Προς το περιεχόμενο

Γιατί δεν μ'αρέσει η Eurovision...

Sellers

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οταν παρακαλας να χασει η χωρα σου μιζερια δεν ειναι, τι ειναι?

Αν τωρα το βλεπεις απο την αποψη της οικονομικης καταστροφης τοτε εχεις ενα λογο, ωστοσο ολα εχουν το τιμημα τους.

Δεν εχω καποια ιδιαιτερη καψα, σαν φυσιολογικος φιλαθλος και πατριωτης μιλαω.

Δεν βαζω στο ιδιο σκαλοπατι το Euro με τη γιουροβιζιον, εσενα ρωτησα να μου πεις και δεν απαντησες.

Βασικα πιστευω οτι το προβλημα σου δεν ειναι οικονομικο, ειναι ανθελληνικο. Το οικονομικο ειναι προφαση.

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Να ρε συ Σέλλερς, μόνο πατριωτάκια και μεσημεριανούδες παρακολουθούν τα της Γιουροβίζιον, κατηγορίες που πραγματικά καλύτερα να μην καταπιάνονται με άλλα πράγματα..

Δημοσ.
Οταν παρακαλας να χασει η χωρα σου μιζερια δεν ειναι, τι ειναι?

Αν τωρα το βλεπεις απο την αποψη της οικονομικης καταστροφης τοτε εχεις ενα λογο, ωστοσο ολα εχουν το τιμημα τους.

Δεν εχω καποια ιδιαιτερη καψα, σαν φυσιολογικος φιλαθλος και πατριωτης μιλαω.

Δεν βαζω στο ιδιο σκαλοπατι το Euro με τη γιουροβιζιον, εσενα ρωτησα να μου πεις και δεν απαντησες.

Βασικα πιστευω οτι το προβλημα σου δεν ειναι οικονομικο, ειναι ανθελληνικο. Το οικονομικο ειναι προφαση.

Όταν λέω εγώ ότι άρχισες τις γενικεύσεις νωρίς... καλά λέω...

Όχι ότι χρειάζεται αλλά αν θες δες μόνο εδώ στο insomnia πόσες φορές έχω "κράξει" τους διάφορους που αναφέρονται στην Ελλάδα ως "Ελλαδιστάν" κλπ κλπ κλπ... δεν είμαι τυφλός πατριώτης, δεν είμαι ανθέλληνας, δεν είμαι των άκρων γενικότερα. Αυτό για το ότι μέσα σε 2 ποστ με έκανε ανθέλληνα, ταχύτατε μου κριτή.

Για το Euro χάρηκα φυσικά... και για τις επιτυχίες της Εθνικής μας στο μπάσκετ χάρηκα άσχετα αν μου την δίνει το άθλημα.

Την Eurovision όμως την έχω γραμμένη... για μένα είναι σαν να χαίρομαι που η Τζούλια πήρε την πρωτιά στα βραβεία πορνό ως η καλύτερη πρώτο εμφανιζόμενη και έκανε την χώρα μας περήφανη... είναι σαν τις πρωτιές που έχουμε στο γκίνες με την μεγαλύτερη μπουγάτσα στον κόσμο (HELL YEAH) και τον μεγαλύτερο γύρο (HELL YEAH AGAIN).

Αν εσύ αυτά και μέσα από 2 πόστ τα κρίνει ανθελληνικά τότε εγώ σε κρίνω ως troll... δίκαιη ανταλλαγή, δεν νομίζεις;

Δημοσ.
Να ρε συ Σέλλερς, μόνο πατριωτάκια και μεσημεριανούδες παρακολουθούν τα της Γιουροβίζιον, κατηγορίες που πραγματικά καλύτερα να μην καταπιάνονται με άλλα πράγματα..

Οι περισσοτεροι ελληνες δεν ενδιαφερονται για τη γιουροβιζιον καθαυτη, ουτε και παρακολουθουν τα παρασκηνια της... τη βραδια του τελικου μονο κι αυτη με το ζορι.

Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να κερδισουμε.

Δημοσ.

σορρυ αλλα μαζι με τον Αλκαιο δεν με ενδιαφερει να κερδισουμε.

ακους εκει ανθελληνικο να μην θελεις να εκπροσωπει τη χωρα σου αυτο το σαπιο μουσικο δειγμα!

Δημοσ.
Παίζει να είμαι ο μόνος που τσακώθηκε και χώρισε (με χώρισαν για την ακρίβεια) γιατι δεν ήθελα να ψηφίσω και να ασχοληθώ με τη EV

True story :P

Αλλα και γω καλα να παθω να μαθω που μπλεκω.

WTF??? Εμενα μου μοιαζει ποιο πολυ σαν να σου εκανε χαρη αν ισχυει κατι τετοιο. Ουδεποτε θα γουσταρα να εχω σχεση με ενα μπετο το οποιο θα με χωριζε επειδη δεν θα γουσταρα (και συνεχιζω να μη γουσταρω) να ασχοληθω με την παπαρια που λεγεται Eurovision.

Ιδιαιτερα εκνευριστικη η ενασχοληση με το μιασμα της EV οταν εισαι στη δουλεια και ακους τις καρακαξες να σχολιαζουν με εντονο παθος το ενα και το αλλο και δεν μπορεις να κανεις και κατι για να τις κανεις να σκασουν.

Να φανταστω λεφτα για EV βρεθηκαν ε?

Δημοσ.
Όταν λέω εγώ ότι άρχισες τις γενικεύσεις νωρίς... καλά λέω...

Eσυ δεν εκανες γενικευσεις? οτι εχω καψα με οτιδηποτε νομιζω οτι προβαλει τη χωρα κλπ?

Όχι ότι χρειάζεται αλλά αν θες δες μόνο εδώ στο insomnia πόσες φορές έχω "κράξει" τους διάφορους που αναφέρονται στην Ελλάδα ως "Ελλαδιστάν" κλπ κλπ κλπ... δεν είμαι τυφλός πατριώτης, δεν είμαι ανθέλληνας, δεν είμαι των άκρων γενικότερα.

Αν ειναι ετσι τοτε εκτος απο συνονοματοι ειμαστε και ομοϊδεατες. Ειμαστε μικρη μειοψηφια ομως, γιαυτο μαλλον βιαστηκα να κρινω:-)

Την Eurovision όμως την έχω γραμμένη... για μένα είναι σαν να χαίρομαι που η Τζούλια πήρε την πρωτιά στα βραβεία πορνό ως η καλύτερη πρώτο εμφανιζόμενη και έκανε την χώρα μας περήφανη... είναι σαν τις πρωτιές που έχουμε στο γκίνες με την μεγαλύτερη μπουγάτσα στον κόσμο (HELL YEAH) και τον μεγαλύτερο γύρο (HELL YEAH AGAIN).

Η Τζουλια δεν πηρε καμμια πρωτεια σε βραβεια πορνο και δεν κανεις περηφανη τη χωρα σου με το πορνο.

Η Γιουροβιζιον ειναι πανευρωπαικη συμμετοχη τραγουδιου και η τυχον διακριση μας κανει τη χωρα να ακουγεται, οποτε εχει μεγαλη σημασια. Καμμια σχεση με γυρους και μπουγατσες.

Τη Γιουροζιον θα επρεπε να την κατακρινεις για το συστημα βαθμολογιας που κατηγγειλα σε αλλο μου post, αλλα αυτοι ειναι οι κανονες δυστυχως.

Δημοσ.

Να φανταστω λεφτα για EV βρεθηκαν ε?

Νομίζω ότι ο Αλκαίος έχοντας χεστεί από τη χαρά του που τον άφησαν να πάει, θα τα πληρώσει από την τσέπη του =ρ

Δημοσ.
σορρυ αλλα μαζι με τον Αλκαιο δεν με ενδιαφερει να κερδισουμε.

ακους εκει ανθελληνικο να μην θελεις να εκπροσωπει τη χωρα σου αυτο το σαπιο μουσικο δειγμα!

A δηλαδη εσενα το προβλημα σου ειναι η επιλογη του προσωπου.

Σαπιο ξε-σαπιο ειδαμε και τα αλλα τι ειναι. Εξαλλου ειναι θεμα γουστου, σε αλλους μπορει να αρεσει.

Τελοσπαντων, οταν εσυ πας στην επιτροπη να προωθησεις ενα "υγιες" μουσικο δειγμα...

Παντως το σκεπτικο σου πασχει, ειναι σα να λες οτι δεν θες η Εθνικη μας να κατακτησει το Μουντιαλ αν δεν παιξει καλα(ή η ομαδα σου το Τσαμπιονς Λιγκ...)

Δημοσ.
Eσυ δεν εκανες γενικευσεις? οτι εχω καψα με οτιδηποτε νομιζω οτι προβαλει τη χωρα κλπ?

Σαν παιδί και εγώ, ότι βλέπω κάνω...

Η Τζουλια δεν πηρε καμμια πρωτεια σε βραβεια πορνο και δεν κανεις περηφανη τη χωρα σου με το πορνο.

Η Γιουροβιζιον ειναι πανευρωπαικη συμμετοχη τραγουδιου και η τυχον διακριση μας κανει τη χωρα να ακουγεται, οποτε εχει μεγαλη σημασια. Καμμια σχεση με γυρους και μπουγατσες.

Τη Γιουροζιον θα επρεπε να την κατακρινεις για το συστημα βαθμολογιας που κατηγγειλα σε αλλο μου post, αλλα αυτοι ειναι οι κανονες δυστυχως.

Και εδώ είναι το λάθος σου... η απαξίωση της Eurovision είναι λόγο του ότι είναι διαγωνισμός τραγουδιού και καμία σχέση με αυτό δεν έχει φυσικά. Έχει καταντήσει ένα χάλι που στα δικά μου μάτια έχει την ίδια (ή καλύτερα λιγότερη) αξία από τα παραδείγματα που ανέφερα.

πχ και μπαλαδόφατσα αν δεν είσαι δεν μπορείς να μην αναγνωρίσεις ότι είναι μεγάλη υπόθεση το να κερδίσει η Ελλάδα το Euro... αν όμως κερδίσει την Eurovision έτσι όπως είναι τα τελευταία (πολλά) χρόνια δεν είναι για να χαίρεσαι.

Δημοσ.
A δηλαδη εσενα το προβλημα σου ειναι η επιλογη του προσωπου.

Σαπιο ξε-σαπιο ειδαμε και τα αλλα τι ειναι. Εξαλλου ειναι θεμα γουστου, σε αλλους μπορει να αρεσει.

Τελοσπαντων, οταν εσυ πας στην επιτροπη να προωθησεις ενα "υγιες" μουσικο δειγμα...

το πες και μονος σου, δεν ειναι θεμα προσωπου, ειναι θεμα οτι τα τελευταια χρονια μονο σαπιλα ειναι τα κομματια, ειτε αυτα που πανε ειτε αυτα που δεν πανε (με ελαχιστες εξαιρεσεις).

μην ανησυχεις παντως, οταν παω στην επιτροπη θα φροντισω να αλλαξει το επιπεδο :lol:

• Moderators
Δημοσ.

1) Με ενοχλεί στα αυτιά όλη αυτή η ''μουσική'' η οποία μοιάζει να βγήκε άπο casio keyborard, και η οποία αποτελείται απο ένα μπιτάκι, μια φωνή, και ένα χάος να προσπαθεί να ακουστεί πίσω απο το μπιτ.

2) Με ενοχλεί το γεγονός, πως ότι μαλακία και να βγει για να μας εκπροσωπήσει, πρέπει ντε και καλά να γίνει επιτυχία και να ακούγεται παντού. Τραγούδια καταδικασμένα στην επιτυχία και με ημερομηνία λήξης. Παράδειγμα η αδερφή μου η οποία τόσα χρόνια τώρα, κάθε χρόνο τέτοια εποχή βάζει στο τέρμα το εκάστοτε τραγούδι., (Περιττό να πω, ότι το τραγούδι σταματάει να ακούγεται αφού τελειώσει αυτή η βλακεία της μουσικής, το ίδιο ξαφνικά όπως ξεκίνησε να ακούγεται)

3) Με ενοχλεί αυτό το ηλίθιο συναίσθημα πατριωτισμού που πιάνει την πλειοψηφία στον διαγωνισμό. Και βλέπεις θείους και θειάδες να πετάν φλέβες και να κοκκινίζουν όταν αναφέρονται στις συμμαχίες που θέλουν την Ελλαδίτσα μας πίσω, και άλλους θείους και θειάδες απο δίπλα να λένε: ''Ναι αλλά όταν μας ψηφίζει η Κύπρος δεν λέτε τίποτα'', και κάναμε εν τέλει αυτήν την παπαριά της μουσικής θέμα φιλοσοφικής συζήτησης. Ότι και καλά δεν έχουμε με τι άλλο να ασχοληθούμε σνα άνθρωποι/σαν οικογένεια/σαν κράτος.

4) Τέλος με ενοχλεί που θέλω δεν θέλω θα ασχοληθώ με αυτήν την βλακεία. Πρέπει οπωσδήποτε να ακούσω την βλακεία του βλάκα Αλκαίου και την κάθε βλακεία του κάθε βλάκα διότι παίζεται ΟΛΗ ΜΕΡΑ σε ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, μαγαζιά, εστιατόρια, ΠΑΝΤΟΥ. Και δώσε ρεπορτάζ για την γιουροβίζιον εδώ, δώσε γκάλοπ για την γιουροβίζιον απο εκεί, δώσε κριτικές, φαβορί, γιατί πατώσαμε, γιατί βγήκαμε τελευταίοι, τι έχουν να πουν οι άλλες χώρες για το τραγούδι μας, Ε.Μ.Ε.Τ.Ο.Σ. Δηλαδή οκ, καλά όταν ήμασταν όλοι 15 χρονών και δεν μας ένοιαζε τίποτα. Αλλά απο μια ηλικία και μετά, δεν θα πρέπει να μας νοιάζουν πιο σοβαρά πράγματα απο το ποιοι θα παρουσιάσουν την γιουροβίζιον και τι θέση θα βγούμε στην διακοσιοπενηντάδα?

Θα συμφωνησω με τα 2-4. Βασικα ειναι εντελως χαζη η προωση για το ελληνικο τραγουδι χωρις καν να το φιλτραρουμε. Δηλαδη και να μην ακουγεται, αφου ειναι ελληνικο θα το υποστηριξουμε κλπ.

Απο την αλλη, προσωπικα εχω βρει αρκετα διαμαντακια (για τα δικα μου γουστα βεβαια), τα οποια βεβαια απλα θαφτηκαν, ομως ετσι εντοπισα συγκροτηματα και αναλογους ηχους.

Φετος δεν εχω ασχοληθει καθολου, μαλιστα τωρα που ειδα το θεμα το θυμηθηκα και θα ακουσω τα τραγουδια.

Παραδειγμα των τραγουδιων που ανεφερα παραπανω το Forogi Vilag των Nox το οποιο ηταν αρκετα καλο, αλλα τα υπολοιπα τους ακομα καλυτερα και το Sanomi των Urban Τrad το οποιο βρηκα πολυ πρωτοτυπο. Βεβαια εγω κολλαω με κατι ακυρα τραγουδια ανα διαστηματα οποτε ισως δεν ειμαι αντοπροσωπευτικο δειγμα :lol::lol:

EDIT: Επισης δεν μου αρεσει το οτι η πλειοψηφια των χωρων εχουν τραγουδια με αγγλικο στιχο και brit pop αισθηση...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...