star12 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 εμενα παλι το last action hero με αρεσε και θυμαμαι το χα δει σε σινεμα τοτε ειμουν λυκειο και ηταν οκτωμβρης λολ .δεν ξερω ειχε ενα πολυ καλο script που θυμιζε λιγο την ζωνη του λυκωφοτος και ειχε αρκετο γελιο .αρα γιατι η ταινια πηγε στο απατο ποτε δεν το καταλαβα. το τερμινατορ 2 και το jingle all the way το βλεπω καθε χριστουγεννα και ειναι αστειο .τα αλλα ολα κλασικες αμερικανιες με τον αρνολντ στο ρολο του τζακ μπαουερ λολ <μπας και αυτος μηπως επρεπε να παιξει στο 24 αντι για τον κιφερ;>λεμε τωρα
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Προσωπικα ολες του τις ταινιες τις βλεπω uber ευχαριστα. Εχουν "κατι" ρε παιδι μου που με αρεσει. Δεν μπορω να ξεχωρισω τι. Οσο για τους ρολους που πλεον λες τη λεξη και ΜΠΑΜ μου εμφανιζεται η μαπα του στο μυαλο μου ειναι φυσικα - T1 + 2 - Predator - Total Recall Αξιες επισης αναφορας ειναι τα last action hero, Commando και Conan the barbarian. Γενικα για εμενα δεν υπαρχει "κακη" ταινια με τον Arnold. Ο ανθρωπος εχει φτιαξει σχολη λεμε.
KilliK Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Το έχω δει τουλάχιστον 47 φορές. Το Commando πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία. το χουν παιξει σε αμερικανικο film school.
konstantinos77 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2011 Predator 1 ,T2 τι μπορεις να πεις για αυτες τις ταινιες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.