Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν μ'αρέσει η Eurovision...

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απο τη στιγμή που τόσοι πολλοί κατακλύζουν μπουζούκια καθημερινά και τρέφουν το κοσμοράδιο ακούγοντας αποκλειστικά ελληνικά και τέλος πάντων καγκαρομπιτοειδείς ελληνικές mainstreamιές (καλά είναι για καμια φορά αμα βγείς - αλλα το να τα ακούς σπίτι είναι αρρώστια), δεν νομίζω να περιμένεις να μην αγκαλιάζουν και ένα σχετικό διαγωνισμό.

1)Δε μοιάζει να βγήκε. Βγήκε

2)Φέτος τη γλυτάραμε. Πρέπει να το έχω ακούσει μισή φορά. Δεν τίθεται καν θέμα. Έχουν καλύτερα πράγματα να ασχοληθούν τα κοράκια στην τιβι.

3)Δεν είναι πολλοί ευτυχώς αυτοί. Και εντάξει είναι και default στοκοί. Απλά έχω παρατηρήσει το εξής. Οτι όσοι βλέπουν eurovision, ΒΛΕΠΟΥΝ eurovision. Μου έχει τύχει τέτοιος γνωστός που κατέβηκε και στην αθήνα με σημαιάκια και τέτοια στον τελικό. Εκτός απο εξωφρενικά gay, ολη αυτή η φάση είναι κάπως, αλλα εντάξει και άλλοι βλέπουν "μπάλα". Ο καθένας με τα γούστα του.

4)Δε σε αναγκάζει κανείς. Εγώ ας πούμε φέτος ουτε κατάλαβα οτι υπάρχει. Τηλεόραση για να μου πρηχτούν τα @@ απο τα μεσημεριανά δεν βλέπω, οπότε χέστηκα και 24/7 να σχολιάζουν στην τιβί.

Κανένας απο τους φίλους μου δεν παρακολουθεί αυτη τη βλακεία οπότε γλυτώνω και στους καφέδες.

Δεν ακούω σταθμούς που υπάρχει περίπτωση να το παίξουν στο ραδιόφωνο...

Ε απο τη στιγμή που δεν γαμιόσαντο στα έξοδα δε με πολυνοιάζει.

Και ναί μπορεί να κάνω κάνα πίτσα/μπύρα εκείνη την ημέρα για να δω την κατρακύλα αν δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω.

Ακουστικά κατα μεγάλο ποσοστό είναι μια αηδία και μισή. Αλλα αν καλοδείς, τα περισσότερα πράγματα που ακούς καθημερινά είναι μια αηδία και μισή. Είναι ένας ΚΑΘΑΡΑ κίτς θεσμός και ως αυτό πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Και ναι το ομολογώ μου άρεσε το my number one :P

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και ναι το ομολογώ μου άρεσε το my number one :P

και σε ποιον δεν άρεσαν τα μπουτάκια της Ελένης ρε... ;;;

Δημοσ.

Το καλο στην ολη κατασταση για εμενα ειναι οτι επειδη χωρισα με την δικια μου ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ @@ φετος με αυτο το πραγμα οπως γινοταν τα προηγουμενα 2 χρονια και αυτη η "Ευρωβισιόν" θα περασει στα τυφλα για 'μενα.

P.S. Και εμενα μου αρεσε η Ελενα...i confess.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τον ειδατε τον ημιτελοκο χτες? ποια θεση πηρε η Ελλας?

Πρεπει να πηγε καλα, γιατι η αποδοση απο 50 κατεβηκε στο 30.

Εν τω μεταξυ Νο1 φαβορι θεωρειται το Αζερμπαιτζαν, αν και απ οτι ειδα στο utube προκειται για σουπα...

Απο που κι ως που θετουν καποιον φαβορι μηνες πριν τη διοργανωση? Πως ξερουν πως θα ψηφισει ο κοσμος?

Σικε?

Δημοσ.
Ρωταω γιατι καποιος κολλητος στοιχηματισε.

Ακουσα οτι βγηκε πρωτη αλλα θελω επιβεβαιωση.

τα αποτελεσματα των ημιτελικων ανακοινωνονται μετα το τελος ολου του διαγωνισμου. Δεν μπορει να ξερει αν κερδισε αυτη τη στιγμη. Αρα ο,τι ακους ειναι ενα ματσο μπουρδες

Δημοσ.
τα αποτελεσματα των ημιτελικων ανακοινωνονται μετα το τελος ολου του διαγωνισμου. Δεν μπορει να ξερει αν κερδισε αυτη τη στιγμη. Αρα ο,τι ακους ειναι ενα ματσο μπουρδες

Δηλαδη αν καποιος εχει προσβαση στα μυστικα αποτελεσματα στοιχηματιζει στον νικητη που γνωριζει και κονομαει δισεκατομμυρια??...:shock:

Δημοσ.

Παίδες έκατσα κ άκουσα όλα τα τραγούδια της γιουροβύζιον λόγο εκπομπής, ένα έχω να πω.

Τα κέντρα έρευνας ύπνου στα απανταχού ερευνητικά κέντρα θα κλείσουν, σίγουρα πράγματα, τόση νύστα και βαρεμάρα πρώτη φορά.!

Δημοσ.

Σωστα, το καλυτερο που ακουστηκε ηταν το ελληνικο. Αυτο που διαφημιζεται ως σχεδον σιγουρος νικητης ειναι το Αζερμπαιτζαν(βλ. Μαντελης:-)) που ειναι μια σουπα και μιση...

Μου αρεσε που εγραψες "γιουροβύζιον" :-D

Δημοσ.
Σωστα, το καλυτερο που ακουστηκε ηταν το ελληνικο. Αυτο που διαφημιζεται ως σχεδον σιγουρος νικητης ειναι το Αζερμπαιτζαν(βλ. Μαντελης:-)) που ειναι μια σουπα και μιση...

Μου αρεσε που εγραψες "γιουροβύζιον" :-D

Μπα της Ρουμανίας ακούστηκε πιο σοβαρό από όλα τα άλλα, μπέσα, κ ας είναι 25ο στα "στοιχήματα"

Δημοσ.

Done...

Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι πολύ μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...