει πως μπορεί να το κατηγορεί (;).

Oσο υπαρχει το 50% της επιτροπης τοτε ναι τα 12αρια μας θα πηγαινουν στην κυπρο και της κυπρου σε εμας,ολο το ανατολικο μπλοκ θα αλληλοβοηθιεται κλπ.

Αλλα μου κανει εντυπωση πως ξαφνικα αρχησαν να πεφτουν τα 12αρια στην γερμανια...Απολο το ανατολικο μπλοκ...Και δεν ηταν και κανα τραγουδι της προκοπης...

Σαν να εχουν προαποφασισει την νικητρια του διαγωνισμου...

Δημοσ.

εγω λεω οτι η γερμανιδα πρεπει να αποκτησει λιγο γουστο στην ενδυση γιατι ειχε ενα μειονεκτημα με το κολλητο φορεμα..

επισης say no to drugs

ξεκολατε με την ευροβιζιον μονο για την πλακα αξιζει.ειναι οτι χειροτερο απο στημενα παιχνιδια και χωρις να νοιαζει κανεναν

Δημοσ.
Δηλαδή τόσο πολύ μας αρέσει κάθε χρόνο το τραγούδι της Κύπρου;;;

Δεν το ψηφίζουμε εμείς.Οι Κύπριοι το ψηφίζουν.:-D

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

κοίτα συμφωνώ με τα τελευταία σου λόγια. Αυτό που κάθονται και θεοποιούν τις συμμετοχές στην ESC(ειδικά στην Ελλάδα λόγω των μεσημεριανών). Δηλαδή πώς γίνεται και με το πιο άθλιο τραγούδι να είμαστε φαβορί και μόλις έρχετε η μέρα του τελικού να πατώνουμε; Ή η άλλη η ρεπόρτερ από το STAR που την πνίγει το δίκιο επειδή την σνομπάρουν και δεν θέλουν να της δώσουν συνέντευξη(επειδή προφανώς είναι σοβαροί οι άνθρωποι). Για τα υπόλοιπα πάντως που είπες για τους ανθρώπους και την μουσική είναι τελείως υποκειμενική άποψη. Δεν μεγαλώνουν όλοι κάτω από τις ίδιες συνθήκες, με τους ίδιους ανθρώπους και με την ίδια κουλτούρα. Για φαντάσου όμως να ακούγαμε όλοι την ίδια μουσική. Χάλια μαύρα. Εγώ που είμαι ροκ τύπος θέλω να ακούσω ένα καψουροτράγουδο όταν έχω σεκλέτια :D . Εάν δεν υπήρχαν άλλοι τύποι μουσικής δεν θα μπορούσαμε να εκφραστούμε. Όσο για το θέμα της λογικής υπάρχουν πάρα πολλοί παράλογοι άνθρωποι συμφωνώ αλλά τί να κάνουμε; Να φέρουμε πίσω τον Παπαδόπουλο; Να πάρουμε ένα καλάζνικοφ και να θερίσουμε τα ζώα που περπατάν στους δρόμους; Αλλά και πάλι για φαντάσου να είχαμε όλοι τις ίδιες απόψεις. Βαρεμάρα μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι σου. Άμα δεν πατήσεις το μπινελίκι σου, αμά δεν σου έρθει το αίμα στο κεφάλι, άμα δεν θες να τον δαγκώσεις τον άλλον από τα νεύρα σου δεν έχει γούστο η συζήτηση :D . Για φαντάσου να έχεις μία σχέση και να μην σου κάνει ούτε μία έκπληξη. Να ξέρεις ακριβώς τί θα πει πριν το πει. Καλύτερα να πηδηχτούμε από το παράθυρο όπως θα έλεγε ο φίλος Λεβέντης.

Τέλος πάντων βγήκα λίγο εκτός θέματος αλλά διάλογο κάνουμε και προσπαθούμε να βγούμε καλύτεροι και να διορθώσουμε λανθασμένες απόψεις/εντυπώσεις :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...