Sellers Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ολα καλα ρε sellers, αλλα οταν κατι δε σε ενδιαφερει δεν ασχολεισαι μαζι του το σνομπαρεις και δεν του δινεις αξια. Ειναι απλο το υποβαθμιζεις μη μιλωντας για αυτο, δεν ξεκινας θεμα να μιλας για αυτο, ειδικα μαλιστα τη φετινη χρονια που ετσι κι αλλιως δε θα γινει ο ντορος των προηγουμενων χρονων. Το μονο που καταφερνεις ειναι να ασχοληθουν κι αλλοι με αυτο που δεν θα ασχολουνταν....!!!!! Ε τώρα αυτό μου φαίνεται λίγο κάπως... Αν ήταν έτσι τα πράγματα τότε δεν θα μπορούσαμε να επιχειρηματολογήσουμε σε κάποιον ώστε να του υποδείξουμε για η γιουροβίζιον είναι μια βλακεία και μισή, μόνο και μόνο επειδή αν του μιλούσαμε για αυτήν θα τις δίναμε αξία. Ε δεν πάει έτσι. Δες αυτό το θέμα π.χ: Πιστεύετε στον θεο? Εχει 100 τόσα μηνύματα και απο τους 50 που γράφουν, ζήτημα να πιστεύουν στον Θεό οι 5. Οι υπόλοιποι απλά κουβεντιάζουν. Γι'αυτό άνοιξα κι εγώ το θέμα. Επιπλεόν φίλε μου, πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλη η απήχηση της γιουροβίζιον απο παντού, που θέλεις δεν θέλεις θα ακούσεις κάτι για αυτήν, δεν γίνεται διαφορετικά. ---------- Προσθήκη στις 15:29 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:28 ---------- Παίζει να είμαι ο μόνος που τσακώθηκε και χώρισε (με χώρισαν για την ακρίβεια) γιατι δεν ήθελα να ψηφίσω και να ασχοληθώ με τη EV True story Αλλα και γω καλα να παθω να μαθω που μπλεκω. Και όταν σε ρωτούσαν γιατί χωρίσατε τι έλεγες? Επειδή δεν ψήφισα στην στην Ev?
bluesattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Eχω τοσους λογους να μη μου αρεσει που θα πω γιατι μου αρεσει... Γιατι εχει τζερτζελο , την βλεπω παντα με παρεα (απαραιτητη η γυναικεια παρουσια ) και λογω της καλης εως εξαιρετικης θεσης που παιρνουμε τα τελευταια χρονια υπαρχει παντα η σχετικη αγωνια αν θα ...'τους φαμε και φετος ' Με το φετινο τραγουδι μαλιστα που εχουμε μπορω να πω οτι ανυπομονω να ερθει εκεινη η ωρα.. Ποιος εριξε αρνητικη ψηφο ? Για ποιο λογο του φανηκε ακυρο ποστ ?
status Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ποιος εριξε αρνητικη ψηφο ? Για ποιο λογο του φανηκε ακυρο ποστ ? Εγώ, έτσι χωρίς λόγο.! :Ρ
Deponakias Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Με ετρωγε οποτε δεν αντιστεκομαι θα το ποσταρω [ame]http://www.youtube.com/watch?v=uNrhIdL9Aus[/ame] Γενικοτερα δεν ειμαι κατα... Μπορει να τυχει να το παρακολουθησω αλλα μπορει και να μην τυχει....
bluesattack Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Εγώ, έτσι χωρίς λόγο.! :Ρ Χωρις λογο ? Απαπαπα... Οσο για το κοστος ας βαλω αυτο το λινκ προς σχολιασμο... http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=709270
disqualified Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ε τώρα αυτό μου φαίνεται λίγο κάπως... Αν ήταν έτσι τα πράγματα τότε δεν θα μπορούσαμε να επιχειρηματολογήσουμε σε κάποιον ώστε να του υποδείξουμε για η γιουροβίζιον είναι μια βλακεία και μισή, μόνο και μόνο επειδή αν του μιλούσαμε για αυτήν θα τις δίναμε αξία. Ε δεν πάει έτσι. Δες αυτό το θέμα π.χ: Πιστεύετε στον θεο? Εχει 100 τόσα μηνύματα και απο τους 50 που γράφουν, ζήτημα να πιστεύουν στον Θεό οι 5. Οι υπόλοιποι απλά κουβεντιάζουν. Γι'αυτό άνοιξα κι εγώ το θέμα. Επιπλεόν φίλε μου, πιστεύω ότι είναι τόσο μεγάλη η απήχηση της γιουροβίζιον απο παντού, που θέλεις δεν θέλεις θα ακούσεις κάτι για αυτήν, δεν γίνεται διαφορετικά. Μα να αποδειξεις σε ποιον τι; Εσυ ξεκινας την κουβεντα! Μπορει να σου φαινεται καπως και παρανοικο αυτο που λεω αλλα αν το σκεφτεις ετσι ειναι. Εγω τη βλεπω τη eurovision απο οταν υπηρχε συμφωνικη ορχηστρα. Και τη βλεπω ακομα γιατι μου κανει κεφι ενω παραλληλα συμφωνω με τα οσα λες δεν εχεις αδικο. Το προβλημα ειναι με την καλυψη των καναλιων και την απιστευτη ποσοτητα μπουρδολογιας που κατακλυζει καθε φορα τους δεκτες. Το παραδειγμα σου με το αλλο post ειναι εντελως ατοπο ειναι αλλη κατηγορια. Και σιγουρα δεν το ανοιξε καποιος αθεος σκεπτικιστης. Εγω τον τελευταιο καιρο θυμηθηκα οτι ειχε eurovision δυο φορες. Τη μια που πετυχα τυχαια το διαγωνισμο της ερτ και την αλλη με το δικο σου post. Πραγματικα η προβολη του διαγωνισμου φετος ειναι τοσο μικρη σε σχεση με τις αλλες χρονιες που το post σου ειναι ακαιρο και το μονο που κανει ειναι να επαναφερει στο προσκηνιο αυτο που κατακρινεις. Ειναι ενα μικρο παραδειγμα love to hate. Εν τελη δεν το κανω αυτο για flame (συγνωμη αν σε προσβαλα με τα λογια μου) αλλα μου φανηκε απιστευτα εξωφρενικο αυτη την περιοδο να ανοιγεις ενα τετοιο Post ενω πραγματικα κανεις δεν ασχολειται καν με τη eurovision αυτην την περιοδο. Και ενας απο αυτους που το εκανε εισαι εσυ...και ποιο ειναι το ειρωνικο της υποθεσης; Την ωρα που θα προβαλεται ο φετινος τελικος θα εχει στην Αθηνα δυο υπεροχες συναυλιες. Οποτε κατ΄εμε ο μονος τροπος να υποβαθμισεις αυτο που τοσο δεν σου αρεσει ειναι να μην μιλας για αυτο, οσο μιλας τοσο θα χανεις την παρτιδα σε αυτο που εχεις σκοπο
Sellers Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δεν με προσβάλεις με τα λόγια σου, χαλαρή συζήτηση κάνουμε. Νταξ για flame, (απο την μεριά μου τουλάχιστον) ούτε λόγος. Το έγραψα και στο πρώτο ποστ, ότι ο λόγος που άνοιξα το θέμα και έγραψα οσα έγραψα ήταν επειδή δεν ήθελα να ''φορτώσω'' το άλλο θέμα που μπορεί κα κάποιος να σπαζόταν ρε παιδί μου αν έμπαινε και έβλεπε συζητήσεις για το πόσο χάλια είναι η eurovision ενώ αυτός θέλει να μάθει για τα τραγούδια. Τώρα, σχετικά με το ότι: ''αλλα μου φανηκε απιστευτα εξωφρενικο αυτη την περιοδο να ανοιγεις ενα τετοιο Post ενω πραγματικα κανεις δεν ασχολειται καν με τη eurovision αυτην την περιοδο''. Να σου πω την απόλυτη αλήθεια, δεν βλέπω κάμια ειδική μεταχείρηση φέτος. Όσο πρίξιμο τρώγαμε πέρυσι, το ίδιο τρώμε και φέτος. Έτυχε και άνοιξα το θέμα φέτος γιατί φέτος μου ήρθε να το γράψω. Εν τέλει, δεν το βλέπω τόσο τραγικά όπωε εσύ. Το ότι άνοιξα ένα θέμα για να πω την αρνητική άποψη μου δεν σημαίνει ότι αυτομάτως του δίνω και αξία. Είναι αυτό ακριβώς που λέω και στο (άτοπο για σένα) παράδειγμα μου. Γράφω σε πολλά θέματα που δεν μου αρέσουν. Και όχι μόνο εγώ, όλοι. Αν θες π.χ δες αυτό το όχι και τόσο ''άσχετο παράδειγμα'': Ο Παπακάλιατης επιστρέφει με νέο σήριαλ Οι μισοί που γράφουν το βρίζουν. Δεν σημαίνει κάτι για μένα αυτό. Για σένα προφανώς ναι, αλλά νταξ δεν τρέχει και τίποτα... Και μην μου το πεις και αυτό άτοπο, γιατί δεν είναι...
disqualified Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Εν τέλει, δεν το βλέπω τόσο τραγικά όπωε εσύ. Το ότι άνοιξα ένα θέμα για να πω την αρνητική άποψη μου δεν σημαίνει ότι αυτομάτως του δίνω και αξία. Εδω ακριβως κανεις το λαθος. Αξια του δινεις και τροφη γιατι σε αυτα τα πραγματα δεν εχει σχεση η θετικη ή η αρνητικη διαφημιση. Μονο η προβολη, οποιαδηποτε και αν ειναι αυτη απο οποιονδηποτε και να προερχεται. Ενα φωτεινο παραδειγμα η αναφορα στη Βουλη για τη Τζουλια. Ειδες τι ακολουθησε μετα. Νεα τροφη για οποιουδηποτε ειδους θεαμα. Αυτο κι αν δεν μπορεις να το αποφυγεις!!! Ε δε μπορεις μετα καποια στιγμη θα το δεις για το χαβαλε Ελπιζω να καταλαβες την αποψη μου.
Sellers Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Ελπιζω να καταλαβες την αποψη μου. Yeap!!!
Physics_Rulez Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Συμφωνω εν μερη αλλα διαφωνω στα εξης.Οτι εχει μουσικη και φωνη ναι ειναι μουσικη και οτι περπαταει μιλαει και μοιαζει με σενα και μενα ναι ειναι ανθρωπος.Τι θα πει να σκεφτεται λογικα.Ποιος καθοριζει ποια μουσικη ειναι καλη και ποια οχι και ποτε ενας ανθρωπος σκεφτεται λογικα και ποτε οχι?Γιατι θεωρεις το μπιτακι και απο πισω τη χαοτικη φωνη "κακη ποιοτητικα" και τη jazz (υποθετω) που ειναι ενα αλλαλουμ νοτων ειναι η καλη μουσικη.(μην κολας στη jazz οτιδηποτε αλλο).Οντως το να ασχολουνται τοσο εκτεταμενα με τη eurovision ειναι ενοχλητικο αλλα αν κατσεις και δεις ειδησεις star το βραδυ θα κατανοησεις την ενοια του ανουσιου.Προσπαθησε να τα αγνοεις απλα. Θα συμφωνήσω με τον φίλο. Προσωπικά συνεχίζω να σιχαίνομαι την eurovision και ό,τι υπάρχει γύρω από αυτήν. Το τραγούδι του Αλκαίου να φανταστείς δεν το έχω ακούσει ακόμα. Αλήθεια. Αν το αποφεύγεις, σε αποφεύγει κι αυτό.
Andreas2 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 eurovision;;;;μόνο το σταρ ασχολείται με έτσι μ******* και τις υποστηρίζει...
alexx20 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Nα υποθεσω οτι εσεις που απαξιωνετε τοσο πολυ τη γιουροβιζιον, παρακαλατε και να μην παει καλα η συμμετοχη της χωρας μας?
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Nα υποθεσω οτι εσεις που απαξιωνετε τοσο πολυ τη γιουροβιζιον, παρακαλατε και να μην παει καλα η συμμετοχη της χωρας μας? βασικά... την έχουμε γραμμένη και αυτή... αλλά μπροστά στον φόβο να κερδίσουμε και να γίνει εδώ του χρόνου, ναι... θέλουμε να πατώσει
alexx20 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 To περιμενα συνονοματε, η γνωστη μιζερια του ελληνα-ραγια Αν ηταν να γινει εδω αλλα δωρεαν παλι δεν θα ηθελες. Σωστα? Για το Εuro 2004 τι λες, στενοχωρηθηκες που το πηραμε?
alexzzz Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Αν ήταν να γίνει εδώ δωρεάν δεν θα είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα... αλλά δωρεάν, όχι με τα μαγειρέματα της ΕΡΤ να μας λέει ότι είχαμε και κέρδος όταν την φιλοξενήσαμε. Επίσης άρχισες πολύ νωρίς να γενικεύεις... αν εσύ έχει κάψα με το κάθε τι νομίζεις ότι προβάλει την χώρα μας και βάζεις στο ίδιο σκαλοπάτι Eurovision, με Euro 2004 εντάξει... πάω πάσο. Εγώ δεν το λέω μιζέρια... ρεαλισμό το λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.