Προς το περιεχόμενο

Καλά νέα για τους gamers της FORTHnet!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι ακριβώς είναι αυτό δηλαδή βρε παιδιά; =)

---------- Προσθήκη στις 18:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:23 ----------

Επίσης, πως μπορώ να δω αν είμαι ήδη σε fast path ή interleave;

Τέλος, είναι μόνο για το ιδιόκτητο της forthnet; Διότι εγώ είμαι με γραμμή ΟΤΕ.

Δημοσ.

υπαρχει κανενα αρνητικο κοματι στο θεμα fast path?

καπου διαβασα οτι ναι μεν ανεβαζει τα pings αλλα γινεται πιο ασταθης η συνδεση... :fear:

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι, αν η γραμμή έχει θόρυβο παίζει να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά κλάιν, παίρνεις τηλέφωνο και στην γυρνάνε πάλι interleaved

Δημοσ.

μολις πηρα τηλ. κλασικα, ειχα βραχυκλωμα:-D τεσπα βρηκαμε πιο τηλ ειναι κ το βγαλαμε. η γραμμη μου ειναι μια χαρα snr 6 attn 20 κ κλειδωνει στα 18000-18500. αυτος μου ειπε οτι δε το συνιστουμε αν δεν ειστε online gamer, γιατι μπορει να εχετε αποσυνδεσεις. τον ειπα δε πειραζει (δεν παιζω online), τα χαμηλα pings βοηθουν κ το browsing. κ μου λεει οκ ναι εχετε δικιο:P μου ειπε οτι θα κατεβει ο συγχρονισμος 1-2 mbit max, κ θα ανεβει ελαχιστα το up απο 1020 σε 1080-1085.αν εχω disconnect η για τον Χ λογο δεν ειμαι ευχαριστημενος, παιρνω παλι κ με ξαναγυρνανε.Α, κ με ρωτησε πιο ρουτερ εχω (επειδη εχω zyxel) για το loggαρει υποθετω.. μαλλον τους λενε αν οι χρηστες βαζουν αλλο ρουτερ να το γραφουν, κ ποιο ειναι..

Δημοσ.

Εγώ σε ΟΤΕ κλειδώνω σε Fastpath και το online gaming μου είναι απροβλημάτιστο εδώ και 3 χρόνια που έχω DSL. Δεν κατάλαβα, δηλαδή τόσο καιρό είχατε υψηλό ping με τη Forthnet?

Δημοσ.
Εγώ σε ΟΤΕ κλειδώνω σε Fastpath και το online gaming μου είναι απροβλημάτιστο εδώ και 3 χρόνια που έχω DSL. Δεν κατάλαβα, δηλαδή τόσο καιρό είχατε υψηλό ping με τη Forthnet?

χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Προβλημα ειναι μια λεξη την οποια δεν νομιζω να ταιριαζει στην περιπτωση της forthnet...

Γαιδουριά μπορει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...