fastmanakos Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Αξίζει παίδες λέτε;Δηλαδή για να καταλάβω απλα μειώνεται το ping στα games ;Τίποτα άλλο;Τίποτα με τα 321321312312 Disconnect την μέρα;Με την ταχύτητα καμία βελτίωση;Ανάθεμα την μέρα που έβαλα φόρθνετ.
Physics_Rulez Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Λίγοι μήνες ακόμα... μη στεναχωριέσαι, θα περάσουν.
scrooge Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 μειωνεται το ping γενικοτερα. τα disconnects αυξανονται (ισως) και η ταχυτητα μειωνεται (ισως). edit:ημερα ξυπνησαμε σε fastpath. το dl επεσε 1 mbit, το up τελικα επεσε κ αυτο στα 1015, και το snr στο up επεσε απο 13 σε 7. ολα τα αλλα ιδια. disconnects ακομα δεν εχω φαει. φαινεται να πηγαινει καλά..
LuNaTiC Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 μειωνεται το ping γενικοτερα. τα disconnects αυξανονται (ισως) και η ταχυτητα μειωνεται (ισως). edit:ημερα ξυπνησαμε σε fastpath. το dl επεσε 1 mbit, το up τελικα επεσε κ αυτο στα 1015, και το snr στο up επεσε απο 13 σε 7. ολα τα αλλα ιδια. disconnects ακομα δεν εχω φαει. φαινεται να πηγαινει καλά.. Ζητησα χτες να γινει η αλλαγη ... και σημερα μου ηρθε sms οτι εγινε... δεν ειμαι στο σπιτι να τσεκαρω ... οταν παω θα δουμε
Deponakias Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Λοιπον αλλαξε και εμενα σημερα το πρωι... Σε ping τεστ με forthnet μου εβγαλε 7-8 ms και σε γερμανικους servers ειδα 60 ping... Τωρα απο disconnects δεν ξερω ακομη γιατι ειμαι σχολη... Οταν γυρισω ισως να εχω μια τελικη γνωμη...
jakegate7 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 μου στείλανε σήμερα το πρωί μήνυμα ότι μπήκα σε fastpath αλλά έκανα ping στην forthnet και είμαι ακόμα στα 26ms (όπως πριν δηλαδή). υπάρχει κανένας άλλος τρόπος να δω αν είμαι σε fastpath mode από το router? έχω το siemens sl-141.
Tigran Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μόλις πήρα κι εγώ τηλ. και ζήτησα την αλλαγή. Μου είπαν γύρω στα 80kb/s θα χάσω στο downloading και πως δεν θα έχω αποσυνδέσεις κτλ γιατί η γραμμή μου είναι πολύ καλή. Από αύριο θα ενεργοποιηθεί... άντε να δούμε Αν και προσωπικά για να είμαι ειλικρινής το τελευταίο διάστημα δεν έχω απολύτως κανένα παράπονο!
Omnio3 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Χθες το πρωί ζήτησα να το ενεργοποίησουν και μέχρι το μεσημέρι είχε γίνει. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει σε ταχύτητα, η γραμμή πάλι κλειδώνει στα ίδια με πριν (10Μbps down /1 up με «24άρα» double play). Από την άλλη κέρδισα σε lattency στα online (δοκίμασα με runes of magic κ' savage 2) και βελτιώθηκε αισθητά το streaming (παίζουν απευθείας τα βιντεο στα 720p, ενώ πριν τα άφηνα αρκετή ώρα να φορτώσουν). Επίσης από εχθές είχε 3-4 αποσυνδέσεις από το πουθενά, πράγμα που δεν το συνηθίζει. Κατά τα άλλα οκ και ελπίζω να συνεχίσει έτσι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 μολις πηρα τηλ την forthnet [κατευθειαν το σηκωσαν]και μου ειπαν σε 2-3 ωρες θα μου το γυρισουν σε fastpath
xavier Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 παιδες το μονο παιχνιδι που παιζω ονλαιν ειναι το pro evolution στο ps3. λετε να βελτιωθει η κατασταση αν αλλαξω σε fastpath?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 θα έχεις καλύτερα pings γενικότερα, ακόμα και το browsing θα είναι ελάχιστα καλύτερο
scrooge Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 εδω και 2 μερες σε fastpath δεν εχω δει καμια απιστευτη διαφορα. τη μερα ετσι κ αλλιως παει καλα, το βραδυ παντα σερνοταν πριν, σερνεται κ τωρα..δε ξερω θα δω πως θα παει κ ισως το αλλαξω παλι σε Interleaved αν δε παρατηρησω διαφορα. να παρω πισω κ το χαμενο mbit μου.
Deponakias Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Την πρωτη μερα ηταν μια χαρα επαιζα σε servers γερμανικους με 60 ping. Χθες χρειαζοταν καποια restart για να πετυχω καλο bbras. Σημερα ολα ρολοι
Twisted_Wicked Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Αργησε κανα εξαμηνο+ αλλα κατι ειναι και αυτο.Οχι οτι θα ξαναγυρισω στο χαλι που λεγεται forthnet αλλα λεμε τωρα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 έβαλαν και annex-m αν δεν κάνω λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.