Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ρε παιδιά δείτε τη σαν μία μουσική γιορτή όπου πάει ο καθένας και παίζει το τραγούδι με...και καλά στοιχεία της χώρας του. Ειναι η βρωμα που ζεχνει πισω απο την συμμετοχη μας καθε φορα,που μ εμποδιζει να το δω ετσι.Ισως να το δω ετσι οταν και αν δεν δωσουμε το φοβερο παρον μας καποια στιγμη. Επείδη εσύ πέρασες τα 15, νομίζεις πως κανείς άλλος 15χρονος δεν πρέπει να ασχοληθεί με τη eurovision; Επειδη εκανα την χαζομαρα εγω και ο καθε εγω στα 15 μου,σημαινει πως ειναι οκ να εχει συνεχεια επ απειρον στον καθε 15χρονο?
nikos21aek Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δεν βλέπω να κράζετε τώρα κόμπλες. Να δίναμε κανα 10άρι εκατομμύρια για το φόρεμα της βίσση και τη φούστα του Σαμπρέλ δηλαδή;
Krokodilos Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Eva rivas Χαραμιζεται στην eurovision. Ας κανει ενα dvd ας μπει στην πορν βιομηχανια, κατι τελοσπαντων. Χαραμιζεται πραγματικα....
nikos21aek Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Σίγουρα δεν έχει κάνει τίποτα;To έχουμε ψάξει;Αν όντως δεν έχει κάνει πραγματικά χαραμίζεται.
nickarmy Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 έχω δηλώσει και εγώ τα αισθήματα μου γιατι eurovision ... αλλά έτσι απλός για να ξέρω η ελλάδα τί θέση βγήκε (δεν έχω ακούσει ούτε ένα τραγούδι... διάβαζα manga)
kage Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 εγω πρωτα θα ηθελα να μαθω γιατι γερμανια-αγγλια η χρεωση εχει μολις 0.15-0.20ε κ εδω 1,25? αν τα αποτελεσματα ειναι διαφανη..televoting πως γινετε τα σκοπια που εχουν και φοιτητες και επιχειρηματιες κτλ να μην εδωσαν ουτε 1 ποντο... πως βγαινουν οι ποντοι και τι ρολο παιζει η κριτικη επιτροπη? αν ειναι δυνατον να εχουν παει απο καθε εκπομπη οχι καναλι δημοσιογραφοι για την eurovision!!οικονομικη κριση? http://mediasoup.gr/node/13419
nikos21aek Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Έχεις την εντύπωση δηλαδή ότι οι φοιτητές κάθονται με το κινητό στο χέρι και ψηφίζουν;
kage Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 λες οτι οι αγγλοι και οχι οτι οι ελληνες φοιτητες στην Αγγλια μας ψηφιζουν καθε χρονο? αυτο που λεω ειναι ή οτι ολο το σκηνικο ειναι εντελως στημενο στο θεμα βαθμολογιες ή οτι μερικες χωρες στελνουν "δικες τους" βαθμολογιες... αν εχω καταλαβει καλα την διαδικασια γιατι δεν παρακολουθω eurovision οι ψηφοι φαινοντε μονο απο τις εταιριες που αναλαμβανουν τα τηλεφωνα+sms
nikos21aek Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Λέω πως δεν ψηφίζουν τόσοι πολλοί φοιτητές.Οι Έλληνες που σπουδάζουν Αγγλία όντως μπορεί να αποτελούν εξαίρεση.Και επίσης λέω πως στημένα ξεστημένα τα αποτελέσματα ούτε καν με απασχολεί.Ένα πανηγυρικά είναι για χαβαλέ παρέας και τίποτα παραπάνω.Και imo στο τέλος το τραγούδι που άρεσε στον περισσότερο κόσμο βγαίνει.Όσο στήσιμο και να πέσει δηλαδή αποκλείεται οι στημένοι ψήφοι να είναι περισσότεροι από τους απλούς καθημερινούς gay που ψηφίζουν.
Fronimitis Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Με το ιδιο σκεπτικο που λετε να κοψουν την Eurovision γιατι ειναι πεταμενα λεφτα κτλ. υπαρχουν ατομα που θα σας πουν οτι πεταμενα λεφτα ειναι και το Euro στο ποδοσφαιρο.Αλλοι διασκεδαζουν με την μπαλα,αλλοι με το μπασκετ,αλλοι με την μουσικη...Και μην πειτε οτι τα τραγουδια ειναι αθλια(ναι κι εγω πιστευω πως ειναι αθλια) γιατι κι η μπαλα για καποιους ειναι βαρετη και ανουσια.Δεν βλεπω Eurovision ποτε μου αλλα σεβομαι που σε καποιους αρεσει και την βλεπουν.Ειναι μια γιορτη οπως και να το κανουμε.Δεν θα ηθελα να σταματησει να υπαρχει αυτος ο διαγωνισμος κι ας μην τον βλεπω οπως και δεν θα ηθελα να σταματησει το Euro στο ποδοσφαιρο και Eurobasket.Στα τοσα προβληματα που εχει ο Ελληνας και γενικοτερα ο Ευρωπαιος ειναι καλο να υπαρχουν διοργανωσεις να ξεφευγουμε και λιγο,να ξεχνιομαστε...Πρεπει να διασκεδαζουμε και λιγο,το εχουμε αναγκη...Αντε να αρχισει το μουντιαλ τωρα!!!!
benign Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ενταξει ειναι μια διασκεδαση.Δεν ειναι και ασχημα τα πιο πολλα τραγουδια.Δεν ειναι εξαιρετικης ποιοτητας απλα γιατι τα πιο πολλα δεν ειναι γραμμενα απο φτασμενους συνθετες για επαγγελματιες τραγουδιστες αλλα εστω κι ετσι ειναι μια ελαφρια πολιτιστικη ανταλλαγη.(Πολυ γλυκο γκομενακι η Γερμανιδουλα ετσι?)
umaga Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Δημοσ. 30 Μαΐου 2010 Ενταξει ειναι μια διασκεδαση.Δεν ειναι και ασχημα τα πιο πολλα τραγουδια.Δεν ειναι εξαιρετικης ποιοτητας απλα γιατι τα πιο πολλα δεν ειναι γραμμενα απο φτασμενους συνθετες για επαγγελματιες τραγουδιστες αλλα εστω κι ετσι ειναι μια ελαφρια πολιτιστικη ανταλλαγη.(Πολυ γλυκο γκομενακι η Γερμανιδουλα ετσι?) ακουω απο της τηλεορασεις οτι θα γινουμε σκλαβοι των γερμανων αν ειναι να ειμαι σκλαβος σε τετοιες γερμανιδες δηλωνω εθελοντης αλλα δεν μπορω να καταλαβω τη δουλεια εχουν στη eurovision το αζερπαιτζαν η γεωργια κτλπ..... ---------- Προσθήκη στις 12:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:21 ----------
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.