disqualified Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 φυσικα terminator1 και 2 εκει που ο ρολος απαιτουσε να παραμεινει ανεκφραστος. Μετα οι διδυμοι
DeadOrganPlayer Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Conan the Barbarian The Terminator Predator Σταθμοί και οι τρεις ταινίες. Δε μπορώ να διαλέξω.
Sellers Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 ...εκει που ο ρολος απαιτουσε να παραμεινει ανεκφραστος... Κόντρα ρόλος μου ακούγεται...
Toufas Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 terminator 2 με διαφορα, αλλα ειναι λιγα τα εργα του που δεν ευχαριστηθηκα (και τα πιο λιγο καλα του οπως 6th day/collateral damage βλεποντουσαν), γενικα ειναι απολαυστικα ΟΛΑ του τα εργα.
spacefart Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Conan the BarbarianThe Terminator Predator Σταθμοί και οι τρεις ταινίες. Δε μπορώ να διαλέξω. συμφωνώ με τα παραπάνω ++1
Höfdingadrapa Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Arnold ΣΒΑΡΤΖΕΝΕΓΚΕΡ (=Ρ) = Τerminator, Total Recall και Eraser. Άλλες δεν έχω δει. Ας πω μία όμως που ΔΕΝ άντεξα να δω μέχρι το τέλος και αυτή ήταν κωμωδία γιατί οποιαδήποτε ταινία δράσης και εν προκειμένω με τον Αρνι, θα μπορούσε άνετα να χαρακτηριστεί ως εύπεπτη. TWINS
Obsidian Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Ο γνωστος μας Arnold 'εξολοθρευσε' και επισημα το γαμο του καθως ηρθε στην επιφανεια η κρυφη σχεση του που ειχε με την καμαριερα, συν το οτι ειχε και εξωγαμο παιδι μαζι της. Δεν μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση γιατι πριν παντρευτει την γυναικα που ειχε της ειχε προτεινει να εχει παραλληλη σχεση μαζι με μια αλλη.. Τωρα ομως ξεφυγε λιγο. P.S. Ειπα να μην ανοιξω νεο θεμα στην ενοτητα ΜπλαΜπλα αν κ ειναι περισσοτερο για κους κους αυτο
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Και στο comic ο Conan δεν άνοιγε και τους πιο ευφάνταστος διαλόγους... Comic? Read the books/stories. Αλλά οκ, αν θέλουμε να πιάσουμε τί είναι ο Conan, το λέμε και στο άλλο thread για την νέα ταινία. Πάντως μόνο "ουγκ! βαράω!" δεν είναι. Όσο για τους ρόλους του, εμένα μου έχει κολλήσει σαν John Matrix στο Commando που τα γ@μάει όλα μόνος του. Και φυσικά σαν Alan "get to da choppaaaaah!" Dutch στο Predator. Terminator κλασσικά και Conan επειδή έφερε τον χαρακτήρα στην μεγάλη οθόνη αν και είχε πολλές διαφορές από τον κανονικό (τα λέμε και στο άλλο thread).
kabamaru21 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 και στο Last action hero μ΄αρεσε. Αλλα το TERMINATOR 2 ειναι επος
KilliK Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Τerminator 2 ειναι η προφανης απαντηση αλλα εγω θα ελεγα το Predator. Νομιζω εκει δινει και την καλυτερη του ερμηνεια (οσο του το επιτρεπει το ταλεντο του). καταφερνει και σε πειθει με απολυτο φυσικο τροπο οτι ειναι ο αδιαφμισβητητος και ατρομητος αρχηγο της commando ομαδας, ενω σταδιακα βλεπεις στο προσωπο του την εκπληξη αλλα και τον αυξανομενο φοβο του μπροστα στο Αγνωστο που εχει να αντιμετωπισει. Γενικα ολοι κοροιδευουν τον Αρνολντ οτι δεν εχει ταλεντο και υποκριτικες ικανοτητες αλλα θα πρεπει να καταλαβουν οτι δεν ειναι ηθοποιος αλλα σταρ,super-star για την ακριβεια. Και για να γινεις σταρ τις περισσοτερες φορες αρκει να εχεις χαρισματικη παρουσια και ελκυστικη προσωπικοτητα,κατι που ο Austrian Oak ειχε σε αφθονια.
Anaksimandros4 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Χμμμ, αν έπρεπε να ψηφίσω θα έλεγα κάποια απο τα τερμινέιτορ. Αν είχα να ψηφίσω πάντως για χειρότερη δεν θα ειχα τι να πρωτοδιαλέξω. Με μπροστάρισα τον Κυνηγό. ΠΑΝΑΓΙΑ μου, ανατρίχιασα και που το σκέφτηκα... Πωωω αστειευεσαι ελπιζω. Μαλλον δεν αστειευεσαι. :confused: Δεν μιλαμε για την ερμηνεια φυσικα του Σβαρτζενεγκερ στον Κυνηγο, η οποια ετσι και αλλιως ηταν παρα παρα πολυ καλη και ηταν ακριβως αυτο που χρειαζοταν η ταινια, αλλά μιλαμε για την ταινια. Η οποια δεν μπορω να διανοηθω γιατι καποιος δεν την βρισκει υπεροχη, απιστευτη και φανταστικη. Το ολο concept και σεναριο κλπ, ηταν τελειως πρωτοτυπο και εξαισιο, το ολο σκηνικο, φωτογραφια, πλανα κλπ, μεσα στα δαση/ζουγκλα με ολο αυτο το πρασινο κλπ, ηταν μυθικο, η μουσικη και ο ηχος ηταν εξαιρετικος, οι ερμηνειες ηταν πιστευω εξαιρετικες επισης, ο κακος ηταν πρωτοτυπος και σουπερ ουαου, και η ολη δραση ηταν μεσα στα ορια του πραγματικου και οχι της τελειως εξωπραγματικης επιστημονικης φαντασιας. Πραγματικα 9.5 και πανω στα 10 ταινια. Εγω την βαζω 10/10. Οποτε θα ημουν πολυ περιεργος να μαθω τους λογους που την λες χειροτερη ταινια του Σβαρτζενεγκερ και παναγια μου και ολα αυτα..... Στο θεμα εγω ψηφιζω Κυνηγο και Terminator II μαζι, στις καλυτερες του. ΜΥΘΙΚΕΣ ταινιες.
Ntinaras Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 Δημοσ. 19 Μαΐου 2011 terminator2 ,terminator,predator με αυτη τη σειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.