Προς το περιεχόμενο

arnold schwarzenegger-ποια θεωρειται εσεις τη καλυτερη του ταινια;

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωωω αστειευεσαι ελπιζω.

Μαλλον δεν αστειευεσαι. :shock: :confused: :confused: :fear:

Δεν μιλαμε για την ερμηνεια φυσικα του Σβαρτζενεγκερ στον Κυνηγο, η οποια ετσι και αλλιως ηταν παρα παρα πολυ καλη και ηταν ακριβως αυτο που χρειαζοταν η ταινια, αλλά μιλαμε για την ταινια. Η οποια δεν μπορω να διανοηθω γιατι καποιος δεν την βρισκει υπεροχη, απιστευτη και φανταστικη. Το ολο concept και σεναριο κλπ, ηταν τελειως πρωτοτυπο και εξαισιο, το ολο σκηνικο, φωτογραφια, πλανα κλπ, μεσα στα δαση/ζουγκλα με ολο αυτο το πρασινο κλπ, ηταν μυθικο, η μουσικη και ο ηχος ηταν εξαιρετικος, οι ερμηνειες ηταν πιστευω εξαιρετικες επισης, ο κακος ηταν πρωτοτυπος και σουπερ ουαου, και η ολη δραση ηταν μεσα στα ορια του πραγματικου και οχι της τελειως εξωπραγματικης επιστημονικης φαντασιας.

Πραγματικα 9.5 και πανω στα 10 ταινια. Εγω την βαζω 10/10.

Οποτε θα ημουν πολυ περιεργος να μαθω τους λογους που την λες χειροτερη ταινια του Σβαρτζενεγκερ και παναγια μου και ολα αυτα.....

Στο θεμα εγω ψηφιζω Κυνηγο και Terminator II μαζι, στις καλυτερες του. ΜΥΘΙΚΕΣ ταινιες.

Όντως η ταινία χαίρει μεγάλης αποδοχής και απο πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ το γούστο τους. Για μένα πάλι, δεν ξέρω γιατί, την θεωρώ τρομερό b-movie και κακής ποιότητας. Γούστα. Δεν έχει να μου πει κάτι η ταινία, και ως εκεί...

:rolleyes:

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όντως η ταινία χαίρει μεγάλης αποδοχής και απο πολλούς ανθρώπους που εκτιμώ το γούστο τους. Για μένα πάλι, δεν ξέρω γιατί, την θεωρώ τρομερό b-movie και κακής ποιότητας. Γούστα. Δεν έχει να μου πει κάτι η ταινία, και ως εκεί...

:rolleyes:

Συγκινητικοι λογοι. :-D :-D

Δημοσ.

Terminator 2 > Predator > Τotal Recall > Commando

μου θυμίσατε ότι έχω πάνω από 15 χρόνια να δω το Running Man και θα έπρεπε να το ξαναδώ...

το Total Recall είχα την χαρά να το δω 12 ετών στον κινηματογράφο...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Όταν το καλοσκέφτομαι, ο Arnold δεν έχει παίξει σε πολλές πραγματικά Α-class ταινίες. Όλες σχεδόν είχαν την B-μουβιά μέσα τους, εκτός από αυτές που τον είχε ο Cameron. Υπό αυτό το πρίσμα λοιπόν, το Terminator 2 ήταν σίγουρα η καλύτερη ταινία του.

Παρόλα αυτά, η αγαπημένη μου είναι το Predator. Ήταν καλή περιπέτεια, όπως και να το δει κανείς.

Δημοσ.

Και για μένα το Predator είναι η καλύτερη ταινία. Ακολουθεί το Terminator 2.

Από τις χειρότερες ήταν το True Lies.

Δημοσ.

Ξεχωρίζω το Conan, το Predator και το True lies.

Το Conan γιατί (εκτός των άλλων) η ιστορία του ήρωα συμβαδίζει με την μέχρι τότε πορεία του ηθοποιού στο Hollywood. Όπως ο Conan ξεκίνησε το δρόμο του μη γνωρίζοντας πολλά και σιγά σιγά μάθαινε, έτσι και ο Arnie ήταν άγουρος και αφελής σαν ηθοποιός (κάτι που φαίνεται στον τρόπο που παίζει-είναι αυθεντικός). Στο sequel το κουράσανε και στην red Sonja το εγάμησαν και ψόφησε.

To Predator ήταν δυνατή ταινία για την εποχή της και ακόμα και σήμερα μπορεί να την απολαύσει κανείς άνετα. Σκηνές όπως η χειραψία στην αρχή με τον Dillon, το ξυλίκι με τον predator, η κραυγή του Arnie και ατάκες όπως "get to da choppah", "you are one ugly madafaka" και "cam an! kill me naow! i am hiahr do it naow kill me!" έχουν μείνει στην ιστορία.

To True lies για μένα είναι από τις πιο all around entertaining ταινίες ever. Οι χαρακτήρες δένουν μεταξύ τους, το σενάριο είναι πολυδιάστατο, ο ρόλος του πάει του Arnie και της Jamie Lee Curtis και φυσικά η ποιότητα της σκηνοθεσίας Cameron φαίνεται από μακριά. Είναι από τις λίγες ταινίες που δεν βαριέμαι ούτε λεπτό.

Δημοσ.

@Buzzad είσαι στο bodybuilders.gr με την ίδια photo? Nickname δε θυμάμαι, αλλά την έχω ξαναδεί τη photo.

offtopic off

Κατ αρχήν ο Arnold απλά τα σπάει και είναι έμπνευση για να πας γυμναστήριο. Έχω ένα συγκεκριμένο videaki του στο youtube με το οποίο αρρωσταίνω.

Αγαπημένη ταινία νομίζω "Running Man", αλλά προσπαθώ να θυμηθώ μια επίσης πολύ καλή που του χαν απαγάγει την κόρη και την πήρε πίσω αφού κατέστρεψε ένα στρατόπεδο. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..

Κατάλαβε κανείς ποια λέω?

Δημοσ.

@Buzzad είσαι στο bodybuilders.gr με την ίδια photo? Nickname δε θυμάμαι, αλλά την έχω ξαναδεί τη photo.

offtopic off

Κατ αρχήν ο Arnold απλά τα σπάει και είναι έμπνευση για να πας γυμναστήριο. Έχω ένα συγκεκριμένο videaki του στο youtube με το οποίο αρρωσταίνω.

Αγαπημένη ταινία νομίζω "Running Man", αλλά προσπαθώ να θυμηθώ μια επίσης πολύ καλή που του χαν απαγάγει την κόρη και την πήρε πίσω αφού κατέστρεψε ένα στρατόπεδο. ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..

Κατάλαβε κανείς ποια λέω?

Commando

http://www.imdb.com/title/tt0088944/

Δημοσ.

Καλυτερες Terminator 1 2 3 - Commando (τα εχω δει 30 φορες - σπανια βλεπω δευτερη φορα ταινια)

και Αληθινα Ψεματα

Χειροτερες Last action Hero Running man Predator

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...