Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Παράκληση να μείνουμε εντός θέματος. Και άλλη μία παράκληση, σε όποιο μέλος δεν αρέσει ο συγκεκριμένος ηθοποιός, ας μην συμμετάσχει. Προσωπική γνώμη: Ο Arnold ξεχωρίζει στο Terminator 1 και στο Predator, το οποίο θεωρώ από τις κορυφαίες ταινίες του και μια από τις αγαπημένες μου ταινίες δράσης.
vagelis81 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ας πω και εγω τη γνωμη μου.Μου κανει εντυπωση που κανεις δεν ανεφερε το " αληθινα ψεματα".Αυτη η ταινιαρα ηταν και η αφορμη να ανοιξω και το topic.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ας πω και εγω τη γνωμη μου.Μου κανει εντυπωση που κανεις δεν ανεφερε το " αληθινα ψεματα".Αυτη η ταινιαρα ηταν και η αφορμη να ανοιξω και το topic. Όντως ταινιάρα, κακώς δεν την ανέφερα. Και έχει και την εξαιρετική σκηνή της Jamie Lee Curtis στο ξενοδοχείο.
antreas18 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εντυπωση μουχει κανει που κανεις ακομα δεν εχει αναφερει το Total Recall
ksaplostra Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Πάντως θα πρέπει ολοι να συμφωνήσουμε οτι ειναι κλάσεις ανώτερος απο οποιονδήποτε actionhero της εποχής του(μη πω ακόμα και σήμερα).
Tilemaxx Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εντυπωση μουχει κανει που κανεις ακομα δεν εχει αναφερει το Total Recall http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3315115&postcount=14 Επίσης και στο Junior ήταν αρκετά καλός.
antreas18 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=3315115&postcount=14 Επίσης και στο Junior ήταν αρκετά καλός. σορρυ μου ξεφυγε...μαλλον επειδη ηταν ελληνικα δεν το προσεξα
kalidor Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Terminator 2 και ακολουθει το Predator... Αλλα 1ο θα εβαζα το ΚΟΝΑΝ...:devil::devil:
Kasrith Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 +1 για True Lies και Terminator. Για Conan ομως, δεν θα το λεγα.
Nik.K Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 +1 για True Lies και Terminator. Για Conan ομως, δεν θα το λεγα. Γιατι εχεις δει καλυτερο ηθοποιο σε τετοια ταινια ? Μηπως ο Dolph Ludgren στο He-Man ? Η μηπως ο Ralf Moeller που επαιζε στην σειρα Conan ? Προσωπικα δεν ξερω καποιον που να εχει παιξει καλυτερα αναλογο ρολο.
Pantelwolf Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Conan, total recall και φυσικά το τερμινεητορ
yannis27gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Γιατι εχεις δει καλυτερο ηθοποιο σε τετοια ταινια ?Μηπως ο Dolph Ludgren στο He-Man ? Η μηπως ο Ralf Moeller που επαιζε στην σειρα Conan ? Προσωπικα δεν ξερω καποιον που να εχει παιξει καλυτερα αναλογο ρολο. Σε τέτοια ταινία ΔΕΝ βλέπεις τον ηθοποιό ως ερμηνευτή. Στις περισσότερες ταινίες του άλλωστε ΔΕΝ έπαιζε, μούγκριζε κι έσφαζε ότι κινούνταν. Ωραία έργα τα περισσότερα αλλά πολύ λίγο χάρη σ' αυτόν. Με τρώει να φάω μπαν... αλλά δεν αντέχω γμτ[/size=-2] Αλήθεια, ο HTML κώδικας γιατί δεν λειτουργεί;
Nik.K Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μια ερμηνεια δεν εχει να κανει με το τι λεει και πως το λεει ο ηθοποιος, εχει να κανει και με το τι κανει και σε αυτο δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος που θα εκανε καλυτερη δουλεια απο τον Arnold. Φυσικα και οι ταινιες αφησαν εποχη χαρη σε αυτον, χαρη στο στυλ του, εννοειται την σωματικη του διαπλαση και ακομα και στο ωμο του ολο θεματος.
buzzad Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Και στο comic ο Conan δεν άνοιγε και τους πιο ευφάνταστος διαλόγους... - Μα τον Κρομ και Ισταρ...έβγαζε σπάθα και έδινε χαρές...!! Εγώ θυμάμαι με πήγε ο πατέρας μου να το δούμε στο Cinema και επειδή ήδη διάβαζα το comic με το που είδα τον Σβαρτς..., λέω εδώ είμαστε ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΝΑΝ... Άσχετο...Ο Σβαρτς ήταν αυτός που ενέπνευσε την μετέπειτα αθλητική μου πορεία..+1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.